AlliExpress

Napsat příspěvek
Velikost písma:
753
9.2.15 22:11

@brulinka To je asi něco jako Paypal…taky se mi to zobrazuje po zaplacení, ale to já neřeším :). Budu stále platit jako doted platební kartou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
10.2.15 17:02
@brcál píše:
Ty mi musíš vidět do bytu :mrgreen: takhle jsem to udělal a večer jsem mu to odeslal.

já teď řešila taky reklamaci. Koupila jsem si košili a čekalo mě překvapení. Košile celá křivá, na každé straně jinak dlouhá, záševky každý jinde. Vše jsem vyfotila a otevřela spor. Číňan, že prej mi vrátí dva USD, tak jsem mu napsala, že chci plnou částku, že se to nedá nosit a bylo to :) pokud by mi to neuznal, tak bych spor eskalovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
10.2.15 17:36
@lenyhudy píše:
já teď řešila taky reklamaci. Koupila jsem si košili a čekalo mě překvapení. Košile celá křivá, na každé straně jinak dlouhá, záševky každý jinde. Vše jsem vyfotila a otevřela spor. Číňan, že prej mi vrátí dva USD, tak jsem mu napsala, že chci plnou částku, že se to nedá nosit a bylo to :) pokud by mi to neuznal, tak bych spor eskalovala

Takže to uznal a vrátil ti plnou částku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
10.2.15 17:46
@lenyhudy píše:

tak.. mě včera přišly letní sety pro vnuky :) na obrázku oranžové triko a modré kalhoty
přišly trika růžová ae zelenýma kalhotama, no necham to být, napsala jsem mu jestli si myslí že by to mohl nosit kluk, tak mi odepsal že barva nebrání funkci :) tak jsem to napsala do hodnocení, že sice komunikuje, ale nesedí barva, tak má jen 2 hvězdy drak jeden čínskej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
10.2.15 18:28
@brcál píše:
Takže to uznal a vrátil ti plnou částku?

ano uznal :) ale kdyby ne, tak bych spor eskalovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
10.2.15 18:30
@lenyhudy píše:
ano uznal :) ale kdyby ne, tak bych spor eskalovala
:potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
10.2.15 18:32

Ono se s těma číňanama nesmí moc párat… chápu, že dělají někde v továrně za pár korun, ještě mají u většiny zboží poštovné zdarma, ale když jim člověk povolí, tak si budou moc dovolovat a za chvíli neuznají nic…nejhorší je, že smlouvají, aby dostali dobré hodnocení. Pak se tím člověk řídí a dopadne to jako ta moje halenka - hodnocení super, ale realita je někde jine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
11.2.15 04:35
@lenyhudy píše:
Ono se s těma číňanama nesmí moc párat… chápu, že dělají někde v továrně za pár korun, ještě mají u většiny zboží poštovné zdarma, ale když jim člověk povolí, tak si budou moc dovolovat a za chvíli neuznají nic…nejhorší je, že smlouvají, aby dostali dobré hodnocení. Pak se tím člověk řídí a dopadne to jako ta moje halenka - hodnocení super, ale realita je někde jine

Já byl zpočátku z nabídky zboží a cen nadšenej, ale teď když vidím co se snaží prodat :nevim:.To je fakt vyškemrají si dobré hodnocení a pak je nakupující mystifikován a nakupuje v dobré víře, že výrobek je o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
11.2.15 04:52

Hodnocení prodejce.

Pslany > Nejhorší komentář nepomůže, jemu se v kartě zobrazí až v momentě, kdy on udělí koment taky, alespoň tak mě to jeden prodejce vysvětlil. Takže pozor na nákupy, kde je třeba 50 transakcí a jen pár komentářů, ti ostatní dali negativní a on kupci neudělil, tím pádem se mu negativ nezobrazí a má tam zbytek bez komentů a ty vidíš jen ty pozitivní. Jestli je to jinak, nechám se rád poučit, ale takhle jsem to pochopil když jsem s jedním chatoval a ptal se ho na tohle. Tohle jsem našel na jednom rybářském serveru myslíte, že to může být pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
11.2.15 10:00
@brcál píše:
Pslany > Nejhorší komentář nepomůže, jemu se v kartě zobrazí až v momentě, kdy on udělí koment taky, alespoň tak mě to jeden prodejce vysvětlil. Takže pozor na nákupy, kde je třeba 50 transakcí a jen pár komentářů, ti ostatní dali negativní a on kupci neudělil, tím pádem se mu negativ nezobrazí a má tam zbytek bez komentů a ty vidíš jen ty pozitivní. Jestli je to jinak, nechám se rád poučit, ale takhle jsem to pochopil když jsem s jedním chatoval a ptal se ho na tohle. Tohle jsem našel na jednom rybářském serveru myslíte, že to může být pravda?

Nemyslím si to, jen se snažil mystifikovat, abys neměl chuť nějaký negativní dávat, mě se negativní zobrazil, jo ještě dnes po cca týdnu mi píše že jsem barvoslepá, protože triko je oranžové, no asi mají růžovou jinou než my :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
11.2.15 10:12
@Včelda píše:
No koukám, že už to holky napsaly za mě. no řešil bych to tak jak psaly. tj. požádal ho o sledovací číslo a čekal těsně před uzávěru, pak bych stejně ten spor podal. ono to sledovací číslo není žádná záruka, že balík jede. já takhle sledoval už několik balíků až do práglu kde psali předání vyměňovací poštou a tím to zhaslo. v tomhle jsem nekompromisní, příjde něco jiného, nafotím a vyvolám spor a žádám prachy zpět a pak to klidně u nich znovu koupím a když je všechno ok, dávám 5 hvězd. zatím jsem ještě nepřišel ani o dolar. :dance:

takže dnes dorazil balíček s bačkorkama - tlapkama pro mé holky, přesně ty, co jsem chtěla…žádný spor jsem neotvírala, peníze neposílala, ani špatnou foto jsem mu neposílala, když před tím došly veliké. Jsem to nečekala a hlavně to byla teda mega rychlost :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
11.2.15 14:39
@Handa86 píše:
takže dnes dorazil balíček s bačkorkama - tlapkama pro mé holky, přesně ty, co jsem chtěla…žádný spor jsem neotvírala, peníze neposílala, ani špatnou foto jsem mu neposílala, když před tím došly veliké. Jsem to nečekala a hlavně to byla teda mega rychlost :) :) :)
:palec: :palec: :palec: :palec: taky to jde :) když chcou :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
11.2.15 15:06

@Handa86 super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.2.15 20:51

Dotaz aliexpress

Dobry den, vcera jsem si objednavala z ali a dnes uz mam jednu polozku ve „zbozi cekajici na schvaleni“ a u toho po me chteji potvrdit prijate zbozi. Je mozne, ze by mi to prislo tak rychle? Mate s tim nekdo zkusenosti co to znamena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
11.2.15 21:03

Musím se pochlubit s těma dinosauříma bačkorkama :-), nakonec tedy využité i ty nesprávné velikosti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já a moje ségra, malé mají moje dcerušky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák