Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, zhoršilo se Vám někomu akné po brání pyridoxinu? Od začátku cyklu jsem brala 3 týdny obyč b-komplex a teď momentálně druhý týden beru B6+B12+listovka v jedné tabletě). Mě naskákalo několik pupencu před pár dny, a je to masakr ![]()
S přítelem se snažíme druhý měsíc o miminko. Dnes jsem 32 den cyklu 10 den po ovulaci (cykly mívám kolem 29 dnů)
Tak nevím zda už takhle brzy by mi i pyridoxin prodloužil lutealku?
Děkuji za případné odpovědi, názory.
Ahojky, ja, kdyz na zacatku roku brala pyridoxin, tak tamy jsme byla lehce osypana
. S delkou lutealky nevim, taky jsem ho tehdy brala kvuli tomu (spolu s ostatmimi moznymi preparaty na podoru otehotneni). Zadarilo se mi, az kdyz jsme ho vysadila ![]()
@anonymka0307 píše:
Ahojky, ja, kdyz na zacatku roku brala pyridoxin, tak tamy jsme byla lehce osypana. S delkou lutealky nevim, taky jsem ho tehdy brala kvuli tomu (spolu s ostatmimi moznymi preparaty na podoru otehotneni). Zadarilo se mi, az kdyz jsme ho vysadila
A to jsi byla osypana jen na začátku brani a nebo po celou dobu co jsi ho brala? ![]()
Já to brala dva měsíce:-). A osypana jsem byla celou dobu užívání, ale fakt jen lehucce:).