Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@darinka1998 ale celkem není důležité, právě proto se věci posílají jednotlivě.
@Jannnča promin, to jsem si neuvědomila
jenom žádný balíček mi nepřesahuje uvedenou částku, takže by to mělo být v pohodě ![]()
Ahoj můžu se zeptat, jak vám funguje zanechání zpětné vazby? Nakoupil jsem pár věcí, vždy zanechal zpětnou vazbu, ale zobrazena je jen u úplně prvního nákupu. U ostatních mám jen šedé hvězdičky jako bych nehodnotil. Zboží přišlo v dubnu a květnu.
Ahoj, neporadíte mi zkušené nakupovačky, jestli bych sehnala džíny ve vel. EUR 46, někdy i 48? Mám na sobě jedny z KIK ale s podpatky jsou mi krátké. Projela jsem prvních 10 stran na Ali a dál už na to nemám nervy, vše slim verze a když je něco rozšířené, tak to mají zas jen malý, teda aspoň podle tabulky. Už ztrácím naději, bydlím v Brně ale v obchodech takový rifle nejsou (prodloužené, rovné či lépe zvonové, natož aby byly pěkný či měly nějaký zajímavý zdobení ![]()
Mohu se zeptat, kdy a kolik se platí poštovné při nákupu na Aliexpress? Protože co článek, to trochu jiné informace. Třeba tady http://www.nakupyzciny.cz/…bidka-zbozi/ se píše, že poštovné je zdarma. Jinde zase, že je dost drahé. Když si dám zboží do košíku, tak to někdy zdarma mám a někdy ne, tak v tom chci mít jasno.
@Honziik záleží na prodejci a většinou i na druhu zboží. Drahý věci většinou posílají dhl a ta už se platí.
@Honziik Když si vyberete Free shipping, tak máte dopravné zdarma (jde vyfiltrovat). Drahé poštovné je DO Číny, ne z Číny. To když chcete vracet nějakou věc (nevyplatí se) nebo prodejce na tom trvá. Je lepší usmlouvat slevu z ceny než posílat zpět. Cena doporučeného balíčky do Číny od cca 400 Kč.
Ahoj, včera jsem si objednala na ali zboží a chtěla jsem se zeptat. V mých objednávkách je soupis všech věcí, které jsem si koupila a ve stavu objednávky jsou hodiny, které ubíhají. Co se stane, když to ten odesílatel nestihne v uvedeném termínu? Mám něco řešit já, zrušit to, nebo prodloužit čekání? Vůbec nevím, děkuju moc
@darinka1998 Doporučila bych zkouknout videa a pročíst články tady: http://www.alirecenze.cz/…ess-com.html
@Ban09 To je supr, díky moc, něco takového jsem potřebovala, parádně vysvětlené ![]()
Ahoj holky, prosím vás, potřebuji radu: když je u zboží uvedeno že je jen omezené množství k prodeji, znamená to, že to nemusí vůbec mít? A co se v tomto případě děje? Pošlou mi to až to zas naskladní nebo mi vrátí peníze? Moc díky. Objednávám dnes porvé z Ali ![]()
Prosim, chci se jen zeptat, mam objednanych par veci na ali. A u jedne mikiny se mi to presunulo do slozky frozen orders, preklad chapu, ale nechapu co to znamena pro me..Ostatni veci jsou stale ve slozce goods awaiting..nakupuju poprve, tak predem diky za radu ![]()
@SarkaNovo znamená to, že má k prodeji jen určité množství, třeba 50 kusů, když se prodají, už je nekoupíte, nebudete moct vložit do košíku
@iweta-6 zmražená objednávka, aliexpress prověřuje prodejce, když to bude podvodník peníze vám vrátí zpět na kartu, z které jste platila, nic dělat nemusíte
u ostatního zboží si jen hlídejte dobu na doručení