Agama vousatá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10978
6.6.12 23:30

Pridávam foto to je naša Cecilka je zrovna na výlete a hlídá pánovi boty :jazyk:

Dnes bola znova vonku, dala som jej kúsok melónu na plovoučku, najskor ho olizovala a zblajzla ho len sa zalizovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
7.6.12 06:43

@vanejka jéé tak ta je parádní :D a hezké jméno :pankac: mě ta naše potvůrka štve, že je pořád taková bojavá a nechá se pohladit jen když má náladu, jinak utíká, takže jsme ji ani nezkoušeli vyndávat ven, aby nám někam nezalezla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
7.6.12 09:40

@vanejka Jee, to je paráda! :)
No ten náš venku z terárka taky moc nevydrží. Chvilku se rozkoukává, nehne se, ale pak vyrazí jak blesk a zaleze za sedačku, a pak ho naháníme :mrgreen:
A vám neutíká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
7.6.12 10:16

tak to mi moc nepouštíme ven protože náš synátor by jim asi ublížil :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
7.6.12 12:26

@panenka87 keď je vonku je to Cecilkovčík (Cecilka + jezevčík) :mrgreen: je normálne s nami v obyváku prechádza sa po plovoučke minule dokonca prišla za nami do kuchyne a čumela na nás. Akurátne sa moc nedá chytiť je plachá z tera vyskočí sama a keď ju chcem dať do tera tak ju chytám trošku silou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
21.6.12 11:24

@say tak co mrňátka? jak jde krmení? a kolik za ten měsíc a půl vyrostli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
22.6.12 09:07

@vanejka Jeee, tak to je šikovná :palec: Ten náš hledá vždycky kam by se schoval. Ale celkem vydržel ležet na polštáři, to byl totiž nejvýš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
22.6.12 09:08

Ach ne, fotka je v malá :cert: příště musím fotit v jiným rozlišení :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
18.7.12 10:52

Ahoj holky, jak se máte?
My jsme vzali našeho lumpíka na chatu, na 10 dní. Byl sice v menším terárku, a ta cesta teda ho docela stresovala, protože se několikrát chudáček pokakal ale dostával listy od pampelišek a to fakt miloval! To mě přítel nevěřil, že to Agamy mají tak rády! Na chatě byl rámus jak blázen, předělávali se schody, no a mu to vůbec nevadilo, spíš se mu to líbilo :mrgreen:
No ale od neděle jsme zase doma, a Bublina je divnej, je pořád dole tmavej, jako by byl nasranej, že je doma a možná taky, že nemá ty listy od pampelišek :nevim:
Nevíte co s ním je? :)
Tady taky taky rostou pampelišky ale mám strach, chčijou tady všude psi a bezdomovci v parku, plus spoustu smogu z aut :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
18.7.12 11:00

Ahojda… mi dávám pampelišky normoš z venku a jsme v praze, stačí je trošku opláchnout vodou, ale když jsou v přírodě tak taky nemají sterilní čistotu:-) co mu je to je otázka, spíš se dává dokupy z t cesty… tak ať je brzy líp…
Mi se máme dobře, máme dalších 6narozenejch agamek a vůbec nevíme co s nima.-(,celkově jich máme 15 těch prcků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
18.7.12 11:06

@say Díky :hug: a gratuluji k dalším mláďátkům :srdce: Ale musí to být náročné, že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
18.7.12 11:10

No náročné zas tak ne, ale nemáme tolik místa na ně, z první várky mají dvě okousané ocásky, prostě málo místa… doufám že už další snůška nebude:-) ale jsou rozkošný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
18.7.12 11:16

Tý jo 15 8o tak to nemůžete ani nikam odjet co? to je mazec…
My brali taky Amálku na dovolenou, koupili sme čtyři skleněný desky tak měla větší výběh než v terárku, ale nahoru sme jí dali jen pletivo aby na ní nemohla nějaká kočka. No ale manžel jí tam dal klacek na vyhřívání a ona ta potvora z něho vyskočila na to pletiva a prchla :cert: už sem myslela že je po ni, ale našli sme ji za barákem na louce, jak se vyhřívá na kládě, tak ji manžel hned chytil, nestihla uskočit :jazyk: tak už sme jí to pak zadělali pořádně a oddělali ten klacek hlavně :mrgreen: no ale byla nasraná pokaždé když sme ji na noc dávali do boxu. Jak sme se vrátili tak spala od šesti od večera skoro do osmi do rána a na druhej den už byla čilá jak rybička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
18.7.12 11:20

No právě že ten odjezd je bída, mi máme pro dospěláky obrovské terárko které jsme si dělali, a zbytek pavouci a malý agamky jsou nahoře, ale holt to budeme muset nějak vyřešit, jak porotou nevejdou se do terára.-(
tak to máte štígro že jste ji našli teda:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
18.7.12 15:11

@panenka87 myslím, že Bublina si zvyká znova na zmenu prostredia za chvíľu sa udomácni a zbledne. Čo sa týka pampelišiek naše potvorky ich tiež milujú. Trhám kde sa dá a nechám ich chvíľu namočené vo vode opláchnem a dávam potvorkám 8)

@say a čo budete robiť s mlaďatkami necháte si ich, alebo budú na predaj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný