Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojda, fotky ti sem dám, co se týče ceny, máme za kompletní agamku ( bez ukousnutého ocásku 400, s ukousnutým 250,–Kč ),.matka red otec přírodní zbarvení.. zatím jsme nezkoumali zda holka či kluk, ale to by jsme pozjistili
cokoli tě bude zajímat písni, tak jsem vám to tady holky zaneřádila spousty fotkama
tak se omlouvám
Baštěj normálně zelenou stravu, pampelídy, salát, rukola, a hlavně cvrčky
@say moc děkuju, všechno jsem přetlumočila manželovi a dám vědět, jak se rozhodne. Uvažuje ještě o chameleonovi, tak jsem zvědavá na konečný verdikt.
@say a ještě nezkusila jsi je prodat na burze v ládví - živá exotika?
No určo tam půjdeme, ale je prázdninová pauza, začíná se v září:-)
Taky jsem myslela že se jede po celý rok, holt počkáme:-) nemáš zač, pokud by tě ještě něco zajímalo, písni i popř. SZ
@say krááásne všetky chcééém ![]()
Jolky dnes som mala Emila vonku hladila som ho a ukazovala mu velké tero do ktorého sa za chvíľu presťahuje a on ma normálne pokadil
to bol smrádek
Usúdile som, že asi ešte nechce k svojej nastávajúcej ![]()
@vanejka No je to množný
A jak často vám kadí? nám teď skoro denně. A samo že se nám už několikrát vykadil v obýváků. Nejhorší je to na ten náš koberec, to se těžko drhlo ![]()
@vanejka a nebo právě naopak
nám se teda taky vyprazdňuje skoro každý den a to je někdy fakt smrad hroznej
ale stane se, že třeba až po dvou dnech, asi se jí něco hůř tráví
se třeba pokadil radostí
![]()
@panenka87 myslím, že Emil denne nekadí. Na koberci sme ešte nič nemali, ale Cecilka nám raz nechela poklad na plovoučke. ![]()
@nodysek vidíš to ma nenapadlo asi sa teší na nevestu, ale ešte si musí počkať ešte stále je večšia ako on ![]()
@vanejka Kéž by to ten náš nechával jen plovoučce, to bych mu byla vděčná ![]()