Agresivní jednání obchodních zástupců

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobliha51
14.1.14 11:05
@eumedon píše:
Nevím. Třeba podaly, ale zakladatelka to nemusí vědět ani ji to nemusí zajímat. Ale spíš nepodaly, protože není na co.

V tomhle nemáš pravdu. Zakladatelku to zajímalo, protože chtěla v tom případě na ně také dát trestní oznámení. Mohla bych tu zase ocitovat všechny příspěvky, kde to zmiňovala, ale nechce se mi to hledat.

• Citovat
  • Upravit
199
14.1.14 13:52

@Kobliha51 přečti si vše znova a pořádně, a už vůbec nechápu proč tu vytahuješ mé příspěvy z jiných diskuzích staré půl roku. tamto jsme si vyříkali a nakonec jsem se dozvěděla, co za tím vězelo a nebylo to nic špatného. a zpátky k věci… psala jsem, že nejdřív volaly mé tchýni a poté mě zaměstnavatelce reps. v tomto případě mé matce a té vše vyzradily. jak jsem se na toto včera té slavné paní manažerky zeptala, tak mi řekla, že si myslela, že mluví s mou tchýní. docela blbá výmluva, když má matka se vždy v telefonu představuje. a její příjmení začíná na š zatímco od tchýně stejně jako manželovo na M. prostě mlžily co mohly. A víš co je teď úplně nejlepší??? ŽE MANŽELOVI ZAČALA PSÁT DCERA TÉ OBCHODBNÍ ZÁSTUPKYNĚ, protože se znají z děctví a napadá ho, že kvůli něho má její matka v práci problémy!!! :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
14.1.14 14:57

@neme55

Ty vztahy kolem té vaší půjčky jsou fakt nenormální. Vy jste všichni z jedné vesnice nebo malého městečka, že se všichni znáte? Ještě do toho dcera té obchodní zástupkyně. Zkontrolovala jsi tu novou smlouvu? Bylo tam něco úplně jinak? A jaké má její matka v práci problémy - že napsala špatně orientační číslo?

• Citovat
  • Upravit
1607
14.1.14 15:16

@neme55 Milé dcerunce by měl manžel napsat, že pro zachování dobrých vztahů do budoucna bude lepší, když už ho v této záležitosti nebude kontaktovat. Že si rád popovídá o starých časech, ale své citlivé finanční informace s ní rozebírat nebude a bude-li takto pokračovat, bude mít její matka i ona problémy ještě větší.
Dále bych napsala finanční poradkyni, že si nepřeji, aby tyto informace podávala dál a že není oprávněná je poskytovat ani mé matce, ani tchýni, natožpak svým dalším rodinným příslušníkům, nedejbože společným známým. A poslala bych mail v kopii na společnost, pro kterou pracuje.

Dále, jak už tady bylo zmíněno - v žádném případě bych smlouvu nepodepisovala, i kdyby byla identická. Bude se to posuzovat, že jste si vzali 2 půjčky, poradkyně klidně může tvrdit, že vám podruhé peníze vyplatila v hotovosti. Vždy se vše řeší dodatkem ke smlouvě a nikdy jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
14.1.14 22:00

@Kobliha51 no hold ve městě kde žijem jeden o druhém ví pomalu i to co měl minulý týden na oběd… zítra se jdu s tou smlouvou poradit. jo prý má problémy z toho, že napsala špatné číslo orientační. zdá se mi to jako naprostá sprominutím hovadiva. nic se jí podepisovat nebude. sepíšu si dodatek ke smlouvě, že o chybě vím a pošlu jím to jménem manžela na firmu ve dvojím vyhotovení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
14.1.14 22:04

@demian milé dcerunce jsme napsali, že to co jí řekla její matka není zhola žádná pravda a že je dobře vědět o tom, že její matka směle informuje další osoby o tom, kdo má nebo nemá půjčku. tak napsala, že se tedy omlouvá a že doufá, že se vše vyjasní. a s tou smlouvou napíšu dodatek ke smlouvě se správnou adresou a pošlu to na firmu. ve čtvrtek zas ta baba příjde. líbit se jí to nebude, ale její problém. opět si vše nahraju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel