Těhule a maminky - Nupaky

113
23.7.12 23:09

Ahojky tehule a mami NUPAKY

Ahojky hledam nekoho z Nupak. Jmenuji se Anna(28) a jsem v 38tydnu zacinam mit pocit ze se nedoziju konce resp. noveho zacatku :D tak budu rada pokud se mi nekdo z Nupak nebo blizkeho okoli ozve a zajdem na pokec nebo na prochazku nebo tak neco :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5080
24.7.12 07:01

Ahoj, já bydlím kousek od Říčan. Tak to už máš zachvili a bude miminko na světě. Co budete mit, víš? My máme Elišku,3 měsíce. Já jsem dva tydny přenášela, to byla teprve hrůza, tak přeji, at rodiš v termínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
24.7.12 07:16
@anna5569 píše:
Ahojky hledam nekoho z Nupak. Jmenuji se Anna(28) a jsem v 38tydnu zacinam mit pocit ze se nedoziju konce resp. noveho zacatku :D tak budu rada pokud se mi nekdo z Nupak nebo blizkeho okoli ozve a zajdem na pokec nebo na prochazku nebo tak neco :D

Ahojky, já jsem z Mnichovic a jsem 37+4tt a už je to moc! :lol: A kde budeš rodit? Já v Benešově a čekáme chlapečka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
24.7.12 23:09

Ahojky Ivi dekuji za prani doufam opravdu moc doufam ze prenaset nebudu a Veronika taky cekam chlapecka snad se nespletli mam uz tak milion veci samozrejme v modre tak snad to tak je a budu rodit v Podoli. Jinak Eliska moc hezke jmeno co ty Veroniko uz vite jmeno? My sme se konecne zhodli :dance: a bude to Kristián :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
24.7.12 23:18

Jé kristián, to je pěkné jméno :-).
Ahojky zdravím vás také.
Já jsem, aspoň zatím z Kolovrat taky kousek od vás. Ale ještě si počkám, teprva 32tt a tento týden už byl dost znát na únavě a podrážděnosti teda.. :roll: :oops: ;D Jinak bude to Danielek. Ovšem už má bráchu Lukáška tomu je už 1,5roku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
25.7.12 05:30

Tak my budeme mít Tobiáše, tak doufám, že to tak bude. Kamarádce tvrdili holčičku ještě den před porodem a nakonec má chlapečka :-) No bylo by to zajímavé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
26.7.12 01:12

Tak to uz jsi maminka s praxi a unava je o to vecsi ze si asi moc nejde odpocinout kdy se ti zachce Lukasek nepocka :lol: jinak Tobiáš je moooccc hezkee ja ho chtela take teda bylo v seznamu asi 5 nej ale jedine ktere bylo i v seznamu pritele a zhodovalo se nam byl Kristián. Jjjjj a taky jsem slisela par pribehu kde tvrdili do posledni chvile jedno a narodilo se pak opacne pohlavi tak uvidime my sme dost chteli holcicku ale ted jsem uz zmyrena s klucikem tak uz se to snad nezvrhne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
26.7.12 06:32
@anna5569 píše:
Tak to uz jsi maminka s praxi a unava je o to vecsi ze si asi moc nejde odpocinout kdy se ti zachce Lukasek nepocka :lol: jinak Tobiáš je moooccc hezkee ja ho chtela take teda bylo v seznamu asi 5 nej ale jedine ktere bylo i v seznamu pritele a zhodovalo se nam byl Kristián. Jjjjj a taky jsem slisela par pribehu kde tvrdili do posledni chvile jedno a narodilo se pak opacne pohlavi tak uvidime my sme dost chteli holcicku ale ted jsem uz zmyrena s klucikem tak uz se to snad nezvrhne 8o

No já jsem byla přesvědčená, že budu mít holčičku už 3 roky před snažením!!! Oba jsme vůbec nepochybovali, že bude všechno růžový. Když mi ukazovali na utr piňdíka, tak jsem jsem vyvalila oči, až se doktor lekl :P A teď jsem šťastná za Tobíška :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
26.7.12 13:11

To mame uplne stejne :D ja take byla presvedcena ze cekam holcicku a kdyz mi doktorka ukazovala ze jedine co je vydet je pindik tak sem se ji ptala asi 3× jestli urciteeeee 8o tak sem se s tim stotoznila a uz se i tesim ze to bude kluk je to asi v hlave a vlastne je to uplne jedno libi sje mi ze to nejde naplanovat ze je to na prirode. A kolik ste holky pribrali ja uz 21kg a nastesti to uz nejde vis i tak opravdu hodne doufala jsem ze to bude kolem 16kg no co uz kazdopadne uz se moccc nerim az s vratim do puvodniho vydani :mrgreen: protoze tahat se s tema 21kg navic neni zadna sranda :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
26.7.12 22:25

Ahoj holky,
Teruli, jak zatím z kolovrat?
Já jsem rodila u Apolinare, nemůžu si to vynachválit. V tehu jsem přibrala 24 kg, do termínu 18 a 14 dní po termínu 6. V porodnici jsem se ani nevazila, tak je. možný. že i víc. A to jsem do poslední chvíle byla v pohybu, chodila do práce a skoro nejedla.. teď mám ještě 4 nahoře a ne a ne jít na původní váhu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
26.7.12 22:32

No Ivi nesil jestli ja jeste neco priberu tak uz asi prasknu. A za tri mesice si dala dolu 21kg? Pokud ano tak mas muj obdiv a take doufam ze se mi to povede. A kojis? A taky asi cvicis nebo jak to je mozne? Ja mam pernamentku to fitka BBC slibili mi ze mi vrati 9mes.+ 6tydnu az dodam rodny list mimi tak snad to dodrzi ale nevim hodne holek tvrdi ze kdyz kojis cvicit moc nejde ale i tak neco budu delat protoze uz si nepridu vuuuubeeeccccc sexy :,( tak porad jak se to povedlo tebe a jinak :potlesk: fakt obdivuju 4kg co je to oproti 2é ktere si zhubla a jiste das i to neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
27.7.12 06:22

Tak já přibrala 14kg, ale já jsem byla cvalda už předtím, tak to bude tím. Mě narostlo jenom to břicho, takže nosím hodně věcí jako před těhu. Dokonce tahám jedny 3/4 kalhoty, v pase jsou natahovací a ty jsou mi nejpohodlnější. Navíc naše mimi má odhad 4kg :? takže toho snad dost nechám v porodnici. Ale jak říkám, já jsem byla špek už předtím :lol: Dneska jdu k dr, tak jsem zvědavá, co mi poví. Naposledy, že se nic neděje a že se Tobíškovi v bříšku líbí, tak snad se nehodlá vykrmit ještě víc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
27.7.12 09:16

No, z porodnice jsem odcházela a měla jsem váhu jak kdybych neporodila :-)) byla jsem strašně otekla, nohy úplně strašný, lýtka jak stehna silný, pak to dolů šlo, jak jsem splaskla. No a zbylých 10 slo dolů nějak samo, a tyhle 4 nejdou a nejdou..
já mám taky pernamentku do BBC, to jsi nějak žádala, aby ti to vrátili? v těhotenství si tam nechodila vůbec?
Jsem po císaři, zatím cvičit nesmím, ale už se tesim až začnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
27.7.12 09:17

Veru, kam chodis k doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
27.7.12 10:13

Tak drzime palecky a 4kg jsou fakt hodne a v kterym tydnu a dni si Veru? No znam holky ktere z porodnice odchazeli jako by ani nerodili teda nevidela jsem je ale rikali mi to. A Ivi kde chodis do BBC? Ano napsala jsem ze jsem tehotna a ze co s tim protoze pernamentku jsem dostala k narozkam 7.11. a ze jsem tehotna jsem se dozvedela asi za 2 tydny a to uz jsem byla v 2mesici a aj doktorka rekla ze at toho radsi necham tak jsem napsala a oni mi v mailu odepsali ze mi to vrati az dodam rodni list ale i tak se bojim jestli slovo dodrzi jestli 8 litru neni v kosi. Jinak holky reknu Vam ze tohleto krasne pocasi mne uplne zabiji natekam a natekam bydlime v byte takze nemuzu ani na zahradu a jak je nad 25 stupnu zacina to byt muka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová