Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Teeeri Ano je to tak, jsou to roky, ale někdy to vážně neodpovídá, někdy jo. Já kupuji jen, kde mají jasně psané míry, když sjedete pak níže ![]()
@Handa86 dííky:-). Můžu se ještě zeptat, když nakoupím oblečení od prodejců. zaplatím 2× a přijdou 2 balíčky, je to tak?
![]()
Ano, když si u jednoho vyberete a budete chtít třeba tu a tu barvu, tak můžete zaplatit zvlášť a přijdou vám dva balíčky, můžete samozřejmě zaplatit jako jednu platbu a přijde jeden balíček ![]()
My teď - co objednávka, to aušus…remote control (dálkové ovládání k mobilu), micro sd karta se pro změnu seká…
Power banku jsem objednala z jiného serveru, měla by být originál…jinak na ali za stejnou cenu nekvalitní, nebezpečný padělek.
@Jannnča píše:
My teď - co objednávka, to aušus…remote control (dálkové ovládání k mobilu), micro sd karta se pro změnu seká…
Power banku jsem objednala z jiného serveru, měla by být originál…jinak na ali za stejnou cenu nekvalitní, nebezpečný padělek.
njn..ne vše za pár šupů se vyplatí, proto já poslední dobou co balíček to celníci řádí, nechápu to, asi toho mají teď málo..
Prosím kolik stoji na aliexpresu postovne a za jak dlouho bude balík? Chci si objednat plavky.
@2121978 Poštovné máš uvedeno u každé zásilky - free shipping znamená zdarma.
Balík dorazí v rozmezí 14 dnů až měsíce - zhruba. Podívej se, jaký čas má prodejce na odeslání…někdo taky psal i o 90 dnech.
Plus pozor na velikost - nemusí sedět, takže porovnej i tabulkou - bývá zpravidla uvedená na každé stránce.
@Jannnča píše:
@2121978 Poštovné máš uvedeno u každé zásilky - free shipping znamená zdarma.
Balík dorazí v rozmezí 14 dnů až měsíce - zhruba. Podívej se, jaký čas má prodejce na odeslání…někdo taky psal i o 90 dnech.
Plus pozor na velikost - nemusí sedět, takže porovnej i tabulkou - bývá zpravidla uvedená na každé stránce.
jo s těma 90 dny jsem psala já. Je to ta doba na zpracování a stále neodeslali. Už jsem jim 3× psala, z toho mi 2× odpověděli, že mají NOvý rok, takže prostě stále čekám, už je ta doba snížená asi na 60 dnů, jak se to odpočítává. je to jediná výjimka, jinak vše většinou kolemm 4 týdnů dorazí. A jedna velká rychlovka byla, že jsem 3.2.objednala a 15.2. jsem měla doma. Je to fakt různé.
Já třeba čekám na šaty a taky už přes měsíc…a odpověděli mi že šijou
Ahoj holky, tak nějak jsem to tu v rychlosti přelouskala, ale nenašla jsem, co potřebuji.. Kupovala jste už některá mobilní telefon nebo notebook? Bude ten telefon tady v ČR normálně fungovat? A jsou kvalitní? Teprve se po Ali rozkoukávám, tak sbírám info.
@S.Ivanka píše:
Já třeba čekám na šaty a taky už přes měsíc…a odpověděli mi že šijou
aha, taky odpověď ![]()
Pomooooc, nutně potřebuji sehnat na Ali prodejce těchto bot? Nevíte jak ho najít? Nebo na ebay? Moc mi tím pomůžete ![]()
Jakou zkušenost máte s dobou dodání?
kdy vám to většinou došlo a zachytili to celníci?
děkuji za odpověd