Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, chystám se registrovat na Aliexpress. Chci se zeptat, jestli jste tam také někdo zaregistrovaný? Zajímá mě to, že jestli když si něco objednám a pak dlouho ne a nebo přestanu aliexpress využívat, tak jestli po mě budou chtít abych h využívala pořád, nebo mi účet zruší. Děkuji za odpověď. ![]()
Nakupuji tam cca 2 roky. Účet tam mít můžete, ale nakupovat nemusíte. Nejste vázaná tím, že musíte objednat třeba 2× za měsíc… Nevím, jestli vám třea po roce neaktivity účet nezruší, ale kdyžtak založíte nový, to je jedno…
Zatim ho vyuzivam a vse bez problemu, ale jinak nevim co bude, kdyz ho prestanete vyuzivat
Já jsem právě hodně četla o tom objednávání na Aliexpress a prý prodejci co mají velice kladné hodnocení např: 90% tak je to zboží super. Nevím co na tom je pravdy ale
nedávno jsem si přes paní objednávála obleček pro pejska a je úžasný! Materiál i velikost je perfektní ![]()
No ja využívám skupinky na fb kde to za me objednají ![]()
Cenu neřeším, pokud se mi to cenově líbí objednam
A kdyz nesedí velikost dá se to tam nabídnout dal…
Věci jsou většinou ale hezky a vše zatím bylo dobrý
Jeee, o tomhle sem vubec nevedela a koukam, ze maj „Conversky“ za 18 dolacu, takze kupuju.
Holky, nechce se mi v tom ted vrtat, ale zbozi chodi radove do kolika dnu/tydnu?
Já právě také objednávám na skupinkách facebooku, ale kolikrát tam mám zboží i za 1000 a bez přirážek by mě to stálo kolikrát jen 500
proto si chci založit svůj účet ![]()
@ne-silenamatka no píši všude 14-60 dni ![]()
Někdy za 14 přijde někdy opravdu az za ten měsíc ---60 dni to nikdy netrvalo
@ne-silenamatka píšou že skoro 2 měsíce…a někdy to přijde za 5 neděl…různě… ![]()
@ne-silenamatka Podle toho, jakou si objednáš dopravu. Obyč poštou několik týdnů, DHL je do týdne doma.
@Petra Z @Lenka512 No ja koukam ze ta doba doruceni se pohybuje od 45-60 dni, ale zase ve feedbackach k produktum vidim vykriky ala „prislo za tyden“, tak sem nevedela.
Moc diky - converse teda objednam ![]()
Prosím Vás a jak to tam je s placením? Myslím teda ty dolary a české koruny? a používáte PayPal nebo jak? prý už někomu vybílili účet, ale doufám že je to jen fáma.
Taky tam chci začít nakupovat, ale mám strach skrz to placení??
@kotyk píše:
@ne-silenamatka Podle toho, jakou si objednáš dopravu. Obyč poštou několik týdnů, DHL je do týdne doma.
Aha, ak ted uz mam jasno - tisicere dik, s klidem teda prihodim i letni saty a DHL to jisti ![]()