Agresivní jednání obchodních zástupců

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7182
11.1.14 09:35

Mela jsi na ne přes dveře zarvat, ze jestli nevypadnou, zavolas mestaky. A připadne je opravdu zavolat. Byt vámi, vezmu si půjčku u normální banky a téhle firmy se zbavim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
11.1.14 18:34

No sice to bude těžké dokazování, ale už jsem podala stížnost na jejich vedení a připsala na jaké paragrafy se hodlám a proč odvolávat tak uvidíme co s tím vším půjde, ale teď mě štve, že jsem ty policajty nezavolala. aspoň bych měla proti ním prokazatelný důkaz. kvůli té smlouvě k nám příjdou v pondělí večer. vyhrožují furt trestním oznámením. ale nechápu za co by ho měli podat. za to že ty dvě slepice si toho nevšimly a všimnou si toho najednou po měsící? je mi to nějaké divné. a podat trestní oznámení na to, že ony to blbě sepsaly a manžel nechce smlouvu novou podat nemůžou. to bychom si mohli spíš stěžovat my, že mám daly špatnou smlouvu. každopádně v pondělí si ode mě ještě vyslechnou svoje a tu smlouvu si normálně před něma budu pročítat a porovnávat s tou starou. jedno jiné písmenko a letí ze dveří jak špinavé prádlo. a jsem zvědavá co mi to jejich vedení odpoví. vím, že známí měl problém s providentem, že manažer na něj byl sprostej, tak to hned hlásil. tam mu mazali med kolem huby, že si to nesmí dovolit. za pár dní mu volali, že manažer bude přísně potrestanej a že se mu musí osobně omluvit. a ejhle manažer se už ani neozval. tak jsem zvědavá co toto… tohle je podle mě dosti závažná stížnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
11.1.14 18:39
@neme55 píše:
kvůli té smlouvě k nám příjdou v pondělí večer. vyhrožují furt trestním oznámením. ale nechápu za co by ho měli podat. za to že ty dvě slepice si toho nevšimly a všimnou si toho najednou po měsící? je mi to nějaké divné. a podat trestní oznámení na to, že ony to blbě sepsaly a manžel nechce smlouvu novou podat nemůžou. to bychom si mohli spíš stěžovat my, že mám daly špatnou smlouvu. každopádně v pondělí si ode mě ještě vyslechnou svoje a tu smlouvu si normálně před něma budu pročítat a porovnávat s tou starou. jedno jiné písmenko a letí ze dveří jak špinavé prádlo. a jsem zvědavá co mi to jejich vedení odpoví. vím, že známí měl problém s providentem, že manažer na něj byl sprostej, tak to hned hlásil. tam mu mazali med kolem huby, že si to nesmí dovolit. za pár dní mu volali, že manažer bude přísně potrestanej a že se mu musí osobně omluvit. a ejhle manažer se už ani neozval. tak jsem zvědavá co toto… tohle je podle mě dosti závažná stížnost

NIC „nového“ jim nepodepisujte!
Vy budete mít dvě smlouvy na tu samou půjčku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
11.1.14 18:41

Že prý tu starou před námi stornují. no nevím jestli jim něco podepíšem. já jsem proti, ale je to psáno na manžela. každopádně porovnám každé písmenko z obou smluv a ještě bude řeč na téma trestní oznámení, vyzrazení údajů ze smlouvy a dobývání se do bytu…to jsem zvědavá jak toto vysvětlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
11.1.14 18:44
@neme55 píše: Že prý tu starou před námi stornují. no nevím jestli jim něco podepíšem. já jsem proti, ale je to psáno na manžela. každopádně porovnám každé písmenko z obou smluv a ještě bude řeč na téma trestní oznámení, vyzrazení údajů ze smlouvy a dobývání se do bytu…to jsem zvědavá jak toto vysvětlí

Prý.
Po tom všem, jak se k vám chovají - mlácení na dveře, výhružky, volání do tvé práce a sdělování vašich osobních údajů zcela cizím osobám… jim ještě věříš? 8o

Jak jako „stornují“?
A proč musí přijít k vám domů?
Nemůžete se dostavit na pobočku a před vedením to vyřešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
11.1.14 18:51

@neme55 ja bych se bala s nima cokoliv nove podepisovat.Aby jste pak nemuseli splacet 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.1.14 19:04

Nepodepisujte nic! Stornovat pred Vami, kdyz mesic uz bezi… to je blbost!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21463
11.1.14 19:09

@neme55 hele novou smlouvu nepodepisujte, bude urcite jina, protoze musi byt podle noveho obcanskeho zakoniku. Ale podivej se, jestli by to pro vas nebylo vyhodnejsi… kazdopadne pokud je nejaky nedostatek ci chyba ve smlouve, resi se to dodatkem ke smlouve a ne stornem stare smlouvy a podpisem nove. To bys tam pak musela mit osetrenou jiz zaplacenou splatku atd. Tohle mi smrdi… pokud budou tlacit, tak si smlouvu nech a projed ji s pravnikem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
11.1.14 19:16

@neme55

„Stornování“ původní smlouvy (což je blbost, že, když na ni bylo placeno., by mě zajímalo, jestli to vůbec nějak zohlední…) pouze kvůli překlepu v čísle popisném v adrese je naprostá blbost!

Jak bylo řečeno, „nová“ smlouva by měla být dle NOZ.
Obávám se, že skončíte s 2 stejnými podepsanými slouvami o půjčce, a budete muset splácet 2×. Jejich jednání je značně podezřelé, neprofesionální (co čekat od spol. „Door financial“, že) a na vašem místě bych v žádném případě NIC nepodepsala.

Vyžádejte si tu „novou“ smlouvu a nechte ji zkontrolovat nějakému právníkovi. Klidně i v nějaké bezplatné občanské právní poradně. Lepší než nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
11.1.14 19:24
@nozu píše:
@neme55 hele novou smlouvu nepodepisujte, bude urcite jina, protoze musi byt podle noveho obcanskeho zakoniku. Ale podivej se, jestli by to pro vas nebylo vyhodnejsi… kazdopadne pokud je nejaky nedostatek ci chyba ve smlouve, resi se to dodatkem ke smlouve a ne stornem stare smlouvy a podpisem nove. To bys tam pak musela mit osetrenou jiz zaplacenou splatku atd. Tohle mi smrdi… pokud budou tlacit, tak si smlouvu nech a projed ji s pravnikem.

jo no to máš pravdu. toto mě nenapadlo. jdu jí teď napsat smsku, ať mi v pondělí ty smlouvy přinese, že je dám právníkovi. a také to udělám. jsem zvědavá jak se budou cukat teď. pak dám vědět co mi odpověděla…jestli mi vůbec odpoví, ale určitě jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
11.1.14 19:26

Jo to určitě udělám. manžel taky říkal, že mu to nějak smrdí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21463
11.1.14 21:17

Tak dej vědět výsledek. Osobně si myslím, ze smlouvy nebude chtít dat z ruky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
11.1.14 21:23
@soncaaaM píše:
Pred materskou jsem pracovala na oddeleni kvality obchodnich prodejcu… sice ne pro tuhle spolecnost, ale jejich praktiky jsou vsude stejny!
Rozhodne s nimi nepodepisujte druhou smlouvu, jednejte primo s tou spolecnosti nikoli s OZ (ani jejich managerem) - oni maji jen provize z kazde smlouvy!
A pozor na to nahravani, pokud je neupozornite na to ze je nahravate je tobnelegalni a mohli by to otocit proti Vam.
Doporucuji vzdy volat policii a oni je vyvedou! A muzete si zjistit zda Vase mesto nema vyhlasku „zakaz podomniho prodeje“…

Bývávalo, samozřejmě nahrávky nemůže trousit kde chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19783
11.1.14 21:28
@neme55 píše:
Tak nám to doporučil známý. jako celkově s vyřízením půjčky problém nebyl,

U lichvářů nebývá problém s vyřízením půjčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
11.1.14 21:36

@nozu tak to potom má velkou smůlu. a pokud bude manžela pořád vydírat tak je rozhodnutý podat trestní oznámení. pak dám vědět co a jak a navíc jsem jí psala sms, že to budu chtít právně ověřit a ani neodepsala

@hBod zapnu diktafon půl hodiny předtím než příjde, něco budu nahrávat a pak se vymluvím na to, že jsem ho omylem nevypla. to se dá nějak udělat

@eumedon no to opravdu nebývá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel