Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
madlicka píše:
juliet abandoned - vycházela jsem z toho „institucionálního“ - tzn měla jsem dojem, že jde spíš o sociální politiku, tedy co se s těmi nechtěnými nebo zavrženými dětmi děje, než jaké je jejich vnímání té situace (což bych chápala jako to „unwanted child“). Abandoned child znám z práce, v USA jsem pracovala v sociální oblasti. Jen vysvětluju.
Ne,ne,tady je to z hlediska pravniho,instituty pravni,takze treba i interrupce,vrazda novorozeneho ditete matkou atd. Takze v teto situaci spise nechtene-unwanted. A nechtene nemusi byt opustene,muze zit dale v rodine,ale byt nechtene. Napr syndrom CAN
Napiš, co potřebuješ, a my ti to tady prodebatujeme ze všech stran
.
sophinka píše:
ahojky holky,kdo bude tak moc hodný a přeloží mi pár vět? I za korunkyděkuji
Chawa píše:
Napiš, co potřebuješ, a my ti to tady prodebatujeme ze všech stran.
sophinka píše:
tak vidim,ze jesem tady zalozila malou,prekladatelskou kancelar:-)))
Vypadá to tak
.
Tak co jsi nakonec zvolila, jaké je tvé resumé? ![]()
x-juliet píše:Chawa píše:tak vidim,ze jesem tady zalozila malou,prekladatelskou kancelar:-)))
sophinka píše:
Chawa píše:
sophinka píše:
Anotace
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem podnikatelského záměru zvoleného pro oblast podnikání poskytování přeškolního vzdělávání.
Cílem práce je,na základě marketingového výzkumu v dané oblasti, z hlediska struktury proveditelnosti, vytvořit podnikatelský záměr tak,aby uspěl v konkurenčním prostředí.
Chawa píše:
Vypadá to tak.
Tak co jsi nakonec zvolila, jaké je tvé resumé?
x-juliet píše:Chawa píše:tak vidim,ze jesem tady zalozila malou,prekladatelskou kancelar:-)))
sophinka píše:
nakonec takhle: The Development and Current Status of Institutional Solution of Unwanted Children Issue in the Czech Republic
a diky vsem:-))
juliet jasné, pokud jde o legal English tak jsem většinou vedle jak ta jedle s výjimkou toho, co jsem potřebovala v práci. ![]()
madlicka píše:
juliet jasné, pokud jde o legal English tak jsem většinou vedle jak ta jedle s výjimkou toho, co jsem potřebovala v práci.
jj,legal english,blee:-)) skoro jedina zkouska,z ktere me vyhodili
sophinka píše:
klidně i zdarma, písni sz ![]()
MonnyDee píše:sophinka píše:klidně i zdarma, písni sz
text už jsem napsal v příspěvku výše ![]()
Ufff, to je smutne tema
Jak se ti o tom psalo? Ja jsem psala diplomku o cinskych pracovnich taborech…mela jsem z toho nocni mury.
Mas pravdu, nevedela jsem o cem presne pises - unwanted children je v pohode. Myslela jsem, ze pises o detskych domovech a tak - podle nazvu.
sophinka píše:Chawa píše:
sophinka píše:
tak do toho holky
Anotace
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem podnikatelského záměru zvoleného pro oblast podnikání poskytování přeškolního vzdělávání.
Cílem práce je,na základě marketingového výzkumu v dané oblasti, z hlediska struktury proveditelnosti, vytvořit podnikatelský záměr tak,aby uspěl v konkurenčním prostředí.
The bachelor work/thesis deals with the business plan chosen for the area of business to provide preschool education.
The aim of work is based on marketing research in the area, in terms of structure of the feasibility, to create a business plan to succeed in a competitive environment. ![]()
baimoli píše:
Ufff, to je smutne temaJak se ti o tom psalo? Ja jsem psala diplomku o cinskych pracovnich taborech…mela jsem z toho nocni mury.Mas pravdu, nevedela jsem o cem presne pises - unwanted children je v pohode. Myslela jsem, ze pises o detskych domovech a tak - podle nazvu.
v pohode,ona ta prace je rozsahla,od interrupci,vrazby nov.ditete matkou,tyranych detech v rodine,babyboxech,kojenajach,DD,pest.peci,osvojeni..
lehle psani to nebylo,vzhledem k tomu,ze v te dobe jsem otehotnela,planovane a cist o tyranych detech..
taky jsi mela zajimave,ale nevesele tema…
MonnyDee píše:sophinka píše:The bachelor work/thesis deals with the business plan chosen for the area of business to provide preschool education.Chawa píše:
sophinka píše:
tak do toho holky
Anotace
The aim of work is based on marketing research in the area, in terms of structure of the feasibility, to create a business plan to succeed in a competitive environment.
Tak at si taky procvicim svuj blbnouci, tehotensky mozek
, snad ti to trochu pomuze ![]()
This thesis is dealing with a business plan proposal in the area providing preschool education.
The aim of this work is, based on marketing research of the chosen area, in terms of structure of the feasibility, to create a business plan with a potential to succeed in a competitive environment. ![]()