Agama vousatá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6599
1.2.12 20:57

Tak planý poplach, nesežrala ani jednoho a ještě si ty potvory nechá po sobě lozit :? ale jinak je pořád živá, normálně pobíhá po terárku a sluní se na šutru, ale prostě nežere :nevim: nevím jestl i sežrala nějakého červa, to nepoznám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leenicka
1.2.12 21:00

Zkuste napsat tomuto pánovi - vitticeps@seznam.cz. Zhruba před půl rokem jsem měla taky s agamkou spoustu starostí a všechno se nakonec skvěle vyřešilo ;)

• Citovat
  • Upravit
say
1461
1.2.12 21:03

tak třeba nemá hladík, nechte ji než se rozkouká, a zeleninku baští ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
1.2.12 22:06

Právě že ani tu zeleninu asi ne, ono to je těžký zpozorovat, jako výrazně nic neubylo, ale oni tu zeleninu žerou i cvrčci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
2.2.12 09:21
nodysek píše:
Právě že ani tu zeleninu asi ne, ono to je těžký zpozorovat, jako výrazně nic neubylo, ale oni tu zeleninu žerou i cvrčci :cert:

Já si myslím, že až bude mít fakt hlad, tak si dá ;) A nežere v noci? Nebo spí celou noc, jak se zhasne lampička jak zabitá, na jednou místě, jak ten náš? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
2.2.12 09:22

Včera jsem nahrála na mobil krmení :) http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
2.2.12 09:24

Asi vám to bude připadat hloupé, protože na něj mluvím jak na psa, nebo na mimino :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
2.2.12 09:33

Ty jo, mrkněte na co jsem narazila :lol: http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
2.2.12 09:47

JJ chrní celou noc, většinou už kolem osmé je v takovém polospánku že sem tam otevře oko když někdo projde, ale jinak chrní :) Já na ní mluvím stejným způsobem :lol: je to takovej miláček malinkej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
2.2.12 09:56
nodysek píše:
JJ chrní celou noc, většinou už kolem osmé je v takovém polospánku že sem tam otevře oko když někdo projde, ale jinak chrní :) Já na ní mluvím stejným způsobem :lol: je to takovej miláček malinkej :palec:

Jojo, je to docela roztomilý zvířátko :palec: Původně jsem ho nechtěla, tak jsme prvně pořídili Gekončíky noční, ale Ti přes den spí, a nenechají si na sebe moc šáhnout. To Agama je úplně jiná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
2.2.12 10:13

No mě se ti gekončíci ani tak moc nelíbí a právě psali, že ta agama je taková i jako domácí mazlíček a hlavně pro začátečníky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
2.2.12 10:21

Nemusí mít hlad, počkala bych a každý den zkoušela , mi máme jednu menší holčinu, moc nebaští, zkuste jí ho dát vysloveně do pusinky… třeba i z ruky salát apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
2.2.12 10:25

když ona se nás pořád hodně bojí a z ruky už jsem taky zkoušela a nic :nevim: uvidíme, snad se ještě vzpamatuje a vyhladoví :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
2.2.12 10:28

tak si musí holka zvyknout… přeju ať brzy začne bašit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
2.2.12 10:33