AlliExpress

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
8.2.15 15:28

No slyšel jsem, že se negativní hodnocení nemusí objevit, což by nebylo moc dobré. Je zvláštní, že nějaký prodejce má několik stránek objednávek bez hodnocení a jsou to objednávky třeba ze září, října a listopadu a to už by mělo být zboží dodáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
8.2.15 15:47
@S.Ivanka píše:
ano, je zveřejněno, jen mi od té doby píše 2× týdně co má udělat pro to, abych ho změnila, upozorňovala jsem jej písemně před Vánoci, že zboží které odeslal špatně zabalil - jen do igelitového pytlíku a přišlo poškozeno, když nereagoval, tak jsem dala negativní hodnocení, ozval se po pár dnech a od té doby píše pořád :)

Je možné udělit hodnocení, když nebylo zboží dodáno a byly vráceny peníze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
8.2.15 16:12
@brcál píše:
Je možné udělit hodnocení, když nebylo zboží dodáno a byly vráceny peníze?

ano lze, je to v položce Manage Feedback

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
8.2.15 16:19
@S.Ivanka
@S.Ivanka píše:
ano lze, je to v položce Manage Feedback

O. k. děkuji za odpovědi. A když dostaneš zboží nemusíš udělit žádné hodnocení a proto ty staré objednávky a žádné hvězdičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
8.2.15 16:50
@brcál píše:
@S.IvankaO. k. děkuji za odpovědi. A když dostaneš zboží nemusíš udělit žádné hodnocení a proto ty staré objednávky a žádné hvězdičky?

ano, nikdo tě nepřinutí, jen se ti to bude pořád připomínat v meilu, ale i pro tebe je dobré to hodnocení dát, číňan na oplátku dá také a že jich už mám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
8.2.15 16:55
@S.Ivanka píše:
ano, nikdo tě nepřinutí, jen se ti to bude pořád připomínat v meilu, ale i pro tebe je dobré to hodnocení dát, číňan na oplátku dá také a že jich už mám :)

Fajn dík za rady, hodná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
8.2.15 17:09
@brcál píše:
Fajn dík za rady, hodná :kytka:
:palec: :mavam: není zač
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
9.2.15 12:52

První a zároveň poslední

Ahoj, dámy a pánové všem Vám závidím úspěšné nákupy na Alíkovi. Mně dnes přišla badmintonová raketa která měla v popisu váhu 80-84 gramů a skutečnost je 106 gramů. S tím se opravdu nedá hrát a můžu ji tak akorát vyhodit.Tak můj první nákup je zároveň i poslední :( a to se mi líbily další rakety, ale už nehodlám riskovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
9.2.15 13:46

@brcál Napiš prodejci, vše se vyřeší - jsou vstřícní, a negativní recenze jim nejsou vhod.

Já neumím anglicky, čili píšu přes překladač :mrgreen:…zasměju se, ale pochopili. Já jsem objednávala z tinydeal.com a dokonce jsem zvládla online psaní s operátorkou :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
9.2.15 13:57
@Jannnča píše:
@brcál Napiš prodejci, vše se vyřeší - jsou vstřícní, a negativní recenze jim nejsou vhod.Já neumím anglicky, čili píšu přes překladač :mrgreen:…zasměju se, ale pochopili. Já jsem objednávala z tinydeal.com a dokonce jsem zvládla online psaní s operátorkou :lol:.

Spor určitě otevřu, problém je, že určitě nebude chtít vrátit plnou částku a ta raketa je mi k ničemu. Takový těžký pádlo si ode mě nikdo nekoupí. Rakety s touto váhou se prodávají na Sportissimu za 130kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
9.2.15 18:45

@brcál Však uvidíš - já myslím, že šance na vrácení peněz je vždy ;)…pak napiš, jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
9.2.15 20:45
@brcál píše:
Spor určitě otevřu, problém je, že určitě nebude chtít vrátit plnou částku a ta raketa je mi k ničemu. Takový těžký pádlo si ode mě nikdo nekoupí. Rakety s touto váhou se prodávají na Sportissimu za 130kč.

já bych ji dala na kuchyňskou váhu a vyfotila a dala fotku jako důkaz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
9.2.15 21:24
@lenyhudy píše:
já bych ji dala na kuchyňskou váhu a vyfotila a dala fotku jako důkaz :)

Ty mi musíš vidět do bytu :mrgreen: takhle jsem to udělal a večer jsem mu to odeslal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
9.2.15 21:29

@brcál @lenyhudy Tak to je asi nejpádnější argument. Připsat to reklamace, že raketu jsi chtěl hlavně kvůli deklarované hmotnosti.

Mimochodem jsem přes víkend studovala nákup power banky original - a aliexpress, totální fake a problém s reklamací, nepomohly ani pádné důkazy. Nakonec vrátili část peněz… dealextrem.com a banggood.com měl opravdu originály…chce si to prostě přihlídnout. U některých věcí to je jedno, u některých podstatná věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
9.2.15 22:00

Holky co je to ten Alipay? Já si ted objednala pouzdro na tablet no schválně jakou by jste čekali barvu? Objednala jsem si to meruňovo-růžové.. :lol: :lol: http://www.aliexpress.com/…5954970.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák