Těhule a maminky - Nupaky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
13.8.12 20:12

Ahoj holky tak ja mam po tom uz sme 3 :dance: Porod byl silenej vedet do ceho jdu tak asi do toho nejdu 8) ale diky Bohu sme to zvladli rodila jsem nakonec v sobotu 4.8. v 11.00 kontrakce zacali a v 18.53 jse nam narodil Kristián 51cm 3550g je roztomilej skusim nahrat nejakou fotku at ho vydite kdy uz dame nejake kafeee hmmmm :roll: teda my jeste moc nemuzem ven ale docela bych Vas chtela poznat osobne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
13.8.12 20:15

Gratuluju! Tak to je stejně velkej jak Elinka :-)
porod je hrůza, ale rychle se zapomíná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
19.8.12 22:56

Moc dekuji :) tak tak jak rikas rychle se zapomina no kazdopadne je to zahul vsem maminkam vzdavam hold jsem mama jeste jen 15 dni a jsem totalne vystavena dnes sme byly na koupalisti ale to planovani baleni presuvani kojeni zase presuvani pocitani hodin do kojeni mne totalne vystavilo nechapu a to jsem poradne nic nedelala protoze tu mam jeste maminku ktera mi pomaha a i tak jsem out of order. Pomahaj Vam holky chlapy manzele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
20.8.12 12:11

Ahoj Ani, četla jsem tvůj příspěvek v jiné diskuzi… Pokud malý vypije 50 každé dvě hodiny tak to docela jde. Mě pila Eli jen 30 po čtyřech hodinách.. ale když sme šli z porodky, tak říkali, že by měla vypít 70-90 první měsíc, aby rostla..
jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
20.8.12 19:56

Ahojky mame se fajn :lol: co Vy? opat :P jsem byla na koupalisty s kamoskou ma chlapecka za deset dni mu budou 3mesice a ma neco pres 7kg obr 8o byly sme v Ricanech na Jurecku. Znas to tam? Rano jsem jeste byla u doktorky a muj klucik konecne pribral v Patek mnel 3270 a dnes 3390g takze nam doktorka rekla ze super nemusim dokrmovat prej by mnel 150 tydne takze nic neresim a budu dal po 2,5 hodinach kojit tech 50ml i kdyz rada bych aby jsem mnela toho mlicka vic a mohla ho zamrazit a nekam pak vypadnout ven a nechat pritele s malym protoze uz mi z toho hrabe :zed: furt dokola to same ale zatim mam davku jenom 50 to odsaju do flasky a vsechno to vybumba nic nezbyva tak nevim kdy se mi to nejak zvedne nebo co proto udelat a Co Eliska travite vy ty horka, zvladate too a kolik vazi kdyz uz sme u toho? Tak se drzte holky zdravime Anna a Kristianek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
15.1.16 13:49

Někdo na pokec na RD z Nupak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
11.3.16 23:11

Je tady někdo z Říčan, Čestlic, Pruhonic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
2.5.16 22:24

Někdo na prochazky s dětmi z NUPAK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.6.16 17:44

Ahoj,
ráda budu chodit na procházky, mám 3měsíční mimčo :)
 Alena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.7.16 20:02

Nupaky

Ahoj, mne sice cekaji prochazky az od zari, ale klidne se rada pridam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.7.16 12:13

:D skvělé, tak to se budeme těšit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
3.11.16 09:54

Nupaky

Ahoj holky nekdo na prochazky? Dnes je nam rok.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3956
29.1.17 15:12

Ahoj, ja uz teda nejsem na rodicovske a mam skolkove dite. Ale pomalu zacinam resit zakladku. Rada bych dceru dala na skolu v Cestlicich. Mate s ni nekdo zkušenosti? Na netu jsem se docetla, ze druzina ma jen odpoledni provoz, coz je komplikace. Sice je skola otevrena od sedmi, ale preci ji tam nenecham samotnou sedet v satne. Jak to casove delate? Dojizdim do prace do Prahy, to se hlavni pracovni pomer zvladnout neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
9.8.17 01:52

ZŠ cestlice

Moje deti jezdí taky do Čestlic. Jezdí Bus přímo před školu presne na čas akorát do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová