Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den všem.
Ohledně květin (avatarů u anonymních příspěvků): Problém stále trvá.
Stále více z vás se nám ozývá, že je něco s květinami, nahlašujete domněle se sebou diskutující příspěvky (což je, jak správně víte, proti pravidlům). V současné době nefungují obrázky květin u anonymních příspěvků tak, jak by měly. To znamená, že se může stát, že je stejná květina přidělena dvěma odlišným osobám…
Pracujeme na optimalizaci rychlosti diskuzí a toto je „vedlejší nechtěný důsledek“.
Chyba v květinách avatarech je technického rázu. Ti techničtěji zdatnější z nás intenzivně pracují na nápravě, odstranění chyby a také na oné optimalizaci rychlosti diskusí… ![]()
Děkujeme za pochopení a trpělivost!
![]()
Petra
@Magical-eyes píše:
Rozšiřte to o zvířátka. Bude to pestřejší a vyváženější.
a mohlo by je to přiřazovat podle příspěvků, slepice, hyena…:)
@admin píše:
Dobrý den všem.Ohledně květin (avatarů u anonymních příspěvků): Problém stále trvá.
Stále více z vás se nám ozývá, že je něco s květinami, nahlašujete domněle se sebou diskutující příspěvky (což je, jak správně víte, proti pravidlům). V současné době nefungují obrázky květin u anonymních příspěvků tak, jak by měly. To znamená, že se může stát, že je stejná květina přidělena dvěma odlišným osobám…
Pracujeme na optimalizaci rychlosti diskuzí a toto je „vedlejší nechtěný důsledek“.
Chyba v květinách avatarech je technického rázu. Ti techničtěji zdatnější z nás intenzivně pracují na nápravě, odstranění chyby a také na oné optimalizaci rychlosti diskusí…Děkujeme za pochopení a trpělivost!
Petra![]()
tak základ je citovat
jinak posledně když jsem tohle tady od adminů četla tak opravovali týden ![]()
Dobrý den.
Tak: Teď by to mělo fungovat
Pokud se vám někde bude zdát, že to stále není dokonalé, děkujeme za „šťouchnutí“ ![]()
![]()
A k těm zvířátkům jakožto avatarům pro anonymy…
Nadhodím váš návrh kolegyním. Ale spíš to neprojde…
Nikdo z nás nechce být za krávu, kachnu, husu nebo slepici… že?
…potažmo vola ![]()
Hezký den ![]()
Petra
@admin píše:
Dobrý den.Tak: Teď by to mělo fungovat
Pokud se vám někde bude zdát, že to stále není dokonalé, děkujeme za „šťouchnutí“
![]()
![]()
…potažmo vola
Hezký den
Petra
ale klidně zvířátka všemi těmito zvířátky jsem tu už byla oslovena a i hůř tak takový avatar snesu sranda musí být ![]()
@ka2ka píše:
ale klidně zvířátka všemi těmito zvířátky jsem tu už byla oslovena a i hůř tak takový avatar snesu sranda musí být
Krasne by se to psalo :prispevek te kravy nad tebou
a ani by to nebyla nadavka
@admin píše:
Pokud se vám někde bude zdát, že to stále není dokonalé, děkujeme za „šťouchnutí“
![]()
![]()
…potažmo vola
Hezký den
Petra
A to jako musí být nutně ten váš výčet?
Co takový medvídek panda, myška ( no ta by dle schopností ilustrátora mohla být zaměněna za krysu
),ale delfín, veverka, papoušek… Každý v tom hned nemusí vidět sršně nebo zmiji…
Problémové anonymní květiny by měly být plně funkční.
Děkujeme za trpělivost.
Jitka ![]()
PS
Pokud se mýlíme a plně funkční stále ještě nejsou, prosím, dej nám vědět do Matrixu.
@admin píše:
![]()
![]()
…potažmo vola
Hezký den
Petra
Já klidně budu za můru, pijavici nebo hyenu, když mi to náhodně přidělí neosobní systém. Takové dobré znamení shůry! Nemusí tam být jen neoblíbená zvířátka, už vůbec tam nemusí být reálná zvířátka. Uvažte, třeba JEDNOROŽEC, nebo třeba HYDRA, případně SAŇ, BAZILIŠEK, HARPYJE… Takový potenciál! Diskuse na téma „Holky, vidíte taky ducha“ by mohly zařazením čápa a vrány nabýt dokonce věšteckého rozměru.
@vokishka píše:
Krasne by se to psalo :prispevek te kravy nad teboua ani by to nebyla nadavka
tak zrovna včera jsem byla zase označena za krávu uživatelkou co absolutně nepochopila o čem je diskuze ale nevadí až budou avatary v podobě zvířátek tak si osobně vyprosím krávu ![]()