Agama vousatá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
say
1461
2.6.12 20:21

není hladová? nám to občas udělají v záchvatu boje nebo při krmení… kolik agam máš v terárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
2.6.12 21:49

No ona ti urcite nechce ublizit, ale jde nekdy po prstech, mysli si, ze tam mas jeste papani:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusylka
2.6.12 22:06

agamu mám jen jednu,,když jsem si jí pořídila byl jí tak cca rok,,,ale nikdy tohle neudělala,,možná byla hladová,,ale včera jedla,,tak nevím,,,opravdu netuším co jí je,,,uvidím zitra,,snad už bude v poho,, :-O ale povím vám,,že jak mi kousla a vysela na prstu,,příjemné to nebylo,,,dost to bolí,,má pěknej stisk,,,

• Citovat
  • Upravit
13770
3.6.12 08:17
@lusylka píše:
agamu mám jen jednu,,když jsem si jí pořídila byl jí tak cca rok,,,ale nikdy tohle neudělala,,možná byla hladová,,ale včera jedla,,tak nevím,,,opravdu netuším co jí je,,,uvidím zitra,,snad už bude v poho,, :-O ale povím vám,,že jak mi kousla a vysela na prstu,,příjemné to nebylo,,,dost to bolí,,má pěknej stisk,,,

No mě zatím kousl omylem když jsem ho krmila, ale přítelovi šel vyloženě po prstech, když mu tam něco předělával v terárku. A nezakoul se tak, jak popisuješ :think: Já si myslím, že je to vcelku hodný zvířátko, někdy se spíš bojí on nás. Teď pár dnů byl třeba zalezlej v přístřešku přes den, tak jsem se bála co mu je. Ale naláká jsem ho na cvrčky a už byl pak v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
3.6.12 11:19

tak to se myslím občas stane. třeba zrovna neměla náladu :-) nám se to stane taky ale v jednom teráru máme 4 dospěláky a ty se o jídlo rvou takže je to i v zápalu boje… ale více méně to dělají nejčastěji u krmení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusylka
3.6.12 18:45

no jo,,,ale já se jí normálně teď bojím,,,přestala jsem jí věřit,,,a chtěla jsem se zeptat,,jestli se ještě po roce jejich života svlékají? mě napadlo,,jestli se právě nebude svlékat,,protože když jsem měla dřiv chameleonku,,tak ta když se svlékala,,tak bývala nepříjemna,,ale agamku jsem se ještě svlékat neviděla,,,:-) a je to asi tak 5 dní,,co jsem jí dávala koupat,,a ona pak syčela nafoukla se a měla úplně černou bradu,,a tohle jsem u ní taky před tím neviděla,,byla fakt v pohodě,,,:-O

• Citovat
  • Upravit
10978
3.6.12 19:17

jéé to som našla super téma máme doma jednu skoro ročný veľkú agamku a jedno asi 3mes. agamátko.
teraz čakáme návštevu, ale slubujem, že všetko dočítam a prispejem aj svojou troškou skúseností. :mavam:

pripájam odkaz na super stránky, ktoré mi s chovom moc pomohli

http://www.lizards.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusylka
3.6.12 19:23

panenko,,,ta tvoje agamka má opravdu krásné zbarvení,,kde si k ní přišla?

• Citovat
  • Upravit
say
1461
3.6.12 19:37

určitě se po roce svlékají jen ne tak často, je potřeba je rosit, mi děláme dvakrát denně…když je černá asi byla trošku naštvaná, otázka co se jí honilo hlavou, ale nebála bych se jí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
4.6.12 09:49
@lusylka píše:
panenko,,,ta tvoje agamka má opravdu krásné zbarvení,,kde si k ní přišla?

Ahoj, no tu sehnal přítel od nějakého známého jeho kamaráda. Tenhle druh je nějaký speciální, nově vyšlechtěný. Neřeknu Ti přesný název, ale má právě takové speciální zbarvení plus je s redukcí štětin :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
4.6.12 09:51

Holky, ten náš prcek se teď v poslední době víc schovává, nevím proč, nedělal to nikdy :nevim: Je možný, že mu vadí to vrtání od sousedů, co tady v paneláku teď bývá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
4.6.12 09:56
@panenka87 píše:
Holky, ten náš prcek se teď v poslední době víc schovává, nevím proč, nedělal to nikdy :nevim: Je možný, že mu vadí to vrtání od sousedů, co tady v paneláku teď bývá?

já myslím že mu to může určitě vadit, myslím že jsou na různý otřesy hákliví, segra třeba u nás byla na návštěvě a klepala jí sem tam na terárko, no ta byla naštvaná a celý víkend nejedla, až jak odjela :D ale když je to dlouhodobý, tak si myslím, že z toho může být i ve stresu, na to bacha…
jinak tady je něco o zbarvení agam http://agama.monkeyrescue.org/modules.php?… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
4.6.12 10:06

@nodysek tak ten náš prcek, by měl být myslím něco jako Red Flame :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
4.6.12 10:22

jo já si to myslela podle těch fotek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
4.6.12 21:00

panenka87: při schovávání je taky dobré zjistit jakou tam v teráru mají teplotu, jestli jim není moc vedro, většinou se vyhýbají zdrojům tepla.. ale stres může mít určo následek schovávání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný