Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No jo..jenže ted..dobírám Yadine posledních 5 pilulek a po dobrání mám udělat 7 dní pauzu a pak začít brát Yaz jenže Yaz má pauzu jen 4 dny..tak nevím zda ještě mít nějakou ochranu navíc..
Tak to ti bohužel neporadím. Moje hlava je také plná otázek, třeba například, zda můžu otěhotnět 4. den po menstruaci?
Jaké máte zkušenosti? přibírání,bolest hlavy, chuť na sex (cena)??? Děkuji
Nepřibrala jsem, bolení hlavy mám pořád (i bez AK), tak to nedokážu posoudit, chuť na sex větší než s Logestem, ale menší než bez AK.. Cenu už nevím, ale nějak 800-900 Kč myslím..
Já žádné změny nepocítila, beru je kvůli křečovým žilám, jsou šetrnější. Přibrat jsem nepřibrala, bolest hlavy sem tam takže to nebude po nich si myslím, chuť na sex byla normální akorát ted po porodu je trochu menší, beru je zase. Cena se zvedla už stojí přes 1000Kč na tři měsíce…jinak jsou spolehlivé, bere se první tabletka první den menstruace a od té chvíle si chráněná. pak tam jsou čtyři bílé tabletky v podstatě bez funkce během kterých dostaneš menstruaci. I tak si stále chráněná nemusíš se bát že by si během těch čtyř dní otěhotněla. Celkově jsem spokojen, hlavně pokud máš nějaké problémy, jak píšu jsou šetrnější.
holky mam dotaz. Dobiram prvni platičko, dnes jsem vzala druhou bilou. Už tři dny slabounce krvacim (špinim). Je to u tenle HA normalni?
Před porodem jsem brala minervu a nikdy se mi to nestalo, vždy jsem začala krvacet nirmalně až třeti den.
Jinak po porodu jsem už rok, v tom souvislost nebude ![]()
jo mě se to myslím taky stalo, ale po delší době jsem většinou začala až po druhé bílé, někdy až po čtvrté…bylo to různé no
Informace o antikoncepci YAZ je na stránkách s příbalovými letáky - http://pribalove-letaky.cz/yaz-002-mg3-mg
Nejlepší antikoncepce, kterou jsem měla. Teď mám bohužel Softinelle a vrátím se zpět k YAZ i přes vyšší cenu.
Ahoj holky, vyskytl se problém…Během 4denní pauzy se nedostavila MS?…Co s tím?..Mám začít brát nové platíčko? Už 3 dny to vypadalo, že MS přijde…pobolívalo mě bříško,ale stále nic… ![]()
beru yaz od září 2011 do ted jsem nemela menstruaci v pauze vubec,jen v pauze bolesti hlavy takze vzdy 2dny ibalgin,ted již od dubna v pauze najednou menstruace nevim beru dál uvidíme a cena vysoká. ![]()
@ajina17 píše:
Ahoj holky, vyskytl se problém…Během 4denní pauzy se nedostavila MS?…Co s tím?..Mám začít brát nové platíčko? Už 3 dny to vypadalo, že MS přijde…pobolívalo mě bříško,ale stále nic…
Ahojky, já jsem MS taky neměla. Když jsem se ptala Dr., tak je to prý normální, ničeho se nemám bát. Postupem jsem si na to zvykla natolik, že teď už mi to přijde normální.
@luhp píše:
Ahojky, já jsem MS taky neměla. Když jsem se ptala Dr., tak je to prý normální, ničeho se nemám bát. Postupem jsem si na to zvykla natolik, že teď už mi to přijde normální.
Po pravdě se MS dostavila 3 den ve 23:00…Myslela jsem, že už nedojde…Tak jsem se strachovala…Takže nakonec došla tak jak měla ufff…(Dorazila včera v 23:00)
Během těch „placebo“ tablet by jsi podle návodu měla být chráněná také