Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Sára 1 no 2 balíčky…dal to do jednoho asi ne??
já když beru více od jednoho prodejce, je to v jednom balíčku ![]()
@Petra Z Někdy rozdělí i jednu objednávku do více balíčků. V listopadu jsem objednávala a část zásilky mi přišla po 17 dnech a zbytek mi přišel po 58 dnech - už jsem na to chtěla otvírat spor. Naopak jeden prodejce mi posílal část objednávce jako „křehké“ - byly tam skleněné koule a část objednávky obyčejně, každou část poslal přes jiného přepravce (jedno číslo bylo s písmeny, ale ne doporučeně a druhé bylo jen dlouhé číselné) a přitom přišly v jeden den.
@Ban09 aha…jasan
No jo…však je to Čína
ale já jsem zatím spokojená, beru jen kravinky, bižuterii, obaly na telefon, šátky na krk a tak…
ale hledám tam pořád ![]()
@Petra Z Objednávala jsem o zvlášť. Tak nevím, jestli si to dokážou spárovat. Spíš si myslím, že by to měly být dva balíčky. Ale fakt nevím - nemám s tím zkušenost. Já mockrát neobjednávala. Taky neberu radši drahé věci. Přece jen jsem měla špatnou zkušenost s ne moc drahou věcí - ale byla to první objednávka, tak jsem to nechala být. Teď už bych otevřela spor.
@Petra Z Jo to já taky
Dnes jsem si tam našla blbinku do kuchyně - vylupovač kiwi, tak se těším jak bude fungovat ![]()
@Sára 1 Dokáží to spárovat, dokonce i když má prodejce 2 různé obchody a ani nevíte, že je jeden majitel. Jestli to dal do jednoho balíčku poznáte i podle čísel balíčků - jestli mají objednávky stejné číslo, tak je to v jednom balíčku
@Ban09 Mají jiné číslo balíčku. Tohle mi napsali po otevření sporu:
Omlouváme se za pozdní dodávku. Jsme se tázal se lodní společnost, ale řekl, že zásilka dorazila ve vaší zemi, budete dostávat to brzy, prosím vyčkejte několik dní.
@Sára 1 Ono to dorazí… Když to bude déle než 60-70 dní od odeslání tak si peníze nechte vrátit, právo na to máte. A když to dorazí poté, můžete mu zaplatit dodatečně.
Děvčata, poraďte mi, jak hledat na Ali značku Desigual. Něco se mi náhodně podařilo najít, pak jsem se podruhé k tomu nedostala. Jde mi hlavně o šaty, trička, kabelky a šátky. Děkuji
@Ban09 píše:
@Sára 1 Ono to dorazí… Když to bude déle než 60-70 dní od odeslání tak si peníze nechte vrátit, právo na to máte. A když to dorazí poté, můžete mu zaplatit dodatečně.
Nedorazilo. Fakt nechápu, proč mi po otevření sporu psali, ať ještě počkám (viz. výše). Z 6 balíčků dorazily 3. Nic moc.
Ahoj, moc často sem nechodím, ale dnes jsem zašel, abych doplnil návod na straně 44 o další informace. Doufám, že tento můj návod aspoň někomu z vás pomohl. Zřejmě ano, protože dotazy mě do emailu občas dorazí a to jsem rád, že to funguje. Doplnil jsem i pár bodů ke sporům a celnímu řízení. Teď je z toho fakt román jako prase, ale myslím, že se vám hodí vše co tam je napsáno a kdo chce, vytáhne si z toho jen ten odstavec, který ho bude zajímat. Tady na komentáře moc nefunguji bo jsem zavítám jednou za čas, přeci jenom do maminky mám hodně daleko, ale na email reaguji pružně. Hodně štěstí na Ali ![]()
Příspěvek upraven 04.02.16 v 17:39
@Sára 1 píše:
@Ban09 Mají jiné číslo balíčku. Tohle mi napsali po otevření sporu:
Omlouváme se za pozdní dodávku. Jsme se tázal se lodní společnost, ale řekl, že zásilka dorazila ve vaší zemi, budete dostávat to brzy, prosím vyčkejte několik dní.
To píšou vždy, když to chtějí natahovat. Hlídejte si odpočítávání doručení balíčku a cca 2-3 dny před koncem vyvolejte spor, zaklikněte jen to, že jste balíček nedostala a nelze sledovat a peníze vám bez problémů ve 100% výši vrátí. ![]()