Album vzpomínek - hezká reakce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
L-enny
18.2.10 23:53

píšu deníček svému skoro dvouletému synovi už od doby, co jsem zjistila v páté týdnu, že jsem těhotná. Tudíž už dva a půl roku každý den. A je to krásné si v nich (mám už tři) pročítat. Vzpomínky jsou to krásné. Mám v plánu deníčky psát až do jeho ukončené první třídy. Pak se uvidí.......a denně popíšu tak 2-4 A5. Nepíšu jen stroze,ale hezky obsáhle. Je to nejen příjemný večerní relax,ale i krásný pocit, že někam zaznamenávám jeho první roky života. :wink:

• Citovat
  • Upravit
5000
18.2.10 23:53

Hojky,
tak já se snažím psát Klárce knížku, ale pověrčivě jsem si ji nekoupila před porodem a pak jsem neměla čas se někam dostat, abych koupila takovou aby se mi líbila, tak mě teď čeká přepsání :roll: :roll: 8-o :oops:

Ale proč píšu, mám doma deníček co mi psala moje máma a pak táta s druhou mámou a je to super…
A četl to i manžel, pak se docela bavil: „když dopije, kecá mi do prsu“… „vyzaduje si pastvu pro oči - musim ji cist“…

naši to pak psali i mým sourozencům a je fakt, že těm už to tak nějak nestíhali… ale naše mamča má „jen“ 2 děti (vlastní) a taky si nepamatovala váhy… takže se koukala do brachova a segrina denicku a zjistila, ze kdyz se narodil bracha, tak jsem tvrdila, ze se narodila Klarka :D a to de do nej divala az se Klarka narodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
19.2.10 00:21
L-enny píše:
píšu deníček svému skoro dvouletému synovi už od doby, co jsem zjistila v páté týdnu, že jsem těhotná. Tudíž už dva a půl roku každý den. A je to krásné si v nich (mám už tři) pročítat. Vzpomínky jsou to krásné. Mám v plánu deníčky psát až do jeho ukončené první třídy. Pak se uvidí.......a denně popíšu tak 2-4 A5. Nepíšu jen stroze,ale hezky obsáhle. Je to nejen příjemný večerní relax,ale i krásný pocit, že někam zaznamenávám jeho první roky života. :wink:

Lenny tak to je moc hezké :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
19.2.10 08:49

Ahoj, ja se pridam k tem, co poctive zapisuji. Musim rict, ze ne kazdy den, to proste nestiham, ale snazim se psat co nejcasteji. Vedu takovy denik, kam male pisu co jsme delali, co vyvadela ona, jak roste, co uz umi. Take ji tam kreslim obrazky, lepim fotky. Ma tam vlepeny pasek, co mela kolem rucky v porodnice. Chci aby tam byly takove ty drobnosti, na ktere si proste rada zavzpomina az bude starsi. Planuju ji to dat k osmnactinam, ale vubec netusim zda to tak dlouho vydrzim. Nejspis asi ne, ale napadlo me, ze by to byl urcite krasny darecek. :-D :srdce:

PS: Omlouvam se, ze pisu bez hacku a carek, ale nejde mi prepnout klavesnice z anglicke zpet na ceskou. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
19.2.10 10:41

Taky se snazim psat, ze zacatku to byla jen fakta, casem se z toho vyloupl vetsi denicek, no ale v posledni dobe dost zanedbavam :oops: coz me mrzi
ale utesuju se tim, ze si odsud z emimina stahnu vsechny sve prispevky z me domovske diskuse, preci jen holkam snad pisu vse podstatne a jednou si k tomu sednu a pekne to prepisu do denicku, takze diky za tu moznost :palec: :)

jinak mama mne a brachum taky neco podobneho psala, sice strucne, ale apson neco, ale jednou se mi to dostalo do ruky a se vsema fotkama jsem si pekne vyhrala :mrgreen: z alba nezbylo temer nic

• Citovat
  • Upravit
L-enny
19.2.10 13:15

Lentilko, děkuju :kytka:

Já do deníčku v těhu také kreslila obrázky, pak i když byl malej ještě maličký miminko,ale postupně začalo být míň času, takže teď už jen píšu. Ale i tak to má své kouzlo.

Tady je můžete vidět:
vlastnoručně vyrobené:
 http://fotoalba.centrum.cz/photo.php?…

• Citovat
  • Upravit
781
19.2.10 13:23

L-enny, je to zamčené ;).

Já taky Ondrovi píšu deníček a jednou ho hodlám vytisknout, ale v poslední době jsem se nějak zasekla a ještě tam nemám ani Vánoce. Dělám si jen stručné poznámky do diáře, když se něco zajímavého stane nebo někam jdeme, poznamenávám si míry a váhy a tak, a pak to ještě musím nějak sestavit do textu… Píšu to vyloženě stylem „dnes jsem byl s mámou na plavání a …“, jako kdyby si sám psal deníček :nevim:
A hrozně bych chtěla umět kreslit, ale vůůůůbec neumím, tak tam pak asi nějaké obrázky ještě vlepím a udělám to jako doplněk k fotoalbu, které taky ještě nemáme :(. Ale už vybírám fotky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
19.2.10 22:07

Tak já kreslit umím, dělala jsem před deseti lety talentový zkoušky,aby mě přijali na školu. Jenže jak prcek roste, tak toho času je míň, takže jsem kreslení nakonec vynechala.A už jen čistě píšu.

Jééé, já zapomněla, že to album mám zamčený. Jsem to ale trdlo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová