Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@volpre tzn. že zboží poslali a ta ikonka hned vyskočí, ale rozhodně to nepotvrzuj. Přijaté zboží potvrdíš až zboží budeš mít fyzicky v ruce a bude v pořádku tak jak má být.
@volpre přečti si příspěvek od včeldy, pokud s aliexpresem začínáš je to užitečný návod. ![]()
@Handa86 Dračí rodinka…předpokládám, že jsou zaplaceny pouze dvoje - o to větší radost
![]()
Tak, ohledně toho špatného hodnocení. Včera jsem udělila špatný komentář ( prodejce mi hned psal jestli mám paypal, že mi vrátí peníze, ale ty už jsem dostala přes vyhraný spor), takže určitě si myslel, že mu dám pak kladné hodnocení…
No hledala jsem tam ten můj komentář a je tam. Jen je s datem objednání zboží ![]()
@lenyhudy píše:
Tak, ohledně toho špatného hodnocení. Včera jsem udělila špatný komentář ( prodejce mi hned psal jestli mám paypal, že mi vrátí peníze, ale ty už jsem dostala přes vyhraný spor), takže určitě si myslel, že mu dám pak kladné hodnocení…
No hledala jsem tam ten můj komentář a je tam. Jen je s datem objednání zboží
Dík za info.
@brcál píše:
Dík za info.
a jak to dopadlo s tou raketou? Už se prodejce vyjádřil?
@lenyhudy píše:
a jak to dopadlo s tou raketou? Už se prodejce vyjádřil?
Ještě ne, zbývá mu 12 hodin.
@brcál píše:
Ještě ne, zbývá mu 12 hodin.
když otevírám spor, tak si vždycky říkám, že by bylo fajn, kdyby se prodejce neozval. Alespoň bych dostala peníze zpět bez nějakých keců ![]()
@lenyhudy píše:
když otevírám spor, tak si vždycky říkám, že by bylo fajn, kdyby se prodejce neozval. Alespoň bych dostala peníze zpět bez nějakých keců
Hm, tak už se ozval, chce vrátit zboží zpět.
@brcál V tom případě mu napiš, že ti zaplatí poštovné, protože chyba je evidentně na jeho straně… a že uvádí na stránce chybné údaje, což uvedeš v hodnocení.