AlliExpress

Napsat příspěvek
Velikost písma:
425
18.11.15 22:41

@Verlu Když skončil obchod, tak rovnou otevřít spor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.11.15 22:53

Sledovací číslo objednávky tam sice mám, ale odkaz na stránku, kde to mám vyhledat mi nejde nalézt. Ale vedle toho mám napsáno: 2015.11.17 09:00 (GMT-7): Opening

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
18.11.15 22:57

@Verlu Zboží možná přijde a možná také přijde na cizí adresu. Obchodníci často dělají, že jedno sledovací číslo dají více zákazníkům a pak zruší obchod. Nebo jsou objednávky zmrazeny od Ali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.11.15 23:07

Aha. Tak počkám ještě do Vánoc chvilku, a kdyžtak udělám to, co jste mi radila. Mockrát děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.11.15 19:43

Ahoj, poprvé jsem objednala z Ali asi čtyři dny zpátky, peníze z účtu odešly, ale na Ali mi to neustále píše awaiting payment… A prodejci mě bombardují zprávami, že zboží není zaplacené. Je to normální? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.11.15 20:24

Platba trvá někdy i dýl. Podle mých informací to jde přes nějakou centrálu. Já z Ali objednávám už přes rok a už byla moje objedńvka i zmrazena a leníze byly vráceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.11.15 20:29

Takže mám jen čekat, ju? Já jsem napsala prodejcům, ať zkontrolují platbu, že jsem zaplatila, tak doufám, že jsem neudělala něco špatně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.11.15 21:16

Kdybyste udělala něco špatně, tak se vám to ani neodečte :). Ale nikdy se mi nestalo, že by mi psali prodejci, někdy ta platba prostě trvá. Zatím asi jen čekejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
20.11.15 09:34

Ahoj, otevřela jsem spor kvůli tomu, že mi končila lhůta pro dodání (zbýval 1 den a zboží nikde), prodejce napsal, at vyčkám a dnes mi zásilka dorazila.Jak spor zas zavřu, prosím? Nikde to nemohu najít. Moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
20.11.15 09:52

@SarkaNovo Cancel dispute

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.11.15 09:53

Nechápu. Objednala jsem asi pět dní zpátky víc věcí, peníze z banky odešly a Ali neustále píše awaiting payment. Další den jsem objednala jen jednu blbost, peníze taky odešly a do druhého dne naskočilo awaiting shipment. Obchodníci mi píší, že zkontrolovali mou objednávku, ale není zaplacena. Na něčem se to zdržuje a já nevím na čem. Není nějaká možnost jak kontaktovat Ali? Automat Eva mi nepomůže :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
20.11.15 09:55
@Ban09 píše:
@SarkaNovo Cancel dispute

Děkuju. Ale já tam vůbec ted nemůžu nikde najít tu věc, kterou jsem měla objednanou a kvůli které jsem otevírala spor 8o Kde to najdu, prosím? Jsem z toho jelen :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
20.11.15 09:56
@Marcyyk píše:
Nechápu. Objednala jsem asi pět dní zpátky víc věcí, peníze z banky odešly a Ali neustále píše awaiting payment. Další den jsem objednala jen jednu blbost, peníze taky odešly a do druhého dne naskočilo awaiting shipment. Obchodníci mi píší, že zkontrolovali mou objednávku, ale není zaplacena. Na něčem se to zdržuje a já nevím na čem. Není nějaká možnost jak kontaktovat Ali? Automat Eva mi nepomůže :roll:

Někdy to trvá déle, u jedné věci mi trvalo asi 6 dní, než peníze odešly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
20.11.15 09:57

@SarkaNovo v levém menu Refund & Disputes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
20.11.15 10:01
@Ban09 píše: