AlliExpress

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7974
9.5.14 23:11
@Ellinka_J píše:
Dobře a neodpověděla jsi mi, jestli mi třeba zadrží zboží v přepočtu na české 300kč? :)

A nezajímá je přepočet na koruny, ale eura. Na balíku prostě musíš mít uvedené, že je to do 22 € a musí to od oka odpovídat. Obr balík s hadrama s touhle cenou ti zadrží na tuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
9.5.14 23:11
@Ellinka_J píše:
já nemám v plánu kupovat nic jiného než pár hadříků jak říkáš :) takže to můžu bez problémů poslat přes poštu, která bude zdarma? :)

Jj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
9.5.14 23:15
@kotyk píše:
A nezajímá je přepočet na koruny, ale eura. Na balíku prostě musíš mít uvedené, že je to do 22 € a musí to od oka odpovídat. Obr balík s hadrama s touhle cenou ti zadrží na tuti.

Ahááá, takže ještě eura, bože, mám se tam vůbec registrovat :D ono když si objednávám zboží každé od jiného dodavatele, tak mi to nedojde v jednom balíku že ne? :) tudíš těch 22 eur nepřešvihnu, je tak? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
9.5.14 23:16
@kotyk píše:
J́e to levný a nespěcháš - pošta.
Je to drahý - DHL
Spěcháš opravdu hodně moc - DHL

Tak nějak… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
9.5.14 23:18
@babulka01 píše: :mavam: :mavam: :mavam: Zrovna aliexpress projíždím. Manžel si objednával přes kolegu, který si to nechává posílat do Polska, prý se tam neplatí clo nebo co. :mrgreen: Jenom bych, holky, chtěla vědět, jestli jste některá objednávala věcičky pro mimča a jestli ty velikosti sedí. ;)

Je to na čínské děti a ty jsou menší…
Třeba tam, kde píšou, že je to na věk 5 let, tak je to jen tak tak mému 3,5 letému synovi…
Ale vyloženě miminka nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
9.5.14 23:23

@Ellinka_J Co dodavatel, to balíček. A i když přešvihneš, tak oni na to stejně píšou nižší cenu tak nějak automaticky. Celníci to zadrží jen když to bude nápadně disproporční (obsah/udaná cena) nebo ti budou chodit balíčky obden a bude to vypadat, že s tím kšeftuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
9.5.14 23:25
@kotyk píše:
@Ellinka_J Co dodavatel, to balíček. A i když přešvihneš, tak oni na to stejně píšou nižší cenu tak nějak automaticky. Celníci to zadrží jen když to bude nápadně disproporční (obsah/udaná cena) nebo ti budou chodit balíčky obden a bude to vypadat, že s tím kšeftuješ.

No takže z nějakých blbůstek za 8 dolarů si nemám dělat těžkou hlavu a příjde to s klidem že jo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
9.5.14 23:33

Akorat ta posta zdarma přijde za 6 tydnu, jedna věc mi přišla za 2 mesice. A je to celkem nevalne kvality, no ale za ty peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
9.5.14 23:35
@veria píše:
Akorat ta posta zdarma přijde za 6 tydnu, jedna věc mi přišla za 2 mesice. A je to celkem nevalne kvality, no ale za ty peníze…

a za to DHL platím ještě 180 kč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
9.5.14 23:36

Nevim ja objednávala jen u tech co meli postu zdarma, pac u veci kolem 10 dolaru by se mi fakt nevyplatilo platit DHL…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
9.5.14 23:43

@Ellinka_J Za DHL platíš, co si řekne prodávající. Může mít akci a posílat přes DHL zadara, ale klidně tam může mít $100.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
9.5.14 23:45

@veria a za jak dlouho ti to přišlo, kolem těch 6 týdnů? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
9.5.14 23:46

@kotyk moc děkuju za informace! Pomohla jsi mi! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
9.5.14 23:48

Jo a ještě, když to chci objednat, tak to tam píše: Leave a message for this seller: psáváte tam něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
10.5.14 00:10
@Ellinka_J píše:
@veria a za jak dlouho ti to přišlo, kolem těch 6 týdnů? :)

Jj kolem 6 tydnu jednou i dva mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák