Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak planý poplach, nesežrala ani jednoho a ještě si ty potvory nechá po sobě lozit
ale jinak je pořád živá, normálně pobíhá po terárku a sluní se na šutru, ale prostě nežere
nevím jestl i sežrala nějakého červa, to nepoznám ![]()
Zkuste napsat tomuto pánovi - vitticeps@seznam.cz. Zhruba před půl rokem jsem měla taky s agamkou spoustu starostí a všechno se nakonec skvěle vyřešilo ![]()
tak třeba nemá hladík, nechte ji než se rozkouká, a zeleninku baští ?
Právě že ani tu zeleninu asi ne, ono to je těžký zpozorovat, jako výrazně nic neubylo, ale oni tu zeleninu žerou i cvrčci ![]()
nodysek píše:
Právě že ani tu zeleninu asi ne, ono to je těžký zpozorovat, jako výrazně nic neubylo, ale oni tu zeleninu žerou i cvrčci
Já si myslím, že až bude mít fakt hlad, tak si dá
A nežere v noci? Nebo spí celou noc, jak se zhasne lampička jak zabitá, na jednou místě, jak ten náš? ![]()
Včera jsem nahrála na mobil krmení
http://www.youtube.com/watch?…
Asi vám to bude připadat hloupé, protože na něj mluvím jak na psa, nebo na mimino ![]()
Ty jo, mrkněte na co jsem narazila
http://www.youtube.com/watch?…
JJ chrní celou noc, většinou už kolem osmé je v takovém polospánku že sem tam otevře oko když někdo projde, ale jinak chrní
Já na ní mluvím stejným způsobem
je to takovej miláček malinkej ![]()
nodysek píše:
JJ chrní celou noc, většinou už kolem osmé je v takovém polospánku že sem tam otevře oko když někdo projde, ale jinak chrníJá na ní mluvím stejným způsobem
je to takovej miláček malinkej
Jojo, je to docela roztomilý zvířátko
Původně jsem ho nechtěla, tak jsme prvně pořídili Gekončíky noční, ale Ti přes den spí, a nenechají si na sebe moc šáhnout. To Agama je úplně jiná ![]()
No mě se ti gekončíci ani tak moc nelíbí a právě psali, že ta agama je taková i jako domácí mazlíček a hlavně pro začátečníky ![]()
Nemusí mít hlad, počkala bych a každý den zkoušela , mi máme jednu menší holčinu, moc nebaští, zkuste jí ho dát vysloveně do pusinky… třeba i z ruky salát apod..
když ona se nás pořád hodně bojí a z ruky už jsem taky zkoušela a nic
uvidíme, snad se ještě vzpamatuje a vyhladoví ![]()