Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky hledam nekoho z Nupak. Jmenuji se Anna(28) a jsem v 38tydnu zacinam mit pocit ze se nedoziju konce resp. noveho zacatku
tak budu rada pokud se mi nekdo z Nupak nebo blizkeho okoli ozve a zajdem na pokec nebo na prochazku nebo tak neco ![]()
Ahoj, já bydlím kousek od Říčan. Tak to už máš zachvili a bude miminko na světě. Co budete mit, víš? My máme Elišku,3 měsíce. Já jsem dva tydny přenášela, to byla teprve hrůza, tak přeji, at rodiš v termínu.
@anna5569 píše:
Ahojky hledam nekoho z Nupak. Jmenuji se Anna(28) a jsem v 38tydnu zacinam mit pocit ze se nedoziju konce resp. noveho zacatkutak budu rada pokud se mi nekdo z Nupak nebo blizkeho okoli ozve a zajdem na pokec nebo na prochazku nebo tak neco
Ahojky, já jsem z Mnichovic a jsem 37+4tt a už je to moc!
A kde budeš rodit? Já v Benešově a čekáme chlapečka ![]()
Ahojky Ivi dekuji za prani doufam opravdu moc doufam ze prenaset nebudu a Veronika taky cekam chlapecka snad se nespletli mam uz tak milion veci samozrejme v modre tak snad to tak je a budu rodit v Podoli. Jinak Eliska moc hezke jmeno co ty Veroniko uz vite jmeno? My sme se konecne zhodli
a bude to Kristián ![]()
Jé kristián, to je pěkné jméno
.
Ahojky zdravím vás také.
Já jsem, aspoň zatím z Kolovrat taky kousek od vás. Ale ještě si počkám, teprva 32tt a tento týden už byl dost znát na únavě a podrážděnosti teda..
;D Jinak bude to Danielek. Ovšem už má bráchu Lukáška tomu je už 1,5roku ![]()
Tak my budeme mít Tobiáše, tak doufám, že to tak bude. Kamarádce tvrdili holčičku ještě den před porodem a nakonec má chlapečka
No bylo by to zajímavé ![]()
Tak to uz jsi maminka s praxi a unava je o to vecsi ze si asi moc nejde odpocinout kdy se ti zachce Lukasek nepocka
jinak Tobiáš je moooccc hezkee ja ho chtela take teda bylo v seznamu asi 5 nej ale jedine ktere bylo i v seznamu pritele a zhodovalo se nam byl Kristián. Jjjjj a taky jsem slisela par pribehu kde tvrdili do posledni chvile jedno a narodilo se pak opacne pohlavi tak uvidime my sme dost chteli holcicku ale ted jsem uz zmyrena s klucikem tak uz se to snad nezvrhne ![]()
@anna5569 píše:
Tak to uz jsi maminka s praxi a unava je o to vecsi ze si asi moc nejde odpocinout kdy se ti zachce Lukasek nepockajinak Tobiáš je moooccc hezkee ja ho chtela take teda bylo v seznamu asi 5 nej ale jedine ktere bylo i v seznamu pritele a zhodovalo se nam byl Kristián. Jjjjj a taky jsem slisela par pribehu kde tvrdili do posledni chvile jedno a narodilo se pak opacne pohlavi tak uvidime my sme dost chteli holcicku ale ted jsem uz zmyrena s klucikem tak uz se to snad nezvrhne
No já jsem byla přesvědčená, že budu mít holčičku už 3 roky před snažením!!! Oba jsme vůbec nepochybovali, že bude všechno růžový. Když mi ukazovali na utr piňdíka, tak jsem jsem vyvalila oči, až se doktor lekl
A teď jsem šťastná za Tobíška ![]()
To mame uplne stejne
ja take byla presvedcena ze cekam holcicku a kdyz mi doktorka ukazovala ze jedine co je vydet je pindik tak sem se ji ptala asi 3× jestli urciteeeee
tak sem se s tim stotoznila a uz se i tesim ze to bude kluk je to asi v hlave a vlastne je to uplne jedno libi sje mi ze to nejde naplanovat ze je to na prirode. A kolik ste holky pribrali ja uz 21kg a nastesti to uz nejde vis i tak opravdu hodne doufala jsem ze to bude kolem 16kg no co uz kazdopadne uz se moccc nerim az s vratim do puvodniho vydani
protoze tahat se s tema 21kg navic neni zadna sranda ![]()
Ahoj holky,
Teruli, jak zatím z kolovrat?
Já jsem rodila u Apolinare, nemůžu si to vynachválit. V tehu jsem přibrala 24 kg, do termínu 18 a 14 dní po termínu 6. V porodnici jsem se ani nevazila, tak je. možný. že i víc. A to jsem do poslední chvíle byla v pohybu, chodila do práce a skoro nejedla.. teď mám ještě 4 nahoře a ne a ne jít na původní váhu..
No Ivi nesil jestli ja jeste neco priberu tak uz asi prasknu. A za tri mesice si dala dolu 21kg? Pokud ano tak mas muj obdiv a take doufam ze se mi to povede. A kojis? A taky asi cvicis nebo jak to je mozne? Ja mam pernamentku to fitka BBC slibili mi ze mi vrati 9mes.+ 6tydnu az dodam rodny list mimi tak snad to dodrzi ale nevim hodne holek tvrdi ze kdyz kojis cvicit moc nejde ale i tak neco budu delat protoze uz si nepridu vuuuubeeeccccc sexy
tak porad jak se to povedlo tebe a jinak
fakt obdivuju 4kg co je to oproti 2é ktere si zhubla a jiste das i to neboj
Tak já přibrala 14kg, ale já jsem byla cvalda už předtím, tak to bude tím. Mě narostlo jenom to břicho, takže nosím hodně věcí jako před těhu. Dokonce tahám jedny 3/4 kalhoty, v pase jsou natahovací a ty jsou mi nejpohodlnější. Navíc naše mimi má odhad 4kg
takže toho snad dost nechám v porodnici. Ale jak říkám, já jsem byla špek už předtím
Dneska jdu k dr, tak jsem zvědavá, co mi poví. Naposledy, že se nic neděje a že se Tobíškovi v bříšku líbí, tak snad se nehodlá vykrmit ještě víc ![]()
No, z porodnice jsem odcházela a měla jsem váhu jak kdybych neporodila
byla jsem strašně otekla, nohy úplně strašný, lýtka jak stehna silný, pak to dolů šlo, jak jsem splaskla. No a zbylých 10 slo dolů nějak samo, a tyhle 4 nejdou a nejdou..
já mám taky pernamentku do BBC, to jsi nějak žádala, aby ti to vrátili? v těhotenství si tam nechodila vůbec?
Jsem po císaři, zatím cvičit nesmím, ale už se tesim až začnu ![]()
Tak drzime palecky a 4kg jsou fakt hodne a v kterym tydnu a dni si Veru? No znam holky ktere z porodnice odchazeli jako by ani nerodili teda nevidela jsem je ale rikali mi to. A Ivi kde chodis do BBC? Ano napsala jsem ze jsem tehotna a ze co s tim protoze pernamentku jsem dostala k narozkam 7.11. a ze jsem tehotna jsem se dozvedela asi za 2 tydny a to uz jsem byla v 2mesici a aj doktorka rekla ze at toho radsi necham tak jsem napsala a oni mi v mailu odepsali ze mi to vrati az dodam rodni list ale i tak se bojim jestli slovo dodrzi jestli 8 litru neni v kosi. Jinak holky reknu Vam ze tohleto krasne pocasi mne uplne zabiji natekam a natekam bydlime v byte takze nemuzu ani na zahradu a jak je nad 25 stupnu zacina to byt muka ![]()