Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Můžete mně někdo poradit, jak v Google Chrome zrušit přesměrování na nl. aliexpress?
Zadám klasicky stránku a vždy to naskočí v nizozemském formátu…děkuji.
Aha - asi pomohlo se zde zeptat…jinak jsem na to nemohla přijít - a už jsem to objevila
![]()
Chci se zeptat, máte někdo zkušenosti s nákupem na aliexpress a prodejem zboří v Čr? Jak to děláte v účetnictví? Posílají vám faktury se všemi náležitostmi?
Cau, parkrat se tu resilo jak hledat fake obleceni na Ali, tohle sem nasla a je to docela napomocne
Odkaz na web nakupycina.cz
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak to funguje, když si objednám více věcí, ale u každého je zdarma jiný způsob dopravy? Např. mám 5 kousků oblečení zdarma dopravou China post registered Air mail, dalších 6 kousků přes China post ordinary smail packet, a další 3 kousky přes Seller Shipping Method? Udělají mi z toho jeden balíček, 3 balíčky, nebo půjde každá věc zvlášt? Toto moc nechápu, děkuju za odpověď ![]()
@darinka1998 1 prodejce = 1 balíček = každý má svůj typ přepravy
@Ban09 Takže vůbec nezáleží na tom, kolik věcí mám přes jakou poštu, ale pouze na tom, jaký je to prodejce? Takže jestli mám každou věc od někoho jiného, dojde mi třeba 10 balíků? ![]()
Děkuju ![]()
@Ban09 Můžu se ještě zeptat, jde nějak udělat, aby mě na stránku vyjelo jen zboží od jednoho prodejce?
Nevím, jak to udělat, a hledat po celém ali nějakou další věc od prodejce, od kterého mám už jednu věc, to mi přijde zvláštní..
Děkuju ![]()
@darinka1998 Pokud si necháte poslat věci najednou, tak se sečte cena a zaplatíte DPH - při sumě nad 22 eur (tuším), takže v daném případě mi vůbec 10 balíků nevadí
.
@Jannnča Já se právě bojím, aby polovina těch balíčků nebyla zadržena a nemusela jsem zaplatit clo za 5 balíků ![]()
@darinka1998 Stačí si v košíku kliknout na název prodejce a otevře se Vám jeho obchod. Vlevo má své vlastní menu, kde vybíráte. Pokud tam není vidět, tak v záhlaví obchodu kliknout na Products a menu se zobrazí
@darinka1998 Balíky clí náhodně, ale když je máte pod 22 euro tak se nic neplatí