Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pridávam foto to je naša Cecilka je zrovna na výlete a hlídá pánovi boty ![]()
Dnes bola znova vonku, dala som jej kúsok melónu na plovoučku, najskor ho olizovala a zblajzla ho len sa zalizovala.
@vanejka jéé tak ta je parádní
a hezké jméno
mě ta naše potvůrka štve, že je pořád taková bojavá a nechá se pohladit jen když má náladu, jinak utíká, takže jsme ji ani nezkoušeli vyndávat ven, aby nám někam nezalezla ![]()
@vanejka Jee, to je paráda! ![]()
No ten náš venku z terárka taky moc nevydrží. Chvilku se rozkoukává, nehne se, ale pak vyrazí jak blesk a zaleze za sedačku, a pak ho naháníme ![]()
A vám neutíká?
tak to mi moc nepouštíme ven protože náš synátor by jim asi ublížil ![]()
@panenka87 keď je vonku je to Cecilkovčík (Cecilka + jezevčík)
je normálne s nami v obyváku prechádza sa po plovoučke minule dokonca prišla za nami do kuchyne a čumela na nás. Akurátne sa moc nedá chytiť je plachá z tera vyskočí sama a keď ju chcem dať do tera tak ju chytám trošku silou. ![]()
@say tak co mrňátka? jak jde krmení? a kolik za ten měsíc a půl vyrostli?
@vanejka Jeee, tak to je šikovná
Ten náš hledá vždycky kam by se schoval. Ale celkem vydržel ležet na polštáři, to byl totiž nejvýš ![]()
Ach ne, fotka je v malá
příště musím fotit v jiným rozlišení ![]()
Ahoj holky, jak se máte?
My jsme vzali našeho lumpíka na chatu, na 10 dní. Byl sice v menším terárku, a ta cesta teda ho docela stresovala, protože se několikrát chudáček pokakal ale dostával listy od pampelišek a to fakt miloval! To mě přítel nevěřil, že to Agamy mají tak rády! Na chatě byl rámus jak blázen, předělávali se schody, no a mu to vůbec nevadilo, spíš se mu to líbilo ![]()
No ale od neděle jsme zase doma, a Bublina je divnej, je pořád dole tmavej, jako by byl nasranej, že je doma a možná taky, že nemá ty listy od pampelišek ![]()
Nevíte co s ním je? ![]()
Tady taky taky rostou pampelišky ale mám strach, chčijou tady všude psi a bezdomovci v parku, plus spoustu smogu z aut ![]()
Ahojda… mi dávám pampelišky normoš z venku a jsme v praze, stačí je trošku opláchnout vodou, ale když jsou v přírodě tak taky nemají sterilní čistotu:-) co mu je to je otázka, spíš se dává dokupy z t cesty… tak ať je brzy líp…
Mi se máme dobře, máme dalších 6narozenejch agamek a vůbec nevíme co s nima.-(,celkově jich máme 15 těch prcků
@say Díky
a gratuluji k dalším mláďátkům
Ale musí to být náročné, že? ![]()
No náročné zas tak ne, ale nemáme tolik místa na ně, z první várky mají dvě okousané ocásky, prostě málo místa… doufám že už další snůška nebude:-) ale jsou rozkošný…
Tý jo 15
tak to nemůžete ani nikam odjet co? to je mazec…
My brali taky Amálku na dovolenou, koupili sme čtyři skleněný desky tak měla větší výběh než v terárku, ale nahoru sme jí dali jen pletivo aby na ní nemohla nějaká kočka. No ale manžel jí tam dal klacek na vyhřívání a ona ta potvora z něho vyskočila na to pletiva a prchla
už sem myslela že je po ni, ale našli sme ji za barákem na louce, jak se vyhřívá na kládě, tak ji manžel hned chytil, nestihla uskočit
tak už sme jí to pak zadělali pořádně a oddělali ten klacek hlavně
no ale byla nasraná pokaždé když sme ji na noc dávali do boxu. Jak sme se vrátili tak spala od šesti od večera skoro do osmi do rána a na druhej den už byla čilá jak rybička ![]()
No právě že ten odjezd je bída, mi máme pro dospěláky obrovské terárko které jsme si dělali, a zbytek pavouci a malý agamky jsou nahoře, ale holt to budeme muset nějak vyřešit, jak porotou nevejdou se do terára.-(
tak to máte štígro že jste ji našli teda:-)
@panenka87 myslím, že Bublina si zvyká znova na zmenu prostredia za chvíľu sa udomácni a zbledne. Čo sa týka pampelišiek naše potvorky ich tiež milujú. Trhám kde sa dá a nechám ich chvíľu namočené vo vode opláchnem a dávam potvorkám ![]()
@say a čo budete robiť s mlaďatkami necháte si ich, alebo budú na predaj?