AlliExpress

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
11.2.16 14:06

Poděkování

Včeldo,
velký dík za podrobný návod o nakupování na Ali. Já, angličtinou skoro nepolíbená jsem tam objednávala nedávno poprvé a naštěstí v pohodě a tvůj návod mi moc pomůže příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
27.2.16 14:12

@holivan Není zač, psal jsem to postupně a teď občas něco přidám, román je to šílený, ale odbourá hodně zbytečných dotazů. A doufám, že dodá odvahu spoustu lidem a nebudou kupovat kraviny u ťamanů a koupí si něco pořádného u číňanů. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3235
15.3.16 16:06

Návod super, díky. jen se ohradím proti tomu poplatku u fio banky, já zatím objednala na ali jen jednou, teď v únoru, výše objednávky 12,9 eur, strhlo se z účtu 355 korun. poplatek jsem tam žádnej nikde další neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
16.3.16 23:06

Ten poplatek je samozřejmě nesmysl. Někdo si v ceníku přečetl, že platba do zahraničí je za 200 a napsal to tam. Samozřejmě se to platby kartou netýká, ta je bez poplatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
17.3.16 23:43
@neanonymní píše:
Ten poplatek je samozřejmě nesmysl. Někdo si v ceníku přečetl, že platba do zahraničí je za 200 a napsal to tam. Samozřejmě se to platby kartou netýká, ta je bez poplatku.

Např. Fio banka nám sdělila, že tento poplatek účtuje. Jak jsem se zmínil, není nic jednoduššího, než si vše ověřit u své banky. :palec:

Ale pravda je taková, že u platby kartou by měli být poplatky minimální nebo žádné. Správná připomínka ;)

Příspěvek upraven 17.03.16 v 23:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
17.3.16 23:49

NÁVOD NA STRANĚ 44

Ahoj,

opět jsem rozšířil návod ze str.44 o další zkušenosti. Už je z toho monster návod, ale jsem rád, že funguje a že se řady závisláků na nákupech na Aliexpressu rychle rozšiřují. :palec: Doporučuji číst návod přímo na straně 44, protože tady na 75 straně se to neaktualizovalo.

Doplnil jsem: správa účtu, sleva na objednávce, zásilka doručovaná DHL a celní řízení ve vlastní režii, reference.

Jsem rád, že i píšete na můj email o konkrétní rady. Jen vždy prosím o trpělivost, někdy nemůžu zareagovat do 24h. ;)

:mavam:

Příspěvek upraven 18.03.16 v 01:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3235
18.3.16 01:21
@Včelda píše:
Např. Fio banka nám sdělila, že tento poplatek účtuje. Jak jsem se zmínil, není nic jednoduššího, než si vše ověřit u své banky. :palec:

Ale pravda je taková, že u platby kartou by měli být poplatky minimální nebo žádné. Správná připomínka ;)

Příspěvek upraven 17.03.16 v 23:51

jak uz jsem psala: mam fio a zadny poplatek mi neuctovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3235
18.3.16 01:28

Výcuc z ceníku fio:

III. BEZHOTOVOSTNÍ PLATEBNÍ STYK
2. Jednorázové odchozí platby
k) platba z titulu použití platební karty zdarma

jsou tam i nejake zahranicni platby, ale ta karta je myslim jasne recena, aspon ja to tak chapu. ty platby jsou dle meho prevodem.

celý ceník zde http://www.fio.cz/…i_sluzby.pdf

a ano, každý si to u své banky musí ověřit sám, to je jasné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.3.16 01:41

@Koralka V pohodě, už to nějakou dobu je (3-4 roky), já jsem kvůli tomuhle poplatku zrušil účet u Fiobanky a přešel do Raiffeisenbank.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
18.3.16 18:03

Ano, u žádné banky se platba kartou neplatí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
30.3.16 13:08

NÁVOD NA STR.44

Ahoj, tak opět jsem doplnil odstaveček: Zboží dorazilo - jedna z nejzákladnějších informací, která tam chyběla. A Možnosti nákupu - je to spíš informace o možnosti nákupu přes mobilní aplikaci. Moc se k tomu rozepisovat už asi nebudu, protože ten, kdo se dostane až k nákupům přes mobilní aplikaci už rad netřeba.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.4.16 15:39

Jaké máte někdo zkušenosti z Cashback portály? Našla jsem nyní, žen a www.shopnito.cz mi z každého nákupu na Aliexpress vrátí 4% akorát jsem nepochopila jestli to tedy objednávám tam nebo přímo na Aliexpresu. Nerada bych poslala peníze neznámo kam..Díky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
2.4.16 22:57

@ALL4 Me naprosto perfektne funguje http://www.vratnepenize.cz/?…
Na ALI si nahazej do kosiku, co chces koupit a pak stranku zavri. Na tomto odkazu si najdi prodejce aliexpress a proklikni se na jejich web. Pak uz jenom klasicky kup, co mas v kosiku a je to :-) Az ti prijde zbozi, tak ti pripisou vratne penize. Je tam strasne moc obchodu, tkz kdyz to budes pouzivat pokazde, dostanes se za chvilku na peknou sumu vracenych penez :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
3.4.16 01:23

A pokud nakupujete hodně, dopuručuji Vratné peníze :mavam:
už mi něco poslali na účet :palec:

http://www.vratnepenize.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36