Aktuálně - podvodnice Bazoš

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.4.13 23:44

@MarieOVMUC Však já už taky nikdy nic předem nezaplatím :-) Kupovala jsem přes internet hromadu věcí a vždy naprostá spokojenost. Ale na tohle ta „dáma“ spoléhá - že jsem důvěřivá naivní hňupka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
20.4.13 23:50

Máte jedno jestli peníze predem nebo dobírkou.. Posle ti dobírku a v krabici bude cihla nebo něco podobného a je ti prd platné že si peníze dala až poštačce.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
20.4.13 23:54
@ppalea píše:
Máte jedno jestli peníze predem nebo dobírkou.. Posle ti dobírku a v krabici bude cihla nebo něco podobného a je ti prd platné že si peníze dala až poštačce.. :nevim:

zse tak jedno to není, když balík otevřeš před pošťačkou… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
20.4.13 23:55
@ppalea píše:
Máte jedno jestli peníze predem nebo dobírkou.. Posle ti dobírku a v krabici bude cihla nebo něco podobného a je ti prd platné že si peníze dala až poštačce.. :nevim:

Máš pravdu. Ještě můžu být ráda, že jí nenapadlo poslat mi za zbytek peněz dobírkou krabici s cihlou a spokojila se jen s tou zálohou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
21.4.13 00:00

Daly jsme v naší bance příkaz na 2 účty at se vrátí peníze a z toho jednoho se opravdu po dlouhé době vrátili tkže takový dáreček k Vánocům potěžilo to u nás šlo o 1500 kč a 700kč je zpět.

A zbytek už těžko uvidíme ale někteří přišli i o více.

Ihned přestala komunikovat jak asi zjistila, že má od nás peníze na účtě.

• Citovat
  • Upravit
12003
21.4.13 00:03

@_Kaczenkaa_ Pochybuju ze by ti postacka vratila penize zpet, nevi co sis objednala a kdyz si ji to podepsala a ona donese zpet otevreny balik tak z toho bude mit akorat problemy.. Ale spis myslim ze 95% lidi ten balik otevre az pozdeji…

@lada.mullerova je to hnus co nekteri lidi vymyslí, kamarád si takhle objednal na dobírku mobil a přišla mu právě ta cihla.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
21.4.13 00:10

@ppalea Postacka muze figurovat jako svedek…

• Citovat
  • Upravit
4336
21.4.13 03:11

Zkoušeli jste najet podle jejího e-mailu a tel. čísla na její stránky na Bazoši teď? Je tam nějaká Katka.
Ty inzeráty jsou podezřelé, není tam foto, žádné hodnocení, ten text inzerátů (rychlost rozhoduje)… A nejedná se zrovna o malé částky.
Jak může tohle někdo dělat??? Většina z nás obrací každou kačku 3krát, vyhledává pro prcka to nejlepší a zároveň nejlevnější možné, a pak si přijde takováhle
nějaká pipka a obere maminu na MD nebo RD. Bych se z toho vážně :poblion:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
21.4.13 05:53

Paní je podvodnice, fajn, ale nějak nechápu, proč zatím nikdo nenapsal nějaké hodnocení, aby byli varovaní ostatní??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
21.4.13 07:28

@ncc1701 to sice může, ale to samé ti bude jako svědectví stačit, že si jí posla peníze na účet pokud se budeš domáhat zpět svých prostředků, tady ještě proděláš dobírku :(

I když někde jsem četla, že by měla pošta umožňovat nahlídnutí do dobírkových balíků, před jejich převzetím a je to docela logické, ale nevím jak je to v praxi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
21.4.13 07:31

Pošta nezodpovídá za obsah balíčku. Pošťačka by vám peníze zpět nevrátila. Doporučuji nakupovat tam, kde je možnost ověřit prodejce- jak dlouho je na daném serveru registrován, počet kladných hodnocení, ověřená adresa. U nových věcí, jestli je to obchodník s IČem. takto postupuji při nákupech na MMB. Zatím naštěstí vše O. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
21.4.13 07:43

@MarieOVMUC Kamarádka se takto napálila koupí dvojčecího kočárku na Bazoš.
dobrá zpráva je, že ji chytli.Ale nebyla sama.byla to i její sestra. Zakládali učty na své děti a lidi šidili. Nyní už klapala pastička a ženy jsou chyceny. Jsou to scy co nikdy nedělali a pobírají dávky. Mají škodu cca za 200 tis. co bude dál se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
21.4.13 08:02

Já upozorňuji z Bazoše na cenkis@seznam.cz (Andrea V.),tahle si zase něco objedná a chce poslat klidně i na dobírku a pak si to nevyzvedne :cert: takže peníze za poštovné jsou fuč. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.4.13 08:48

Děvčata, zkuste si textovým hledáním tady na emiminu najít diskuse o osobě jménem Martina Kulczycká/Vašáková. Třeba vám to něco připomene… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
21.4.13 09:20

Jura přesně tak ;) ale neřešme to je to zabité ten případ. Prostě peníze jsou fuč a nevěřím už v ničem ale tech 750 Kč už at si nechá

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák