Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Hořec Zkus si to nejdříve přečíst tady: https://www.ceskyali.cz/…-aliexpress/
@Hořec všechno v pohodě…prostě pokud nedojde do toho 8.2.---o spíš 7.2.otevřeš spor…
To si musíš hlídat…
Ahoj prosím o radu. Stalo se Vám někomu že by prodejce prostě objednávku zavřel pár dní po objednání? Co s tím? Otevřít spor nejde protože vlastně nic neposlal ale peníze mi z účtu odešli. Psala jsem mu zprávu ale zatím nereaguje. Nevíte někdo jak pokračovat prosím?
@Endyyy Pokud doručení zrušil, peníze se většinou po nějaké době vrátí automaticky zpět.
Objednala jsem si něco, nepřišlo to, vrátili mi peníze. A najednou to je ve schránce a co teď s tím?
A dneska přišel další balíček - a peníze mi vrátili začátkem týdne. Jak to děláte?
@Petra Z Minule jsem si objednala něco jiného - vybírala jsem podle toho, aby to byla stejná cena a napsala jim k tomu, ať mi nic neposílají, že mi dorazil jejich balíček, číslo objednávky a všechny údaje. No a oni mi poslali ten balíček stejně a zbytečně mi tady doma překáží něco, co nikdy nevyužiju. ![]()
@Sára 1 ted naposledy jsem nedělala nic…
Spor uzavřen, peníze na účtu a po cca 14 dnech balíček…nechala jsem si peníze i balíček…
Jednou jsem udělala to, že jsem psala prodejci, udělala objednávku, on neposlal, pak jsem potvrdila přijetí…
Prosím o zkušenost, zboží mi došlo až 20 dní po maximálním termínu. Peníze mi vrátili na účet. Zase si je strhnou, nebo jsem dostala balíček „zadarmo“?