AlliExpress

Napsat příspěvek
Velikost písma:
425
23.8.16 10:29

@Včelda Píšete blbosti a jak výše vidíte, nikdo s Vámi nesouhlasí, protože stejnou zkušenost jako Vy nemá nikdo.
Když se klikne na Closed, tak se spor zavře a JDE ZNOVA OTEVŘÍT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
28.8.16 23:00

Ahoj holky, jdu se zeptat i sem. Řeším s prodejcem jednu objednávku, která není úplně ok. Potřebovala bych poradit, co po mě chce, když píše: Kindly include the package of your item showing the receipt of your order. We need to check the receipt of your package for verification purposes. Text si přeložím, ale prostě vůbec netuším o co jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
29.8.16 03:26
@Ban09 píše:
@Včelda Píšete blbosti a jak výše vidíte, nikdo s Vámi nesouhlasí, protože stejnou zkušenost jako Vy nemá nikdo.
Když se klikne na Closed, tak se spor zavře a JDE ZNOVA OTEVŘÍT.

I v minulých příspěvcích spousta lidí píše o stejné zkušenosti. Blbost to bohužel není, ale chcete-li zde radit „vy“ blbě, tak prosím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
29.8.16 08:45

@Včelda Víte co? Hlavně Vy nikomu nic neraďte, protože plácáte blbosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
29.8.16 18:29
@Ban09 píše:
@Včelda Víte co? Hlavně Vy nikomu nic neraďte, protože plácáte blbosti.

Jistě, 3roky nakupuji na Aliexpressu, tak vím o tom opravdu hodně. Ale je mě jasné, že za 1. žena má vždycky pravdu a za 2. pokud žena nemá pravdu, platí bod č. 1… Zdravím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
2.9.16 11:05

Jak to děláte, když vám zboží dorazí, ale vy ho máte třeba pro někoho k narozeninám, vánocům… a proto to zboží ještě nechcete rozbalovat a zkoušet? Jak dlouho mám čas na to, abych odklikla, že zboží dorazilo v pořádku?

Klukovi došlo lego, ale až to dostane a postaví, tak budu vědět, že je všechno v pořádku a nic nechybí. Teď to nepoznám. Jedině, že bych to stavěla potají třeba o půlnoci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
2.9.16 11:08

@tamata Zboží je nutné překontrolovat ihned po dodání. V systému je obvykle čas na potvrzení převzetí týden. Tkž doporučuji stavět potají o půlnoci :dance: Později už nelze otevřít spor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
2.9.16 11:11

@Adlita díky, takže mám program na dnešní večer :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
2.9.16 11:13

@tamata @tamata Njn. Maji dobre ceny, ale nemaji servis, na ktery jsme zvkyle v ČR/EU. Když je něco špatně, chce se to dožadovat nápravy ihned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
2.9.16 13:18

Jen připomínám, že z nákupů na Aliexpres se vám můžou vrátit peníze přes Vratné peníze :mavam:

https://www.vratnepenize.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
2.9.16 13:30

@Lenka512 tak to jsem vůbec nevěděla. Měla jsem tam kdysi nasbíráno dost a pak mi to propadlo, tak mě naštvali, že jsem to přestala používat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
2.9.16 13:54

@tamata Tak vyzkoušejte Refundo - má tu výhodu, jako asi jediný v ČR, že hned po potvrzení přijetí zboží v Aliexpressu Vám hned připíše peníze. U jiných cashbackových stránek čekáte na schválení několik týdnů, konkrétně u Vratných peněz mám zkušenost, že jsem čekala i 6-10 měsíců po přijetí zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
2.9.16 14:00

@Saatine Cashbacková stránka má smlouvu s Aliexpressem, že jim bude „dohazovat“ zákazníky. Aliexpress jim za to dá třeba 9% z nákupu a oni pak z toho 4% dají nakupujícím, zbytek jde jim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
4.10.16 12:27

Moc prosím o radu.
Přišlo mi z Aliexpressu jine zboží nez jsem objednala. Otevrila jsem spor, ze chci vratit 100% ceny. Prodejce ho zatím neprijmoul, napsal mi zpravu ze muze mi poslat nove zboží a zada mne ať uzavru spor.Co mam dělat?
Napsala jsem mu ze souhlasim se zasláním noveho zbozi a on mne zas zada o uzavření sporu. Prosim o radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
4.10.16 13:00

@maranafa
Objednávám velice často z aliexpressu a je potřeba se s nimi nemazlit, chyba je na jejich straně. Pošli jim fotku co ti poslali a chtěj vrátit peníze. Do 10 dnů by si je mohla mít na účtě. Poté si objednej totéž jinde.

Řešil jsem nedávno něco podobného, objednal jsem si LED svíčky na hrob a jedna přišla bez krytky a baterky. Takže nešla použít. Napsal jsem jim email, ale komunikace jeden email denně. Nejdříve požadovali fotku, dále, že mi dají slevu na další nákup, další
pokus byl zboží za 0,01 Euro. Ale při platbě jsem zjistil, že cena je pořád stejná.

Proto jsem otevřel spor a vratili peníze za jeden kus a bylo, stejně funguje i ebay.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák