Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@anickadomnik Já brala holčičí, na ty odkaz mám. Ale napiš mi do sz, že chceš odkaz a já se na něj kouknu.
@babulka01 píše:![]()
![]()
Tak nám z Alliexpressu přišla první čepička
Jéé já dnes objednala ty samé, akorát červenou, vínovou a hnědou. No představovala jsem si je trochu jinak. jsi s ní spokojená?
@brulinka píše:
Jéé já dnes objednala ty samé, akorát červenou, vínovou a hnědou. No představovala jsem si je trochu jinak. jsi s ní spokojená?
Ještě nenosíme, je větší a teplejší, ale na omak vypadá dobře. ![]()
Holky, nemáte zkušenost i třeba s plenkama (buď AIO nebo svrchní kalhotky) z ALI?
Ahoj, taky přidám otázečku, nekupoval jste někdo display na chytrý telefon? (já mám Galaxy SII) Mají to tam za půlku co tady (3000 vs 1500) ale já už to jednou zkusila na ebayi a musela jsem ho vrátit protože nefungoval
peníze mi vrátili ale drahé poštovné jsem si musela zaplatit. Tak už to asi nerisknu ![]()
Jakou máte zkušenost s velikostma pro dospělé??
Když píšou rozměr rukávu, délku, šířku…sedí to pak??
Díky.
@smutnalucy Ahoj taky si ted chci objednat display (respektivě to sklíčko),svoje mám prasklé… Tak nevím, váhám… Mám Samsung Galaxy W.
Koupila jsem si z aliexpress, čepičky pro dítě 3ks za 7,83 USD. Platba se mi zrthla z účtu, ale prodejce stále čeká na platbu, je to více jak 10 dní! Co ted??
@brulinka píše:
Koupila jsem si z aliexpress, čepičky pro dítě 3ks za 7,83 USD. Platba se mi zrthla z účtu, ale prodejce stále čeká na platbu, je to více jak 10 dní! Co ted??
A už ti došly?
Oni ty peníze jsou u Aliexpresu až ti dojde zboží, potvrdíš přijmutí, tak teprve prodejce peníze dostane.
@Lenka512 Prodejce z aliexpresu má Awaiting Payment a vedle kolonka Pay Now..
Když jsem ji psala co to znamená, prý neobdržela platbu přesněji:I didn't receive your payment.
Tak co ted? Myslím že čepice ani neodeslala. Ale mě se peníze z účtu strhly!
Tak tam nějak nascanuj část výpisu z účtu. ![]()
Jsi dávala příkaz nebo platila kartou??
@Lenka512 Vždycky karto, no vím že mi na mém internet. bakovnictví jde, že mi jakoby v pdf udělají zápis o platbě na ten a ten účet a v ten a ten datum a čas. Jenže za boha si nemůžu vzpomenout jak se to dělalo ![]()
@brulinka To „awaiting payment“ je tam proto, protože systém dává určitý čas na platbu, většinou 3-7 dní. Pokud jsi platila, ještě počkej. Taky koukni, jestli nemáš ty čepice koupené 2×, ale jen jednou zaplacené. Pokud ne a bude to déle jak 14 dní, tak udělej jen scan obrazovky z internetbanking, začerni vše „nepodstatné“ a pošli to prodejci jako fotku
@Lenka512 píše:
Tak tam nějak nascanuj část výpisu z účtu.
Jsi dávala příkaz nebo platila kartou??
Na Aliexpress se vždy platí kartou. Jen briliantoví nákupčí mohou fakturou a převodem, ale těch je v republice asi 5 ![]()