Agolutin a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2787
15.11.12 18:01
@babaca píše:
Holky nic si stoho nedelejte ja sice HA nikdy nebrala ale problemy ma porad take chodim skoro kazdy mesic na agolutin ted jsem mela posledni ms 14.9. po 14 dnech zpozdeni jsem dostala agolutin do 14dni po injekci se ms nedorazila tudiz jsem dostala dalsi dvojitou davku agolutinu dnes je to tyden od posledni davky a porad ms nikde nevite co to muze byt?

zkousela jsi tehotensky test? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
babaca
15.11.12 18:08

@Cracky ano nekolikrat jsou negativni je to uz rok co jsem v 6mesici o jedno mimi prisla od te doby porad nic a ted tohle nevim co se to zase deje bojim se ze je nejaka ve me zrada nemam s toho dobry pocit

• Citovat
  • Upravit
2390
15.11.12 18:15

@babaca nevím jestli ti pomůžu, ale jednou se mi stalo to samé, nakonec mi mudr píchnul něco jiného než agolutin (prý je to silnější) a pak se to do týdne rozjelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
babaca
15.11.12 18:36

Je to sice divny ale je se uz ms tesim je mi jedno co pichne ale tesim se na ten pocit ze je vse jak ma byt.on to cislo 63 uz me desi (1.den posledni ms pred 63 dni)asi uz by to chtelo nejake vysetreni

• Citovat
  • Upravit
2390
15.11.12 20:21

@babaca to se ti nedivím. já zažila nejdelší cyklus něco přes 80 dní (mudr. zkoušel, jestli se to opravdu nerozběhne samo) a jak jsem pak byla ráda za agolutin a ms. Je to dlouhá doba, když chceš už konečně zapracovat na miminku. Jj o nějaké vyšetření si zkus zažádat. Nebo nějaký hormony? Ještě ti doktor nezkoušel dát? Mě dával jen clostilbegyt, pak mě poslal do caru, tam se hrozně divili, že jsem nedostala utrogestan nebo duphaston. hned mi utro nasadili, ten měsíc přišla ms sama bez problému a další měsíc za pomoci hormonků a iui bylo hotovo :) (doktorka mi tam vysvětlovala, že pokud mi nechodí ms sama, tak s velkou pravděpodobností nefunguje žluté tělísko, takže i kdybych nakrásně otěhotněla, tak bez funkce žl. tělíska se těhu nemá šanci udržet - utrogestan nebo duphaston se starají o to, aby tělísko fungovalo správně) navíc jsem měla bez clostilu stejně anovulaci, ale tyhle problémy, jsou pro tyhle centra řekla bych takové banality. Tak držím palečky ať se brzo zadaří ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
babaca
15.11.12 21:03

Napsal utrogestan ale potrebuju to dostat aby to mohla zacit brat mam ho brat 15 az18 od 1.dne ms

• Citovat
  • Upravit
2390
16.11.12 10:38

@babaca jo ták, tak uvidíš, že po utro se to rozjede ;) a to ho máš brát jen 3 dny? koukám, že je to vážně co mudr to jiný postup, ale co, určitě vědí co dělají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
babaca
16.11.12 11:07

@feésM jo jo tri dny snad uz ho dostanu aby ho uz moha zacit brat

• Citovat
  • Upravit
2390
16.11.12 16:58

@babaca tak držím palce ať brzo dorazí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
23.8.18 09:47

ahojky oživuji diskuzi, mám otázku která ve mě pořád hlodá :lol: v neděli 22DC jsem měla ovulaci, potvrdil mi ji i doktor v úterý když jsem šla na agolutin(dává mi ho 21-24DC protože mám dlouhé cykly) no a říkal že agolutin hned dáme a i ve čtvrtek mám na něho přijít. Když jsem se ho zeptala proč tak prý proto, že mívám nižší sliznici tak ať se to kdyžtak uchytí. Akorát nechápu proč mi ho dává tak brzo po ovulaci? Co když dostanu ms ještě dřív než se vajíčko třeba zahnízdí? omlouvám se za blbý dotaz ale jsem z toho už jelen :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69032
23.8.18 10:02

Agolutin je progesteron, který se běžně dává na podporu těhotenství.
Funguje „geniálně“ - ženská otěhotní - podpoří těhotenství. Ženská neotěhotní - vyvolá MS (i bez ovulace).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
23.8.18 10:54

@ugluk jo ale myslela jsem, že se dává až delší dobu po ovulaci. No to je jedno uvidím co z toho bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69032
23.8.18 10:58

Je to jedno, tělo začíná progesteron produkovat hned po ovulaci. Důležité je, aby to bylo až po ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
23.8.18 11:09

dobře děkuju za objasnění ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.21 16:44

Ahoj holky, jdu si pro radu, ve středu jsem byla u doktorky, píchla mi vyvolávačku, protože ms nepřišla a těhotná nejsem. Ted jsem si udělala ovulační test, je pozitivní. Ale může to být způsobeno tou injekci?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex