Američané projíždí ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
310
28.5.16 12:07

Já je nezvala a vadí mne řitní alpinismus ať na východ tak na západ :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
28.5.16 12:25
@terka33pol píše:
Já je nezvala a vadí mne řitní alpinismus ať na východ tak na západ :pocitac:

Tak to máme ale vyrovnané z obou stran, promenádují se nám tu jak Rusáci, tak Američané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
28.5.16 13:21
@KPKristy píše:
Z dneška na zítřek. Ty patříš mezi hezká česká děvčata? :mrgreen:
:mrgreen: Tak samozrejme :lol: Nee, ted vazne - chteli jsme zrovna zajet do Vyskova, ale nechame to, az bude prazdno.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
28.5.16 14:18

@radkka To jo Rady, ale zatím co k vůli partě motorkářů kteří přijeli uctít památku padlých osvoboditelů se konala málem mobilizace, tak amíkům se pomalu povinně tleská a mává :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
28.5.16 14:25
@terka33pol píše:
@radkka To jo Rady, ale zatím co k vůli partě motorkářů kteří přijeli uctít památku padlých osvoboditelů se konala málem mobilizace, tak amíkům se pomalu povinně tleská a mává :)

Protože přijížděli lidé, které jsou na všelijakých sankčních seznamech našich spojenců. „Málem mobilizace“ je značně přehnané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
28.5.16 14:38

@radkka ty seznamy bych chtěla vidět a moji spojenci jsou více ti motorkáři a ti padlý osvoboditelé, jak pár zfetovaných a podplacených protestujících

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
28.5.16 17:36
@terka33pol píše:
@radkka ty seznamy bych chtěla vidět a moji spojenci jsou více ti motorkáři a ti padlý osvoboditelé, jak pár zfetovaných a podplacených protestujících

Tak sis špatně zvolila politiky, kteří zastupují tvůj názor. A nevím, o čem v té poslední větě mluvíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
28.5.16 19:29
@radkka píše:
Tak sis špatně zvolila politiky, kteří zastupují tvůj názor. A nevím, o čem v té poslední větě mluvíš.

Ja je nevolila a stačilo se juknou na zprávy kdo protestoval. Krom toho můj názor podpořil i pan president republiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
28.5.16 19:33
@terka33pol píše:
Ja je nevolila a stačilo se juknou na zprávy kdo protestoval. Krom toho můj názor podpořil i pan president republiky

S názory člověka, který nemá úctu ke korunovačním klenotům a učí se stabilizovat společnost v Číně, se neztotožňuji. Už se nemáme o čem bavit ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
28.5.16 19:54

@radkka z názory člověka který neuznává jediného opravdu demokraticky voleného politika a vědomě překrucuje skutečnost se ani já nemám co bavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
28.5.16 20:06
@terka33pol píše:
@radkka z názory člověka který neuznává jediného opravdu demokraticky voleného politika a vědomě překrucuje skutečnost se ani já nemám co bavit

Zvoleného s jakou většinou?

EDIT: Nemáš mi co vyčítat, ty neuznáváš jinou demokraticky zvolenou většinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
28.5.16 21:28
@radkka píše:
Zvoleného s jakou většinou?EDIT: Nemáš mi co vyčítat, ty neuznáváš jinou demokraticky zvolenou většinu.

Většinou slušných lidí, kteří svou volbou vyjádřili protest proti tomu co se v této zemi děje a dělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
28.5.16 21:35
@terka33pol píše:
Většinou slušných lidí, kteří svou volbou vyjádřili protest proti tomu co se v této zemi děje a dělo

Mám dojem, že jeho volila spíše ta druhá skupina. Slušný člověk se neopije, když má jít otevírat korunovační klenoty. Naštěstí ta většina měla jen 54 %, s tím se dá něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
29.5.16 06:11

@radkka ani bych neřekla jestli za slušné považujete vrahy a zloděje kterým požehnali předchozí Václavové tak to vás chápu. Na oba upozornil už jediný člověk a občan který viděl už před ukradenou revolucí co tady se děje Karel Kryl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
29.5.16 06:25
@radkka píše:
Mám dojem, že jeho volila spíše ta druhá skupina. Slušný člověk se neopije, když má jít otevírat korunovační klenoty. Naštěstí ta většina měla jen 54 %, s tím se dá něco dělat.

Nechci tě zklamat, ale u dalších voleb těch procent bude mnohem, mnohem víc. ;)

@Apaji - moc hezky napsané. Souhlasím do posledního písmenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová