Antidepresiva Trittico - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
16.8.19 15:43

Lerie

Já bych měla zájem, posílám zprávu. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.19 06:24

@Lerie A jak dlouho si brala?

• Citovat
  • Upravit
1703
17.8.19 20:37
@Anonymní píše:
@Lerie A jak dlouho si brala?

Měsíc, nespala jsem téměř vůbec když tak na dvě tři hodiny a ráno byla naprosto mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.19 07:34

@Lerie …a jinak nespis vubec jo? me triticco zabralo az po 2 mesicich poradne…po mesici jsem byla tak na,5 hodinach po 2 i na 9.,ted jsem snizila a jsem zase na 6 coz moc nechapu…myslela jsem, ze u vysazeni se nedeji zmeny…a co mas misto toho?

• Citovat
  • Upravit
1703
18.8.19 09:33
@Anonymní píše:
@Lerie …a jinak nespis vubec jo? me triticco zabralo az po 2 mesicich poradne…po mesici jsem byla tak na,5 hodinach po 2 i na 9.,ted jsem snizila a jsem zase na 6 coz moc nechapu…myslela jsem, ze u vysazeni se nedeji zmeny…a co mas misto toho?

Já nespim už od června, co mi moje praktická tyto,,leky" předepsala. předtím jsem spala špatně a po nich už teměř vůbec a ještě přes den nálada na dvě věci. tak jsem se objednala na psychiatrii, tam mi to o měsíci změnila na Mirzaten, to byla taky tragedie, otýkal mi obličej, brněl, spustil se mi tinitus, změněno po 14 dnech na valdoxan a to už byl poslední hřebík do rakve :lol: :lol: nespala jsem už ani minutu zato blila a zhubla na 48 kg, přes den motanice palice, objednala jsem se k jine psychiatričce a ta mě asi zachránila před hrobníkovo lopatou, protože usoudila že tyhle leky ani trochu nepotřebuju, že žádne deprese nemám tudíž se na mě projevují jen vedlejší účinky. Takže mi dala na noc 5 kapek Rivotrilu to jsem kapala 3 týdny, to jsem spala jak miminko a ted nekapu nic a tudíž už zase nespím, ( kapičky totiž zhoršily tinitus) ve středu jdu na kontrolu tak nevim co se mnou no provede.
Je dobře že spíš aspon trochu. Já začla špatně spát co se mi sesypal osobní život, chodím na terapie, začala jsem chodit do kostela a prostě hledám cestu k opětovnemu spánku který jsem měla předtím, a ni to jen o spánku, prostě na sobě pracuji tak, abych se v budoucnu už nemusela bát jestli budu nebo nebudu v noci spát a obávat se i jiných situací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.19 11:26

@Lerie a to se da zit s tim, zr nespis? ja nespala 3 dny a byla jsem hotova…strasny…deprese taky nemam…sesypala jsem se ze stresu…a ty ad funguji tak nejak no…ale chci se jich zbavit…nevjm jak…uz se u me vseuklidnilo jen ten strach ze po vysazeni nebudu spat zase je hroznej…mozna proto porad nespim nevim

• Citovat
  • Upravit
1703
18.8.19 12:33
@Anonymní píše:
@Lerie a to se da zit s tim, zr nespis? ja nespala 3 dny a byla jsem hotova…strasny…deprese taky nemam…sesypala jsem se ze stresu…a ty ad funguji tak nejak no…ale chci se jich zbavit…nevjm jak…uz se u me vseuklidnilo jen ten strach ze po vysazeni nebudu spat zase je hroznej…mozna proto porad nespim nevim

No to by chtělo si to v sobě urovnat a určitě nevysazovat když už ted máš strach z toho že když vysadíš nebudeš spát. Ono je to hrozně těžký na to nemyslet, ale určitě pomůže zaměstnat hlavu něčím jiným. Já naštěstí nechodím do práce, v březnu jsem zkolabovala a od tý doby jsem na nemocenský, těch neduhů řeším mnohem víc.
S tím spánkem to je na draka, ale já usnu třeba ve tři ráno a v devět vstávám a doufám že večer to půjde líp a ono stejně nejde no. Tak si někdy vezmu knížku, někdy se tady procházím po baráčku a někdy nadávám :mrgreen:.
Pokud ti tritico pomáhá tak nevysazuj, on ten čas až si v sobě všechno srovnáš - přijde, tyhle věci se nedají uspěchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.19 15:59

@Lerie to mas dobry, ze sama usnes ja bez prasku od dubna nespala…proste vubec…presne to si rikam ja, ze to chce jen cas..ze me ta situace vystresovala…nejdriv malej a ta vypoved a pak ta nespavost…proste neslo spat celpu noc jsem jen lezela a snazila se usnout a nic…hrozny…totalne me to vykolejilo…mam snizenou davku od dr…je to teda horsi to spani, ale vyspim se no…porad premyslim zda to nenavysit a spat v klidku, ale zase bez dr nechci…tak uvvidime co se mnou udela nastup do prace… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.20 13:11

Můžu oživit diskuzi? Je tu další zkušenost s užíváním Tritico? Dnes mi jej Mudr dál na noc. Ráno mám AD Sertralin aktavis 50.. mám začít na 1/3.. Sertralin mám cc 5 týdnů ale v noci špatně spím spíš vůbec. Hodně se převaluji budím a mám divné sny. Ráno vezmu AD a poté ještě musím vzít Neurol 0.25 protože mě stahuje úzkost a strašná únava. Mudr říkal že vše souvisí s tím nevyspáním. Které je zřejmě z úzkosti..Zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
6.1.20 13:22
@Anonymní píše:
Můžu oživit diskuzi? Je tu další zkušenost s užíváním Tritico? Dnes mi jej Mudr dál na noc. Ráno mám AD Sertralin aktavis 50.. mám začít na 1/3.. Sertralin mám cc 5 týdnů ale v noci špatně spím spíš vůbec. Hodně se převaluji budím a mám divné sny. Ráno vezmu AD a poté ještě musím vzít Neurol 0.25 protože mě stahuje úzkost a strašná únava. Mudr říkal že vše souvisí s tím nevyspáním. Které je zřejmě z úzkosti..Zkušenosti?

Já beru tritico na noc 1/3.
Nez mi zabral, tak to trvalo tak mesic. Ted uz ho beru skoro 7 mesicu. Obcas po nem usnu i za 3 hodiny, nekdy i driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.20 13:25
@Lalalatralala píše:
Já beru tritico na noc 1/3.
Nez mi zabral, tak to trvalo tak mesic. Ted uz ho beru skoro 7 mesicu. Obcas po nem usnu i za 3 hodiny, nekdy i driv.

Děkuji mě právě bylo doporučeno po 3 dny 1/3 poté 3 dny 2/3 a pak celou. Na den mám Sertralin

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.20 14:39
@petruska131 píše:
Ja beru uz skoro pet let a jsem maximalne spokojena :)

Můžu se zeptat v kolik hodin je ideální užít když mám ráno AD Sertralin. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
6.1.20 17:15
@Anonymní píše:
Děkuji mě právě bylo doporučeno po 3 dny 1/3 poté 3 dny 2/3 a pak celou. Na den mám Sertralin

Hmm, tak to mi prijde rychle navysovani. Ale nejsem lekar. Ja beru porad 1/3. A rano pulku cipralexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.20 17:23
@Lalalatralala píše:
Hmm, tak to mi prijde rychle navysovani. Ale nejsem lekar. Ja beru porad 1/3. A rano pulku cipralexu.

Já si říkám že také zůstanu dýl na té 1/3 i když Sertralin aktavis beru 5 týdnů 50mg.. jaké máš zkušenosti jak ti to spolu sedí..v jakém čase užíváš? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.20 18:10
@Lalalatralala píše:

Jo mám 75 mg Tritico..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.