Antikoncepce Yaz

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
15.12.21 12:16

Zdravím, přitelkyně to začala brat. dneska zacala druhy tyden a porad ji je bejva spatne. Chvili dobre a potom na zvraceni. Doktorka rekla ze je to normalni nez si na to telo zvykne. Ale jak dloho to muze byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
10.8.22 16:12

Dobry den, tak ja menila sylviene za yaz. Ted beru tyden yaz, vim, ze se to nekomu bude zdát málo ale po sylviene jsem žádné takove potíže Neměla, pocity plynatosti a nadmuti bricha, přijde mi, ze jsem pribrala… Necitim se komfortně a asi zesilim… Jenze ted otázka, vrátím se vzhledem ke složení opět k sylviene která ma drosp. 0,30mg ethyr.0,30 misto yaz která ma d. 0,30 a e. 0,20mg…udela mi to neco, kdyz zitra vezmu pilulku misto yaz tak sylviene? Yaz mi byla doporučena jako šetrnější verze od gynekolozky. Moc děkuji za rady a zkušenosti :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.25 14:54

Já jsem byla dřív s Yaz moc spokojená, takže jsem si ji nechala napsat znovu, ale byla mi zjištěna adenomyóza a nemohu ji užívat. Kdyby měl někdo zájem, mám 2 neotevřené balíčky a 1 načatý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.11.25 21:03

Krvácení s Yaz

Ahojky,
beru druhé platíčko HA Yaz. Uz asi měsíc špiním a poslední 3,4 dny jsem začla lehce krvácet. Trošku mě to znepokojuje. Nevíte čím to může být? “Přeskočila” jsem menstruaci, ale přijde mi divné, že by to bylo z toho. Prosím poraďte zda mám volat na Gyn nebo je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí