Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já uz si prostě nevím rady který nám vybrat jaký je podle vás nejlepší a jaky mi doporučite Rta mezo galaxy nebo Bosch mum 4655
Nebo Bosch mum 48R1
hlavně na krémy třená těsta a kynutá
![]()
Mam tenhle uz roky, dostala jsem ho jako darek a jeste jsem nenasla jedinou chybicku
![]()
Mám Bosch Mum číslo nevím 5424 a naprostá spokojenost. Peču poměrně často a nemá chybu.
S těmi co uvádíš nemám zkušenost. Už 6 let mám Kenwood KMX 61. Jede skoro denně. Zadělává krásně i tužší těsta. Dělala jsem hodně chleba, rohlíky. Na krémy taky super. Je to pomocník k nezaplacení. Hodně používám i mlýnek na maso a bubínkové struhadlo.
Za mě určitě ten Bosch - Bosch mum 4655, mám ho doma. Jsem nadmíru spokojená. Těsta kynutá super, krémy, třená těsta. Mlýnek na maso parádička. Akorát co se krouhačů týče, tak tam chybí mezikus. Jeden je moc jemný a druhý zase moc hrubý, ale ten střední se dá dokoupit za cca 250 kč. Tak žádná tragédie. A mixér taky super. ![]()
@MisaHanuska Tenhle mám taky, jede mi už asi 6-7 let a to každé Vánoce a Velikonoce zpracuje těsto na minimálně 6 vánoček nebo mazanců. Pak tak co 2 měsíce těsto na Pizzu (hodně tuhé kynuté těsto). Mlýnek na maso se v podstatě ještě nezastavil. Co moc nepoužívám je krouhací nástavec, než ho rozebru a vyčistím, tak to menší množství už mám hotové v ruce. A na větší množství, třeba zelí, je zase dost malá mísa, takže uvažuju, že ještě pořídím samostatný krouhač.
@Heivka Já zatím teprve dva roky, ale i tak jsem fakt spokojená. Ale zrovna ten mlýnek na maso nás moc nenadchnul, za to krouháme pořád něco
On tohle bude mít asi každý jinak. Já nejvíc používám nástavce na těsta a mixér.
@Maryškajana No myslím, že to bude stejný typ, akorát mísa bude v nerezi. Jen mi prostě nerez na např. kynutá těsta přijde naprosto nevhodná. Je to studené a to kynuté nemá rádo. Ale jinak rozdíl v tom nevidím. Jen ten červený je určený pouze na ty těsta no.
My máme doma také robota Bosh cca. 2 roky, ale naprosto mě uchvátily roboty Kenwood. Koupili jsme ho pár měsíců zpátky mé mamce a hned bych měnila
Stál okolo 6 tis., tedy je to ten jeden z levnějších, ale nemá chybu.