Akné po pyridoxinu

71
2.10.20 02:54

Akné po pyridoxinu

Ahoj, zhoršilo se Vám někomu akné po brání pyridoxinu? Od začátku cyklu jsem brala 3 týdny obyč b-komplex a teď momentálně druhý týden beru B6+B12+listovka v jedné tabletě). Mě naskákalo několik pupencu před pár dny, a je to masakr :oops:
S přítelem se snažíme druhý měsíc o miminko. Dnes jsem 32 den cyklu 10 den po ovulaci (cykly mívám kolem 29 dnů)
Tak nevím zda už takhle brzy by mi i pyridoxin prodloužil lutealku?
Děkuji za případné odpovědi, názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1311
2.10.20 07:29

Ahojky, ja, kdyz na zacatku roku brala pyridoxin, tak tamy jsme byla lehce osypana :). S delkou lutealky nevim, taky jsem ho tehdy brala kvuli tomu (spolu s ostatmimi moznymi preparaty na podoru otehotneni). Zadarilo se mi, az kdyz jsme ho vysadila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
2.10.20 12:02
@anonymka0307 píše:
Ahojky, ja, kdyz na zacatku roku brala pyridoxin, tak tamy jsme byla lehce osypana :). S delkou lutealky nevim, taky jsem ho tehdy brala kvuli tomu (spolu s ostatmimi moznymi preparaty na podoru otehotneni). Zadarilo se mi, az kdyz jsme ho vysadila :D

A to jsi byla osypana jen na začátku brani a nebo po celou dobu co jsi ho brala? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
2.10.20 19:04

Já to brala dva měsíce:-). A osypana jsem byla celou dobu užívání, ale fakt jen lehucce:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí