Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, přitelkyně to začala brat. dneska zacala druhy tyden a porad ji je bejva spatne. Chvili dobre a potom na zvraceni. Doktorka rekla ze je to normalni nez si na to telo zvykne. Ale jak dloho to muze byt?
Dobry den, tak ja menila sylviene za yaz. Ted beru tyden yaz, vim, ze se to nekomu bude zdát málo ale po sylviene jsem žádné takove potíže Neměla, pocity plynatosti a nadmuti bricha, přijde mi, ze jsem pribrala… Necitim se komfortně a asi zesilim… Jenze ted otázka, vrátím se vzhledem ke složení opět k sylviene která ma drosp. 0,30mg ethyr.0,30 misto yaz která ma d. 0,30 a e. 0,20mg…udela mi to neco, kdyz zitra vezmu pilulku misto yaz tak sylviene? Yaz mi byla doporučena jako šetrnější verze od gynekolozky. Moc děkuji za rady a zkušenosti ![]()
Já jsem byla dřív s Yaz moc spokojená, takže jsem si ji nechala napsat znovu, ale byla mi zjištěna adenomyóza a nemohu ji užívat. Kdyby měl někdo zájem, mám 2 neotevřené balíčky a 1 načatý.
Ahojky,
beru druhé platíčko HA Yaz. Uz asi měsíc špiním a poslední 3,4 dny jsem začla lehce krvácet. Trošku mě to znepokojuje. Nevíte čím to může být? “Přeskočila” jsem menstruaci, ale přijde mi divné, že by to bylo z toho. Prosím poraďte zda mám volat na Gyn nebo je to normální?