Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, tak z Amálky už se stává pěkná popelnice, pořád by jen žrala
ale jen cvrčky, švábů si ani nevšimne a zelené jen málokdy
a poslední dny začala usínat na větvi, je rozkošná ![]()
tak hlásím že naše jedna agamka je asi těhu
, tak nám držte palečky aby se to povedlo
jééé tak to držím pěsti a chci pak vidět fotky miminek
vy máte koupenej ten inkubátor? já na to koukala a je to drahý jak sviňa ![]()
no děkujeme, snad to klapne, je to její první tak třeba se zadaří, inkubátorjsme naštěstí nekupovali, dnes jsme sechystali ale sousedchovával leguány tak nám ho půjčil takže tomáme vyřešeno , zatím jen hrabe po teráru, tak čekáme každý den že budou vajíčka
fotky pak samozřejmě dodám,ale to si ještě dlouho počkáme
tak hlásím že máme 14 vajíček, tak snad se z nich něco vylíhne
držte palečky
Jee, budou miminka!
To je úžasné:) A za jak dlouhou dobu by se měly vylíhnout?
no tak líhnutí je skoro 3 měsíce, tak uvidíme co z toho vydrží
Tak držím pěsti! A těším se na miminka, jsou úžasné!
My máme jednoho samečka, tak u nás to nehrozí ![]()
a je to stopro sameček
, jo děkujeme , mi jsme začínali s chovem na dvou samcích a minulý rok dokoupili dvě holčiny … vůbec jsme to teda nečekali
a teda přendavat vajíčka do té líhně to ti byla operace aby jsme je nezničili ![]()
já sem na ty miminka hrozně zvědavá. My bysme taky časem pořídili samečka, ale prej když je jen jedna samička a sameček, tak on ji utahá, že lítá pořád jen za ní, tak radši asi zůstanem jen u té jedné ![]()
no i mi je necháme už oddělené, protože ta samička může mít po téhle snůšce klidně za měsíc dva další, protože si to sperma jakoby uchová v sobě, což by ji mohlo pak ublížit kdyby byli spolu … budu vás postupně informovat jak to vypadá s našema miminkama .-)
Teď se dívám na toho našeho a teda pěkně vyrostl. Snažíme se ho brát ven z terárka. někdy se nechá, někdy ne. Ale nedávno jak ležel na přítelovi, na pohovce, tak se mu vykadil na rameno ![]()
taky dobrý
to sou kolikrát hromady co?
no naše se sloupla zatím jen jednou, ale taky už je poznat jak vyrostla za ty dva měsíce co ji máme