AlliExpress

Napsat příspěvek
Velikost písma:
659
6.4.16 09:33

Co znamená tento status

Zdravím ženy, objednávala jsem zboží na Ali už je tomu pomalu 3 týdny, a když kouknu na status je tam : "Čeká na příjem ". Číslo objednávky je dlouhé a nejde nikde dohledat, přitom nahoře to píše že zboží bylo odesláno, nevíte jak dál? Napsat prodejci, nebo čekat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
7.4.16 23:01

Prosím Vám, poradí mi někdo, jestli jsem udělala šílenou blbost, že jsem ve zprávě v Open Dispute uvedla svoje číslo účtu? Já blbec jsem si ani neuvědomila, co můžu způsobit a teď mám hrůzu, aby mi někdo nevybílil účet. Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
7.4.16 23:50

@janina2012 s číslem účtu ti nikdo účet rozhodně vybílit nemůže. Číslo účtu uvádí kdejaká firma dokonce na svých stránkách a myslíš, že jim někdo kvůli tomu vybílil účet? Klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
8.4.16 08:42

Ahoj všichni, snad mě neukamenujete s dotazem, nakupujete přes shopnito.cz na ali? máte zkušenosti? prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
8.4.16 19:21

@Jája.U S tim osobne nemam zadnou zkusenost. Ale jak na to koukam, je to stejny princip jako ty vratnepenize. Tam jsem spokojena, tkz zkouset nic noveho nebudu. Snad ti to ohodnoti nekdo jiny, kdo pouziva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.4.16 20:38

Prave ze taky hodne beru veci z Ali a co jsem koukala shopnito.cz jako jedinne vraci 4% z nákupu. Vratne penize maji jen 3% a plnapenezenka nyní vůbec aliexpress docasne nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
8.4.16 21:29

@ALL4 A davaji ty 4% na 100%??
Na vratnejch davaji 0,0 prd az 4%, pokazde je to jine a nekdy nic. Ted to bylo cca tyden taky docasne pozastavene. Meli tam napsano, z duvodu momentalniho vycerpani budgetu. Jestli to na plnej opravdu funguje, tak zmenim lokal :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.4.16 10:35

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat -na all. objednávám a teď jsem chtěla vnukovi objednat mikinu a píše mi to -Tento produkt nemůže být přepraven do vybrané oblasti- na všechny mikiny, jiné objednávání je v pohodě. Děkuji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.4.16 02:07
@adlita píše:
@ALL4 A davaji ty 4% na 100%??
Na vratnejch davaji 0,0 prd az 4%, pokazde je to jine a nekdy nic. Ted to bylo cca tyden taky docasne pozastavene. Meli tam napsano, z duvodu momentalniho vycerpani budgetu. Jestli to na plnej opravdu funguje, tak zmenim lokal :lol: :mrgreen:

JJ je to vzdy 4% -jiz odzkouseno není to,,až,, 4 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
11.4.16 09:01

@ALL4 jo přesně tak…
shopni má 4% ale jsou krátce na trhu tak čekám mám u nich akorát na výplatu tak čekám na shcválení a uvidíme co bude jestli vyplatí
a PP mě pěkně štve čekám na schválení a nikde nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
11.4.16 09:02

@adlita NA VP to fungovalo, peníze na cestě, ale strááášně dlouho jim trvá než něco schválí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
11.4.16 09:03

@hype
to znamená že prodávající neposílá do ČR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
1.6.16 10:21

Ahoj, prosím radu :lol: Měl dorazit balíček, ale za 5 dní končila ochranná lhůta. Tak jsem dala vyvolat spor a přišlo mi, že chce prodejce tu ochrannou lhůtu prodloužit o 10 dní.
Já mu klidně ještě šanci těch 10 dní dám. Takže to můžu odkliknout a pak za týden dát znovu vyvolat spor, pokud by to nedošlo?
Nepokazím tím nic, když mu dám šanci? :D
Dle mého ani žádný balíček neposlal. U jedné věci tam píše už i jiný zákazník, že mu nic nedošlo. A ve sledovaných zásilkách se zboží neukazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
1.6.16 10:24

Když prodlouží, tak můžeš spor zrušit a pak zase otevřít. Hlavně spor zrušit, ne uzavřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
1.6.16 10:27

@iiiv ok, díky za radu :palec:

Edit: takže ještě pro jistotu, navrhnul prodloužit o pár dní, takže mám odkliknout:
Přijmout
Změnit
Zrušit spor
Eskalovat spor

Takže přijmout nebo zrušit spor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat