Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky tak ja mam po tom uz sme 3
Porod byl silenej vedet do ceho jdu tak asi do toho nejdu
ale diky Bohu sme to zvladli rodila jsem nakonec v sobotu 4.8. v 11.00 kontrakce zacali a v 18.53 jse nam narodil Kristián 51cm 3550g je roztomilej skusim nahrat nejakou fotku at ho vydite kdy uz dame nejake kafeee hmmmm
teda my jeste moc nemuzem ven ale docela bych Vas chtela poznat osobne ![]()
Gratuluju! Tak to je stejně velkej jak Elinka ![]()
porod je hrůza, ale rychle se zapomíná ![]()
Moc dekuji
tak tak jak rikas rychle se zapomina no kazdopadne je to zahul vsem maminkam vzdavam hold jsem mama jeste jen 15 dni a jsem totalne vystavena dnes sme byly na koupalisti ale to planovani baleni presuvani kojeni zase presuvani pocitani hodin do kojeni mne totalne vystavilo nechapu a to jsem poradne nic nedelala protoze tu mam jeste maminku ktera mi pomaha a i tak jsem out of order. Pomahaj Vam holky chlapy manzele?
Ahoj Ani, četla jsem tvůj příspěvek v jiné diskuzi… Pokud malý vypije 50 každé dvě hodiny tak to docela jde. Mě pila Eli jen 30 po čtyřech hodinách.. ale když sme šli z porodky, tak říkali, že by měla vypít 70-90 první měsíc, aby rostla..
jak se máte?
Ahojky mame se fajn
co Vy? opat
jsem byla na koupalisty s kamoskou ma chlapecka za deset dni mu budou 3mesice a ma neco pres 7kg obr
byly sme v Ricanech na Jurecku. Znas to tam? Rano jsem jeste byla u doktorky a muj klucik konecne pribral v Patek mnel 3270 a dnes 3390g takze nam doktorka rekla ze super nemusim dokrmovat prej by mnel 150 tydne takze nic neresim a budu dal po 2,5 hodinach kojit tech 50ml i kdyz rada bych aby jsem mnela toho mlicka vic a mohla ho zamrazit a nekam pak vypadnout ven a nechat pritele s malym protoze uz mi z toho hrabe
furt dokola to same ale zatim mam davku jenom 50 to odsaju do flasky a vsechno to vybumba nic nezbyva tak nevim kdy se mi to nejak zvedne nebo co proto udelat a Co Eliska travite vy ty horka, zvladate too a kolik vazi kdyz uz sme u toho? Tak se drzte holky zdravime Anna a Kristianek ![]()
Ahoj,
ráda budu chodit na procházky, mám 3měsíční mimčo ![]()
Alena
Ahoj, mne sice cekaji prochazky az od zari, ale klidne se rada pridam ![]()
Ahoj, ja uz teda nejsem na rodicovske a mam skolkove dite. Ale pomalu zacinam resit zakladku. Rada bych dceru dala na skolu v Cestlicich. Mate s ni nekdo zkušenosti? Na netu jsem se docetla, ze druzina ma jen odpoledni provoz, coz je komplikace. Sice je skola otevrena od sedmi, ale preci ji tam nenecham samotnou sedet v satne. Jak to casove delate? Dojizdim do prace do Prahy, to se hlavni pracovni pomer zvladnout neda.
Moje deti jezdí taky do Čestlic. Jezdí Bus přímo před školu presne na čas akorát do školy.