AlliExpress

Napsat příspěvek
Velikost písma:
753
11.5.15 22:25

@Kotatko77 ano, já už toho naobjednala a také vždy vše v naprostém pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
21.5.15 00:23

Pokud by nekdo chtel, klidne objednam primo na vasi adresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
28.5.15 10:44

Objednala jsem si z Aliexpressu zboží. Dělám to pravidelně a nikdy jsem neměla žádný problém. A teď k problému…poslední balík mi přišel s rozbitým zbožím (nefunkční telefon, nemůže za to tedy pošta.). Prodejce měl dobré hodnocení, tak jsem se nebála od něho objednat, ale stalo se.

Vzhledem ke špatné komunikaci s prodejcem během řešení problému jsem mu dala špatné hodnocení. A od té doby mi denně chodí i několik zpráv, ve kterých vydírá, že mu musím spravit hodnocení na 5 hvězdiček. A aby toho nebylo málo, tento týden začal i telefonovat a zkoušet to po telefonu. Prý mu šéf kvůli nízkému hodnocení sníží plat apod. Nemám zájem měnit hodnocení, ale bych bych ráda, kdyby mi už dal pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
28.5.15 12:37

@lenka_ já bych ho nahlásila na ali na hepl linku. co vás má co otravovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
28.5.15 12:41

Díky. Zkusím to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
5.6.15 13:00

Zdravim vas, jsem domluvena z prodejcem ze mi vrati z nakupu 5 dolaru..mam zalozit spor a tam zadat 5 dolaru, nebo potvrdit prijeti a tam bude v nabidce ze nejsem spokojena ze chci 5 dolaru nazpet? diky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
5.6.15 13:10

@monar otevřít spor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
30.6.15 22:57

Ahoj, dnes mi prisel od posty dopis, ze mi zadrzeli balicek z ciny.. 3 x scholl na paty v hodnote 29,5 dolaru..musim poslat vse co po me chteji, nebo staci vypis z uctu kolik to stalo a podepsat at me zastupuji? je to poprve co mi neco zadrzeli a kvuli par dolarum se asi nevyhnu placeni dph, ze? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
1.7.15 06:35

@monar ja posilala email vzdy s tim co v balicku je, jaka je celkova hodnota a ze je to pro soukrome ucely. Ted uz ti napocitaji naky poplatek kdyz je to zadrzeno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
1.7.15 06:58

@monar já jim dala printscreen obrazovky, kde byla uvedená cena, výpis z účtu a podepsala zatupování :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
1.7.15 08:48

@monar A proč sis to nenechala poslat jednotlivě? 8o…takhle budeš zbytečně platit DPH :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
1.7.15 08:59
@Jannnča píše:
@monar A proč sis to nenechala poslat jednotlivě? 8o…takhle budeš zbytečně platit DPH :roll:.

Omlouvám se, že do toho tak vstupuji, ale chtěla bych reagovat na to jednotlivé zasílání. Našla jsem si zboží za výhodnou cenu, která už měla končit za 14 hodin. Potřebovala jsem 2 kusy. Kvůli ceně jsem si objednala jen 1 kus a po 10ti hodinách (u nás jiné datum a myslím, že i v číně) ten druhý kus. 4 dny jsem čekala na odeslání a pak mi prodejce napsal u obou objednávek stejné číslo zásilky. Ptala jsem se ho, jestli mi to jako poslal v jedné zásilce, že jsem to schválně objednávala ve 2 obj., každou v jiný den kvůli celnici. A on, že už je odeslané. Takže místo 2× zásilka po 24US čekám na zásilku za 48US a počítám, že mi ji i zadrží :,( Bohužel ne vždy jde objednávat s rozdílem několika dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8285
1.7.15 09:19
@iiiv píše:
@monar otevřít spor

Moc prosim o radu, ale kde najdu tu možnost sporu? Nikde to nevidím, uz jsem tedy dala, ze zbozi je obdrzeno, takže spor jde otevřít jen predtim? Moc to nechápu, uvádět, ze zbozi ma vady a vest spor bez toho, ze bych označila přijetí zbozi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
1.7.15 09:24

@LVLucie Potvrzuje se nikoliv jen přijetí zboží, ale přijetí zboží V POŘÁDKU. Tudíž když v pořádku není, otevře se spor - ten se otvírá když to vypadá na ztracenou zásilku (nepohybuje se) nebo při poškozeném/zaměněném/chybějícím zboží. Hned první otázka ve formuláři sporu: Obdrželi jste zásilku - Ano X Ne. A podle zaškrtnutí Ano/Ne se ve formuláři objeví doplňující otázky proč je veden spor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
1.7.15 10:29

@Ban09 Aha - tak tohle se mi nikdy nestalo…ale je fakt, že objednávám z různých stránek (banggood.com, dx.com, tinydeal.com).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák