AlliExpress

Napsat příspěvek
Velikost písma:
425
1.7.15 10:35

@Jannnča já zatím objednávala jen pár věcí z DX, ale jak jsem objevila Ali a jeho vymakaný způsob objednávání, reklamací a vracení peněz, tak už jsem zůstala u Ali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
1.7.15 11:09

@Ban09 Nikdy jsem neměla při vrácení peněz problém s žádný s uvedených serverů. U Ali mi nejvíce vadí platba kartou (i když jsem uvažovala o zřízení jedné pouze na tyto platby)…mám raději jistotu PayPal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
1.7.15 11:19

@Jannnča To mně zase karta vyhovuje - mám virtuální, takže menší riziko zneužití. Ale dobrá je na to Blesk peněženka - jen se dobíjí. PayPal mi přijde divný, nějak mi nefunguje tak, jak bych chtěla - vracení peněz až od určité výše, strhávání poplatků atak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
1.7.15 11:45

Jak mam dat vypis s uctu, kdyz jsem jeste se schollem na paty kupovala od jineho prodejce stejny pocet nahradnich brusek a platila jsem to naraz? nebo sezerou mi na celnim kdyz jim poslu screen od tech brusek za 6 dolaru? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
20.7.15 19:58

Holky mám problém. Objednala jsem si zboží, asi 5 dní před vypršením ochrané lhůty jsem otevřela spor, o tom že zboží nepřišlo. Prodejce mi spor zamítl, a poslal prt screen obrazovky, že má zásilka je v „autě“. Mě ale číslo zásilky nefunguje!! Spor je stále otevřený, psala jsem prodejci kde jsou tedy mé kalhoty ted-neodepsal. Po týdnu mi zboží přišlo. (bylo, ale už po ochranné lhůzě!!) Jenže samozřejmě neodpovídá velikosti. Chybí na nich knoflík na zapínání a pásek, který k nim měl být. Takže hrůza. Ted ale nevím co dál. Jestli mám tenhle spor stupnovat (protože mi přece jen zboží přišlo až po ochranné lhůtě),nebo tenhle spor zavřít a otevřít nový spor o tom, že chybí pásek a knoflík a neodpovídá velikost.? Popravdě se mi nový spor otevírat nechce :-/ ale nevím co ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
20.7.15 21:07

@brulinka dejte modifikovat spor, a vypište a nafoťte všechny vady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
20.7.15 21:18

@brulinka Jestli spor zavřete, jiný už nelze otevřít, protože doba uplynula!!! Modifikujte spor z nedodaného zboží na nekvalitní zboží - popis závad a hlavně fotky. Klidně žádejte 100% zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
20.7.15 21:40

Díky, spor jsem tedy modifikovala. Jsem docela dost naštvaná, při objednání jsem prodejci psala a o co nejdřívější zaslání. Poslal to až za více jak 60 dní! Komunikace s ním hrozná! O tom zboží ani nemlvěase jsem se zklama na Ali, aspon si dám na chvíli pokoj. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.7.15 12:17

Ahoj, měla bych dotaz. včera jsem si objednala boty z aliexpressu, vše sem zaplatila kartou a dens mi přišel email:
Thank you for shopping on AliExpress AliExpress!

Unfortunately AliExpress was unable to process your payment due to security reasons. As a result, this order has been cancelled and payment was not accepted. Please note that some banks may hold onto payments for up to 7-30 working days before releasing the funds back into your account. If you have any questions, please get in touch with your issuing bank.

To avoid order cancellations in the future, please submit a claim to validate your payment information. You can follow the following steps:

1. Sign in to AliExpress
2. Go to My Orders and locate this order
3. Click View Details
4. Click Want to Claim
5.Submit the following documents:
5.1 A clear picture copy of your personal ID, passport or driver’s license.
5.2 A clear picture copy of your card and bank statement (if you paid with a credit/debit card) or a copy of your recharge record (if you paid with your Alipay account).

Note: For security reasons, we advise you to conceal all but the last 4 digits of your card number. Please make sure that the card holder’s name, card issuing bank and the last four digits of the card number are clearly visible)

We will respond to your claim within 3-5 working days. Once your card/Alipay account information has been validated, you can place this order again.

Moc nevím co s tím dělat, mám čekat jestli moje banka nepošle platbu, nebo už se to nestane a mám objednávku udělat znovu? Ale co když zase nepůjde? Napadlo mě, že by to mohlo být tím, že vždy když něco platím v čr musím zadat ověřovací kód jaký mi přijde smskou. Včera mi ale žádný nepřišel. Nevíte čím by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
24.7.15 13:04

@Nikola79 Aliexpress Vám z bezpečnostních důvodů zablokoval účet na Aliex. Momentálně nemůžete nakupovat ani pod svým účtem ani kdyby jste si zřídila nový účet. Musíte jim dle uvedeného návodu poslat své doklady uvedených v bodě 5, vyhodnotí je a pak Vám účet odblokují. Proč Vám ho zablokovali? Protože to dělají zákazníkům náhodně - z bezpečnostních důvodů :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.7.15 13:08

Takže mou platbu nepřijali, poslali ji zpátky a boty objednané nemá, musím jim poslat ty doklady a udělat novou objednávku? moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
24.7.15 13:11

@Nikola79 Spíš máte objednávku udělanou, ale nezaplacenou. Na zaplacení máte 20 dnů, pak se zruší. Odblokování účtu proběhne do týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.7.15 13:15

Super :) děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.7.15 15:08

Dnes mi přišla zpráva:
Reminder:
Your order has been cancelled for security reasons. The fund for this order hasn't been deducted by AliExpress. However, some banks may hold this payment, and the bank will reverse the payment for up to 7-10 working days before releasing back to the card holder. To avoid order cancellation in the future, The buyer need submit a claim for payment verification.
bude stačit když mi odblokují účet (pošlu všechny ty věci co po mě chtějí) a mám to zaplaceno, nebo poslali peníze zpátky na účet? nevíte někdo? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
25.7.15 15:23

@Nikola79 Zrušili objednávky, protože máte zablokovaný účet :-( Takže se musí nejdříve odblokovat účet a pak smíte vytvářet nové objednávky a platit je. Myslela jsem, že Vám je nechají v nezaplacených, ale rovnou je zrušili a peníze vrací na účet. Upozorňují, že tyto odmítnuté platby příjemcem (Aliexpress) mohou banky ještě 7-10 dnů blokovat než je připíší na Váš účet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák