Aplikace kalorické tabulky

3347
14.1.15 22:23

aplikace kalorické tabulky

Používáte? Potřebuji poradit!

Nejprve jsem nastavila cílovou váhu, pak tvořila jídelníčky tak aby bylo vše vyvážené. Uplně jsem se zhrozila co to je jídla. Vím že jím špatně, nepravidelně a málo. No a když jsem to měla vše v optimu, šla jsem nastavit aktivity.
A ono mi to spadlo až třeba na 0%! Jak to? To je správně? Doufám že ano. Tolik jídla. To už teď se děsím, kolik toho je.
Jinak máte s jakou máte s touto apkou zkušenost? Můžu tomu věřit? Nikdy jsem žádné kalorie nepočítala tak nevím. A když tedy mám nastavenou tu cílovou hmotnost, tak to samo počítá v nějakém hubnoucím režimu? Poradte prosím. Koukám na to jen z tel, a jsem na tohle tatar!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26
14.1.15 22:52

Podle toho co popisuješ se té aplikaci věřit nedá. Obecně vzato se podle tabulek moc řídit nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4058
14.1.15 23:05
@Vrtul píše:
Používáte? Potřebuji poradit!Nejprve jsem nastavila cílovou váhu, pak tvořila jídelníčky tak aby bylo vše vyvážené. Uplně jsem se zhrozila co to je jídla. Vím že jím špatně, nepravidelně a málo. No a když jsem to měla vše v optimu, šla jsem nastavit aktivity.
A ono mi to spadlo až třeba na 0%! Jak to? To je správně? Doufám že ano. Tolik jídla. To už teď se děsím, kolik toho je.
Jinak máte s jakou máte s touto apkou zkušenost? Můžu tomu věřit? Nikdy jsem žádné kalorie nepočítala tak nevím. A když tedy mám nastavenou tu cílovou hmotnost, tak to samo počítá v nějakém hubnoucím režimu? Poradte prosím. Koukám na to jen z tel, a jsem na tohle tatar!!
Čéče, tak to bych tu aplikaci mohla taky zkusit :think:,jak se jmenuje? Stáhnu si jí :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
14.1.15 23:07

Loni jsem jedla podle kalorických tabulek (zadávala jsem to do STOBu) a dala jsem dolů 20 kg. Tedy pak už jsem věděla jak mám jíst, tak už jsem zapisovala sporadicky. Co si pamatuji, tak buď si tam můžeš nastavit průměrnou aktivitu a to už ti to započítává vydanou energii a nebo na každý den zadávat tu určitou aktivitu a to ti to odečítá po zapsání. Já jsem denně cvičila a jedla jsem tak cca 8000 - 9000 KJ celkově a hubla jsem zpočátku kilo týdně, ke konci to bylo už jen půl kila, ale to už jsem občas zhřešila.
Edit: Já jsem to základní si nastavila na PC a pak jídlo zadávala někdy z telefonu, z PC to bylo jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7731
14.1.15 23:27

Ano je to normalni protoze se ti nejdriv ukaze kolik muzes snist kalorii bez pohybu cim mas vic pohybuuzes toho vic jist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
15.1.15 00:51

@marcellia jmenuje se kalorické tabulky
@Křupka1 od stobu se to jmenuje sebekaučink ale to jsem nenašla
@lpetra no to logicky ano, ale když teď už mám přednastavěnej pohyb tak u těch dní co nemam ještě vyplněný tak jak to poznám? A někde mi to po zadání pohybu hodilo v celkem až do mínusu. Tak to je teda správně jo? Divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
15.1.15 02:46

@Vrtul tohle je jedina neprehledna vec te aplikace ale ne uplne chyba :) kdyz rozkliknes grafy tak se ti ukáže rozdělene vedle sebe sloupce prijem a vydej :) na to se divej
Idealne by měly oba byt sloupce stejne vysoke :) tedy bez pohybu snist 100% a s pohybem treba 120% kdyz se hybes vic. V zaporu byt nemas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
15.1.15 05:57

@Betusak díky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
15.1.15 07:00

@Betusak ty ji používáš? Myslím že budu mít velikej problém to co mi tam naskočilo sníst. Ale myslím že mi to snad pomůže dodržovat nějaký režim v jídle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
15.1.15 07:39

Já podle kalorickych tabulek jela docela dlouho a přišly mi v poho, teď se mi víc líbí stobklub, ty semaforky jsou takové hravé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
15.1.15 07:40
@Vrtul píše:
@Betusak ty ji používáš? Myslím že budu mít velikej problém to co mi tam naskočilo sníst. Ale myslím že mi to snad pomůže dodržovat nějaký režim v jídle

No vypada to, ze jsi podvyzivena = mas nedostatek zivin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
15.1.15 08:06

S touhle apkou moc neporadim, ja nedam dopustit na Myfitnesspal predevsim proto, ze je snadno prizpusobivy individualnim pozadavkum a to skenovani carovych kodu je proste super. A i sam vypocitava docela solidne, nepodhodnocuje jako treba Stob ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
15.1.15 08:42

@Vrtul jj ja ji používám :) je to super. Zhubla jsem s tim opravdu hodne. Ja to delam tak ze si navolim jidelnicek na tyden dopredu tak aby byl max 100% a aby v nem byly vyvazene ziviny (to vidíš vzdycky na te úvodní strance kolik je tam bilkovin tuku a tak) mam to nastavene na 1200kcal jak mi poradil poradce abych nejedla malo. Je to mnozstvi u ktereho ikdyz necvicim tak pomalu hubnu a jim hodne a vyvazene. Pres tyden potom doplnuji aktivitu tak abych se nikdy nedostala do minusu a jim pak co chci zase do 100% a vyvazene-mam po cviveni proste hlad a to je normalni. Vetsinou jsem ale i se cvicenim tak na 140% max :) Cvicim trikrat týdne a je to jidla uplne akorat :) jen do toho :palec:
Me tahle aplikace zachranila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
15.1.15 08:59

@Betusak sorry, ale 1200kcal je sakra malo, i kdyz necvicis ;) vyvazene to byt muze, ale je to proste malo. Kratkodobe to samozrejme neublizi, ale neni to udrzitelne. Myslim, ze po prumerne stavenou zenskou se sedavym zamestnanim je ideal 1600kcal v redukci a 1900kcal mimo redukci. Plus prijem na kompenzaci pohybu samozrejme. I kdyz je to samozrejme tezce individualni. Ale pri techhle prijmech po bazal se mi protacej panenky, jak to jeste dnes muze nekdo doporucovat..

Podle me by cilem redukce hmotnosti melo byt zdravi. Redukce pro redukci, samoucel, to je ujetost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
15.1.15 09:05

@Svandu ach jo. Pisu ze mi to doporucil vyzivovy poradce. Kazdy to muze mit jinak :) ja jsem mlada mrnava a on sam mi stanovil ze je to uplne akorat :) tohle je hrozne individuální a to cislo jsem si nevycucala z prstu. Zalezi to na tom kolik mas tuku v tele na vysce a veku na tom jak moc zadrzujes vodu a spouste dalsich veci. Nikomu nerikam ze ma jist mmnožství co ja jen jsem napsala pro priklad jak to delam ja. Tohle fakt nenavidim. Vzdyt ani ne is jak vypadam ale to ze je to malo to vis jistě :roll:

Příspěvek upraven 15.01.15 v 09:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková