Aqua aerobic Plzeň

401
20.2.13 14:47

Aguaaerobic Plzen

Ahoj nevíte někdo jak je to s aguaaerobikem v Plni v bazenu na Slovanech? Docetla jsme se, ze je to 4× týdně večer, ale nevím jestli je to pro koholkoliv. Nikdy jsem na něm nebyla a ráda bych se aktivneji zapojila:-) Popřípadě nechodíte tam někdo?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31291
20.2.13 14:50

Já tam chodila před pár lety. Je to pro kohokoliv, není to tak, že je určitý počet lidí „v kurzu“. aspoň to tak bývalo. prostě přijdeš, zaplatíš a cvičíš ;) a pokud ještě aqua dělá, doporučuju cvičitelku Báru. Mívala i bodyforming nahoře nad bazénem v tělocvičně, je to mladá milá holka, z toho, co jsem chodila, byla ona nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
20.2.13 14:58
@Mar__tanka1983 píše:
Já tam chodila před pár lety. Je to pro kohokoliv, není to tak, že je určitý počet lidí „v kurzu“. aspoň to tak bývalo. prostě přijdeš, zaplatíš a cvičíš ;) a pokud ještě aqua dělá, doporučuju cvičitelku Báru. Mívala i bodyforming nahoře nad bazénem v tělocvičně, je to mladá milá holka, z toho, co jsem chodila, byla ona nejlepší

Je dekuju:-) A da se to zvladat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.2.13 15:05

Taky jsem tam chodila asi před 3 lety. Zaplatil se vstup do bazénu a mohlo se jít plavat nebo cvičit, takže tam mohl kdokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
20.2.13 15:09

Zvládat se to dá úplně v pohodě, já asi po půl roce právě z aquaaerobiku přešla na ten bodyform. protože aqua už mi nedával vůbec nic…
samo že ze začátku se můžeš i pěkně zapotit v té vodě, ale není to tak náročné, aby se to nedalo-hlavně obrovskou výhodou je to, že zatížíš svaly, ale né klouby, takže tě pak po cvičení nebolí např. kolena a pod. jako je tomu u leckterých jiných sportů.

Teď už bych taky zase potřebovala začít chodit, protože sem zlenivěla, pak otěhotněla a celé úsilí šlo do kopru…ale nemám kam dát malýho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
20.2.13 15:27
@Mar__tanka1983 píše:
Zvládat se to dá úplně v pohodě, já asi po půl roce právě z aquaaerobiku přešla na ten bodyform. protože aqua už mi nedával vůbec nic…
samo že ze začátku se můžeš i pěkně zapotit v té vodě, ale není to tak náročné, aby se to nedalo-hlavně obrovskou výhodou je to, že zatížíš svaly, ale né klouby, takže tě pak po cvičení nebolí např. kolena a pod. jako je tomu u leckterých jiných sportů.Teď už bych taky zase potřebovala začít chodit, protože sem zlenivěla, pak otěhotněla a celé úsilí šlo do kopru…ale nemám kam dát malýho :roll:

No prave… od te doby co mam maleho jen kynu:-) Tohle mi prave vyhovuje, ze je to vecer jen na chvilku… skoda… kdyby jsi nekoho mela mohli by jsme se tam potkavat…moc se mi tam nechce samotne poprve:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
20.2.13 22:10

A jak časově to teď je? že bych se dokopala a zkusila ukecat nějakou kámošku (na hlídání)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
20.2.13 23:13

Je to od pondělí do čtvrtka. od 19:45 - 20:30. pokaždé cvičí někdo jiný, žádná Bára! úterý mi přijde nejlepší. @Mar__tanka1983

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
21.2.13 07:16
@Mar__tanka1983 píše:
A jak časově to teď je? že bych se dokopala a zkusila ukecat nějakou kámošku (na hlídání)?

JJ je to jak psala Mar80 :-) Tak to zkus… cim vic tim lip…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
21.2.13 11:14

@zdenik1988 jaj tak to je úplně blbej čas…malej chodí spát v osm, kamarádky z blízka mají malý děti, v tuhle hodinu už se na mě vyprdnou, ostatní bydlí přes celou plzeň (a jako otravovat, aby jely přes celé město v devět večer…) a chlap se vrací domů později :zed:
no a tak to mám se vším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
21.2.13 12:23

@Mar__tanka1983 a mohu se zeptat jaký byl ten bodyforming? do bazenu chodim dva měsíce jednou týdně a nic z toho tak bych chtěla zusit toto. ale mám velkou nadváhu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
21.2.13 13:45

@Mar80 kolik je velká nadváha? :mrgreen:
jako nebudu lhát, bodyforming byl záhul, hlavně dejme tomu první měsíc…ale já tam chodila s velkou nadváhou a dala sem to. Neni nic jednoduššího než zkusit jednu hodinu a uvidíš…
já měla nadváhu dejme tomu 30kg, a bylo tam dost holek, dejme tomu polovina, o vypadala jak já, nebo i víc. Chodila sem tam půl roku, pomáhalo to výborně, zhubla sem a hlavně teda sem pěkně vytvarovala postavu i pod těma špekama. Jenže jsem nevydržela (mají letní výpadek, pak sem měla nějaký potíže v práci a po létě už jsem se nedokopala :zed: no a pak sem otěhotněla…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
21.2.13 14:04

Tak to znám. jojo 30kg hruz a děs, ale jsem zvyklá sporotvat tedy před dětmi. :) chtěla jsem právě kvuli kloubum ten aquaaerobik, ael krom toho že se cítím líp tak ani kilo ani centimetry nic. no. @Mar__tanka1983 jo vyzkouším hodinu a uvidím. děkuji,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
21.2.13 14:21

@Mar80 jo, ten aquaerobik je fakt hlavně o tom, že se „cítím líp“, taky sem to tak měla, kila dolů nešla, ale já se cítila tak nějak rozhejbaně…
ale ten bodyform je fakt super, pokud máš už nějakou základní fyzičku, tak do toho jdi!
já bych si teď po dvou letech sezení na prdeli už netroufla…budu muset začít s něčím jemnějším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková