Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já si myslím, že to bude v pohodě, mně se nic takovýho nedělo, že by mně to nějak rozházelo. Myslím si ale, že je rozhodně lepší, když budeš brát něco takovýho slabšího, protože Diane je fakt síla
taky jsem ale četla, že nějaká látka co je v Yazu (nějaká nová generace hormonů či co) zvyšuje riziko vzniku trombózy víc, než to, co se vyrábělo dřív. Tak fakt nevim ![]()
Pokud chceš Yaz, tak určitě zhubneš, ale nenabereš na hrudníku ![]()
Mám Softinel(l)e - nevím přesně, jak se píše…a výjdou mě do 500,–.-)
21×3…brala jsem je delší dobu v kuse, tak jsem počet neřešila. Teď už beru s pauzou, takže mi to přesně na platíčko nevychází, ale zase za tu úsporu finanční mi to počítání stojí.-)
To každopádně
A mohu se zeptat jsou vysoce či nízko hormonální?
Holky pošlete svoje chlapi na vasektomii nebo já už nevím.
Tohle je hrůza, vzájemně se tu handrkujeme, kolik do sebe budeme pajcovat chemie.
svět je naruby
Jejda chudinko, a co těch 16kg, shodila si je v bez problémů co si vysadila Nuvaring?
Ahojky ja mám tuhle antikoncepci poprvé dřív jsem zadnou nebrala, a první prášek jsem si vzala az poslední den menstruace a od te doby je užívám, teď uz mám šestý prášek, vadi to něčemu? Nebo mám to přestat brát a počkat az budu mít menstruaci a brát od znova? Děkuju
Markét: Klidně ber, ale první měsíc myslím (teda, co se pamatuji) používat navíc bariérovou ochranu (kondom).
Mělo by se ale začínat první den MS.
@vasilcie píše:
Můj gynekolog mi řekl, že první den už jsi chráněná
Ano, ale pouze v případě, že bereš od prvního dne MS.
Je to tak minimálně v příbalové informaci, že pokud nezačínáš od prvního dne, máš následujících 7 dní používat bariérovou ochranu.