Antikoncepce Yaz

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
TTeerka
16.9.10 18:31

:)

První tabletku si vem až když dostaneš další menstruaci.. jinak by to mohlo způsobit neplechu

• Citovat
  • Upravit
Dominika89
28.9.10 21:40

:-) Mohu se zeptat odkdy je antikoncepce ucina vzhledem k sexu..pokud si beru muj prvni prasek kdy jsem naprosto chranena?

• Citovat
  • Upravit
TTeerka
29.9.10 04:49

první prášek si bereš v den kdy dostaneš menstruaci a chráněná si za týden:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.10 20:40

?

Mam takovy maly problem, jsem mimo Ceskou Republiku, brala jsem JAZ necely rok pred odjezdem (spokojena), posledni sex jsem mela pred trema mesicema, pote sem jsem dokoncila dve dalsi platicka (mela jsem vyzdy menses) a uzivani jsem ukoncila. Ted nasledujici mesic po ukonceni jsem to nedostala, zpusobilo to ukonceni? Tehotna snad byt nemuzu ne?

• Citovat
  • Upravit
TTeerka
10.11.10 07:30

Může to být ovlivněno tím, že jsi vysadila prášky, ale jistota je jistota. Kup si v lékárně těhotenský test a udělej si ho.. pak si budeš jistější.. Hodně štěstí

• Citovat
  • Upravit
1
10.11.10 21:02

Diky

Diky moc :), doufam ze je to jen ukoncenim, mam jeste jine „zenseke“ komplikace, tak to muze byt zpusobeno i tim zajdu si na gyndu a uvidim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TTeerka
10.11.10 22:18

Tak hodně štěstí:) ať je to všechno v pohodě:) .. pak dyžtak dej vědět jak to dopadlo:) zda je to v pořádku

• Citovat
  • Upravit
TTeerka
12.11.10 18:48

Cena je kolem 950Kč.. v jak který lékárně, ale pořád zdražují… mě osobně se prsa nezvětšily, ale nepřibrala jsem po ní, beru jí už rok a půl:)
a můžu jen doporučit..

• Citovat
  • Upravit
TTeerka
12.11.10 18:50

To už se mi taky stalo… v letáčku ti napíšou že třeba už nemáš dobírat, ale já si ten prášek vždy vezmu když na to přídu (už jsem si jeden den brala 3, když jsem na dva zapomněla) a bylo to v pohodě…(to dělám hlavně kvůli dalším zmatkům.. a takhle mi vyhovuje den kdy dostávám menstruaci)

• Citovat
  • Upravit
1
17.11.10 08:13

menstruace

můžete mi prosím poradit, z příbalového letáku Yazu nejsem moc moudrá z toho, jak uspíšit menstruaci, oddálím ji tím, že nebudu brát 4 placeba, ale jak ji uspíšit, má někdo prosím nějaké zkušenosti? díky za radu Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TTeerka
17.11.10 21:31

No.. zkušenost s tím nemám, protože já to mám naprosto ideální pro sebe a své potřeby..:)
ale vím jak to udělat:)… když budeš chtít abys to dostala například v neděli.. ale přitom to dostáváš další dny což ti nevyhovuje nebo tak.. tak prostě v pátek si už nevemeš růžovou tabletku, v sobotu také ne a v neděli také ne… no a v tu neděli dostaneš menstruaci…prostě když si nevezměš tři pilulky tak dostaneš menstruaci.. (což je logické když menstruaci normálně dostaneš až třetí den co bereš placebo pilulky-ty bílé, což je jako bys nebrala nic)… na tohle jsem přišla když jsem spala pár dní u tety a zapomněla jsem si prášky doma.. takže jsem je nemohla brát.. za můj život se mi to stalo už dvakrát:)

• Citovat
  • Upravit
2234
30.11.10 13:19

ahojky, antikoncepci YAZ beru dnes 10.den. začala jsem jí brát, jak určil dr.+ jak je v příbalovém letáku (v 1.den ms)…menstruaci mám vždy max.5dnů,ale díky antiko mi stále nepřestala…nekrvácím hodně, spíše špiním,ale už z toho začínám být nervózní, aby to nebylo stále.

Chci se zeptat, jestli jste při prvním platíčku, či druhém také takto dlouho špinily a pak se to srovnalo a nebo ne. díky mooc

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TTeerka
1.12.10 13:58

Srovnalo se to během druhého až třetího platíčka:) Nemusíš mít strach:) .. já jsem spokojená:)

• Citovat
  • Upravit
Vasilice
7.12.10 22:28

Yaz

Mohu potvrdit, že je to opravdu antikoncepce na trhu:-). Po běžných tabletkách je pravděpodobnost zvýšené chuti na jídlo, tudíž přibírání na váze. Já osobně po Yazu zhubla 4kg :-). Perioda se mi spravidelnila. Dřív jsem ji měla týden. Teď jsem to puhé dva dny :-)

• Citovat
  • Upravit
2234
13.12.10 09:36

ahojky,
jsem tu opět z otázkou… beru 1. měsíc YAZ. prvních 14dní jsem lehce špinila, pak se to na týden uklidnilo a teď jsem to regulerně dostala a to mi ještě zbývají 2růžové prášky a ty 4bílé do dobrání plata. musím podotknout, že jsem teď poslední 3dni hodněkrát zvracela, ale vždy min. 5hodin od polknutí tabletky, tak nevím, jestli to nemá vliv.

myslíte, že mám ty růžové tab. přerušit a začít brát ty bílé a pak začít novým platem a nebo vzít i ty zbylé 2růžové??

díky za radu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital