AlliExpress

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12330
1.6.16 10:33

@tamata zrušit spor, ale až tu lhůtu prodlouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
1.6.16 10:35
@iiiv píše:
@tamata zrušit spor, ale až tu lhůtu prodlouží.

už to tam odpočítává o několik dní víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
1.6.16 10:38

@tamata tak to můžeš spor zrušit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
1.6.16 10:43

@iiiv moc díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
1.6.16 11:21

@tamata není za co :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
9.6.16 08:36

Nikdo ti účet rušit nebude..:) já si tam objednávám něco jednou max dvakrát do roka a v pohodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
7.7.16 02:37
@iiiv píše:
Když prodlouží, tak můžeš spor zrušit a pak zase otevřít. Hlavně spor zrušit, ne uzavřít.

Chyba lávky, když přistoupíš na prodloužení lhůty, je to dohoda a vyřešení sporu, další možnost otevření už pak neexistuje. Je to jen vyčůranost prodejců, jak si nechat peníze a nic neposlat. Když potvrdíte prodloužení lhůty, spor se tím uzavře a nedá vám pak už žádnou možnost refundace nebo sporu. Proto „nikdy“ neprodlužujte prodejcům dodací lhůtu! Osobní zkušenost, naštěstí asi jen s 5 USD, o které jsem díky prodloužení lhůty přišel a už to nikdy neudělám! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
7.7.16 02:38
@Sára 1 píše:
Co když si něco objednám a ono to nepřijde ani po prodloužení lhůty? Pořád chtějí prodlužovat lhůtu, že to opravdu poslali. Dá se jim věřit a opravdu to poslali a zatoulalo se to cestou? Stalo se někomu, že se objevil balíček třeba po x měsících? Co se děje pak?

Nikdy neprodlužujte lhůtu, příjdete o možnost vrácení peněz, když balíček nedorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
7.7.16 08:21

@Včelda TO JE NAPROSTÝ NESMYSL, prodlužovala jsem už několikrát a o možnost sporu jsem nepřišla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9794
7.7.16 08:25

@Včelda
o možnost sporu nepříjdete :) taky jsem několikrát prodlužovala a vše pak bylo OK. Jednou balík přišel a jednou jsem žádala o vrácení peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
7.7.16 11:31
@Včelda píše:
Chyba lávky, když přistoupíš na prodloužení lhůty, je to dohoda a vyřešení sporu, další možnost otevření už pak neexistuje. Je to jen vyčůranost prodejců, jak si nechat peníze a nic neposlat. Když potvrdíte prodloužení lhůty, spor se tím uzavře a nedá vám pak už žádnou možnost refundace nebo sporu. Proto „nikdy“ neprodlužujte prodejcům dodací lhůtu! Osobní zkušenost, naštěstí asi jen s 5 USD, o které jsem díky prodloužení lhůty přišel a už to nikdy neudělám! ;)

Opravdu, jak je výše uvedeno, o možnost otevřít spor nepřijdete, ale spor se musí ZAVŘÍT nikoliv PŘIJMOUT. Takže to byla Vaše blbost, že jste si spor přijmul a přišel tak o možnost otevřít další spor. Prodloužení lhůty se nijak nepotvrzuje, prostě prodlouží a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
21.8.16 18:14
@Ban09 píše:
Opravdu, jak je výše uvedeno, o možnost otevřít spor nepřijdete, ale spor se musí ZAVŘÍT nikoliv PŘIJMOUT. Takže to byla Vaše blbost, že jste si spor přijmul a přišel tak o možnost otevřít další spor. Prodloužení lhůty se nijak nepotvrzuje, prostě prodlouží a je to.

Bohužel jste vedle. Při prodloužení dodací doby vám to nabídne jen dvě možnosti. Souhlasit nebo nesouhlasit. Nenabídne vám žádné další možnosti. A když s tím souhlasíte, automaticky se uzavře spor a žádná další možnost otevření sporu neexistuje. Nechápu co to sem píšete za kraviny (zavřít a přijmout)!!! Když souhlasíte, musíte přijmout, když nesouhlasíte tak musíte dát zavřít. Zavřít znamená neprodloužení dodací lhůty a tím vrácení peněz. Přijmout znamená souhlas s návrhem na uzavření sporu a tím se uzavře jakákoliv další možnost obrany nebo vyvolání dalšího sporu. Proto znovu opakuji, nesouhlasit s prodloužením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
21.8.16 18:25

@Včelda Ale vždyť motáte jablka a hrušky dohromady! Plácáte akorát blbosti!

Prodejce napíše, že prodlouží lhůtu - počkáte, až ji skutečně prodlouží, což vidíte ve změně datumu do kdy musí zboží přijít. No a když je lhůta prodloužená, dáte Closed. Spor se zavře a máte možnost jej znovu otevřít.

Takže nechápu nějaké Vaše odsouhlasování prodloužení. Potvrzujete něco, co potvrzovat nemáte a pak je to Vaše blbost a na tom trvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
21.8.16 19:08

@Ban09 přesně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
23.8.16 10:25
@Ban09 píše:
@Včelda Ale vždyť motáte jablka a hrušky dohromady! Plácáte akorát blbosti!

Prodejce napíše, že prodlouží lhůtu - počkáte, až ji skutečně prodlouží, což vidíte ve změně datumu do kdy musí zboží přijít. No a když je lhůta prodloužená, dáte Closed. Spor se zavře a máte možnost jej znovu otevřít.

Takže nechápu nějaké Vaše odsouhlasování prodloužení. Potvrzujete něco, co potvrzovat nemáte a pak je to Vaše blbost a na tom trvám.

Ano, a když kliknete na CLOSED, spor se automaticky uzavře bez možnosti dalšího otevření. To je právě ten moment, ve kterém se mýlite. Já nemotám dohromady žádný jabka s hruškami. Pořád tvrdím jedno a to samé, že když umožníte takto prodloužení doby, zablokuje se vám možnost vyvolání sporu, to je vše!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák