Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Sledovací číslo objednávky tam sice mám, ale odkaz na stránku, kde to mám vyhledat mi nejde nalézt. Ale vedle toho mám napsáno: 2015.11.17 09:00 (GMT-7): Opening
@Verlu Zboží možná přijde a možná také přijde na cizí adresu. Obchodníci často dělají, že jedno sledovací číslo dají více zákazníkům a pak zruší obchod. Nebo jsou objednávky zmrazeny od Ali.
Aha. Tak počkám ještě do Vánoc chvilku, a kdyžtak udělám to, co jste mi radila. Mockrát děkuji ![]()
Ahoj, poprvé jsem objednala z Ali asi čtyři dny zpátky, peníze z účtu odešly, ale na Ali mi to neustále píše awaiting payment… A prodejci mě bombardují zprávami, že zboží není zaplacené. Je to normální? ![]()
Platba trvá někdy i dýl. Podle mých informací to jde přes nějakou centrálu. Já z Ali objednávám už přes rok a už byla moje objedńvka i zmrazena a leníze byly vráceny.
Takže mám jen čekat, ju? Já jsem napsala prodejcům, ať zkontrolují platbu, že jsem zaplatila, tak doufám, že jsem neudělala něco špatně ![]()
Kdybyste udělala něco špatně, tak se vám to ani neodečte
. Ale nikdy se mi nestalo, že by mi psali prodejci, někdy ta platba prostě trvá. Zatím asi jen čekejte.
Ahoj, otevřela jsem spor kvůli tomu, že mi končila lhůta pro dodání (zbýval 1 den a zboží nikde), prodejce napsal, at vyčkám a dnes mi zásilka dorazila.Jak spor zas zavřu, prosím? Nikde to nemohu najít. Moc děkuju
Nechápu. Objednala jsem asi pět dní zpátky víc věcí, peníze z banky odešly a Ali neustále píše awaiting payment. Další den jsem objednala jen jednu blbost, peníze taky odešly a do druhého dne naskočilo awaiting shipment. Obchodníci mi píší, že zkontrolovali mou objednávku, ale není zaplacena. Na něčem se to zdržuje a já nevím na čem. Není nějaká možnost jak kontaktovat Ali? Automat Eva mi nepomůže ![]()
@Ban09 píše:
@SarkaNovo Cancel dispute
Děkuju. Ale já tam vůbec ted nemůžu nikde najít tu věc, kterou jsem měla objednanou a kvůli které jsem otevírala spor
Kde to najdu, prosím? Jsem z toho jelen
![]()
@Marcyyk píše:
Nechápu. Objednala jsem asi pět dní zpátky víc věcí, peníze z banky odešly a Ali neustále píše awaiting payment. Další den jsem objednala jen jednu blbost, peníze taky odešly a do druhého dne naskočilo awaiting shipment. Obchodníci mi píší, že zkontrolovali mou objednávku, ale není zaplacena. Na něčem se to zdržuje a já nevím na čem. Není nějaká možnost jak kontaktovat Ali? Automat Eva mi nepomůže
Někdy to trvá déle, u jedné věci mi trvalo asi 6 dní, než peníze odešly.
@Ban09 píše:
@SarkaNovo v levém menu Refund & Disputes
Díky moc a moc ![]()