Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@JayLee píše:
Ja uz tam jsem takya je to jako droga
jak clovek koupi jednu věc uz kouka po další
Jo! Přesně!
A mám doma plno i nepotřebných věcí, ale když mně se tam tááák líbily!!!
![]()
Ahoj holky, vy, které na AliExpresu kupujete např. kabelky, šátky apod., stalo se Vám někdy, že by Vám dorazil fejk? Chtěla bych si tam objednat kabelku, ale mám tak trochu strach, aby nedorazila nějaká příšernost. ![]()
@Alushka.S Vtipné
Na Ali nejsou originály, všechno jsou fejky
@Ban09 No já tam právě z toho důvodu zatím nic nekupovala,(krom nějaké rybařiny pro přítele) ale kamarádka si tam teď koupila kabelku a dušuje se, že je to stopro originál, tak mě trochu nahlodala, no.:)
@Alushka.S Ne, jsou to dobře udělané fejky. Může to být z jedné továrny jako originál, ale jakmile to celnice zadrží, je to fejk a jde to na zničení. Nic co přijde z Ali není origo - oblečení, telefony, kabelky…
Kupuju tam cetky a jsem z nich nadšená, upřímně nic drahého tam nekoupím, nevěřím v pravost
, ale taky mám doma nepotřebné věci
Zatím mi vše přišlo bez problémů a někdy i za 10 dní!!! ![]()
@Ban09 Tak děkuju za potvrzení.:) Sice teda nebudu mít tu kabelku, co se mi táák líbila, ale to si raději koupím nějakou pěknou neznačkovou, ale svým způsobem „originál“.
![]()
@Alushka.S přesně tak, tam se vyplatí kupovat „cetky“ - věci na tvoření, taštičky, drobné dárky, bižuterii, kosmetické potřeby, věci do vlasů, věci na mobil, kravinky do domácnosti… ale oblečení a kabelky ne, alespoň podle mého názoru.
@AnastazieB Oblečení na děti jo, vyrostou z toho dříve, než se to rozpadne. Mám děti školkové a jsou nadšené z oblečení s potisky Mimoňů, Hello Kitty, Mickey, Elsy… tady to stojí 4× tolik a levněji u vietnamců to koupit nejde, protože je to licenční ![]()
@Alushka.S píše:
Ahoj holky, vy, které na AliExpresu kupujete např. kabelky, šátky apod., stalo se Vám někdy, že by Vám dorazil fejk? Chtěla bych si tam objednat kabelku, ale mám tak trochu strach, aby nedorazila nějaká příšernost.
Na Ali se žádné originály neprodávají - už podle té ceny to přece nemohou být originály! Každopádně když máte štěstí, je i fejk hezký (vypadá k nerozeznání od originálu), ale někdy je to ruská ruleta - už mi taky dorazila příšernost ![]()
@JayLee píše:
jezis nestras, ze takhle dopadnu i ja![]()
![]()
![]()
![]()
@JayLee mě nepřišlo vůbec
Otevřela jsem spor, chtěla vrátit peníze a už jsou zpátky na úctě