Ajurvédský čaj Shatapushpi

5
9.10.17 20:49

Ajurvédsky čaj Shatapushpi

Ahoj,
mám problémy s cyklem. Bez vyvolávacích injekcí nemenstruuji, ale už jsem vyčerpaná. Veškerá léčba doktorky je o tom, že mi píchá vyvolávačky, dokonce už i dvě a více dávek protože jedna nezabírá. Pořád dokola mi opakuje, že to vyřeší jen HA, což mi přijde kontraproduktivní, když zrovna HA mi cyklus zničila. Od vysazení antikoncepce je to už 3 roky a pořád bez vyvolávačky nemenstruuji. S manželem bychom v blízké době rádi miminko. A protože už mám odpor ke všem hormonům, zkusím na to jít nějakou přírodní cestou. Nemáte tedy některá zkušenost s tímto čajem? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
12.10.17 14:05

Ahoj,

mám podobný problém jako ty, teď jsem 81 dc a mrcha pořád nic, předtím jsem byla také na vyvolávačce, ale rozhodla jsem se, že na další už nepůjdu. Zkouším kapičky Gynex a kontryhelový čaj, v kapičkách mám teď týdenní pauzu a kontryhelový čaj si dělám někdy od 35 dc (ale ten na mě asi nějak nemá účinek :,( ). Tento čaj mi přítel koupil teprve včera spolu s bylinkovou směsí od pana Jukla, takže teď si druhý den vařím tuto kombinaci. Dám vědět, kdyby se něco konečně dostavilo :) Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
13.10.17 06:32

Dobrý den,
s tímto čajem zkušenosti nemám, ale bylinkami rozhodně chybu neuděláte. Zkuse se poptat v související diskuzi Himalájské ajurvédské čaje - stačí jioživit novým příspěvkem, takže se ukáže mezi novými diskuzemi a taky uživatelkám, které do ní do teď přispěly.

Jak píše @daiolon, kontryhel je parádní na úpravu cyklu i otěhotnění. Kdyžtak ještě posílám odkaz na článek čaje a bylinky na otěhotnění, je tam seznam různých směsí, které se používají.

Držím palce :kytka:
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí