Aplikace kalorické tabulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5514
15.1.15 10:40
@White_Queen píše:
@Betusak presne tak, zkusila jsem tam zadat bezny aktivity a je to nastaveny na hodne… pokud by tam clovek zadal fakt vsechno tak mu to hodi prijem tak 15000 KJ :D

jj taky jsem to zkousela :mrgreen: tohle maji trochu blbe udelany to je pravda
Na druhou stranu, jinak jsem s tou aplikaci fakt maximalne spokojena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
15.1.15 10:42

@Betusak jojo je to super, hlavně to skenování kódů. ale třeba bazál mi to vypočítalo jinak než mám, ale pro počítání je asi nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
15.1.15 10:45

@Vrtul myslim ze je to uplne akorat. A to ze skoncis na 87 procentech je taky v pohode. Nemas to prekracovat. Zkus si nejdriv zvyknout na to ze musis jist vic. Ono zacit ze dne na den se hned ladovat tak jak by to melo byt spravne taky nebude uplne zdrave :mrgreen:
zvlast jestli jsi zvykla jist o hodne min a prijde ti to jako nerealne. :hug: to das!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
15.1.15 10:46

@White_Queen no ono to ten bazal pocita prave prumerne pro vsechny stejne :) coz tak byt nema. Ne kazdy odpovida tabulce. Je to spis orientacni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
15.1.15 10:49

@Betusak no to si dám snídani a končím
@Syringa já si právě to nastavila dopředu že podle toho nakoupím, takže to není tak že mi na večer zbude přežíračka.
@White_Queen to mi tam vyskočilo po zadání váhy 74kg cílové 64kg výška 168

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
15.1.15 10:54

Nebo ještě já jsem se snažila dávat tam zdravé věci podle talířků od stob, tak kdybych tam dala nezdravější tak toho bude míň! ;-) ale zas to bude nevyvážené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
15.1.15 10:56

@Vrtul hele jestli chces co nejobjektivnejsi vypocet prijmu zadarmo tak si to vypocitej treba na peti ruznych webech a zprumeruj to. :) to bys mohla mit takovou nejlepsi predstavu jak je to prumerne pro holky tveho typu :)

:mrgreen: ty brdo jinak jestli jsi zvykla jist takhle malo tak to uz vubec se to nesnaz dodrzovat hned od zacatku. Akorat se pozvracis a bude ti blbe. 8o to nemyslim nijak zle prosimte, muj zaludek by to teda nevydrzel. Myslim ze pro zacatek jestli fakt jsi zvykla jist takhle spatne, bude nejlepsi kdyz ke kazdemu jidlu zkusis snist neco navic. A az si trochu zvyknes jist vic tak teprve pak zacni pracovat s tou aplikaci. Do te doby to nema smysl. Takhle te bude akorat stvat ze ti to nepomaha ale ze je ti zle. :hug:

Ja mela stejny problem a uplne prvni co jsem zacala delat…velke snidane!!! to je skvely. Hele ja si neumela predstavit rano snist ani chleba. Vubec jsem nesnidala. Po nejake dobe (treba po tydnu) kdy do sebe na silu rano neco nacpes si to telo zvykne a zacnes mit i hlad kdyz se nenajis. A to je spravna cesta! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
15.1.15 10:59

@Vrtul proste zkus kazde tri/ctyri hodiny neco snist. Cokoiv. Az si na to zvyknes ze jis porad, tak teprve pak zacni zkoumat jake to ma hodnoty a pocitat kalorie. Fakt nema smysl ze dne na den jist jinak. Zaludek z toho budes mit spatnej, otravena budes, bude ti to pripadat hnusny… nech nejdriv telo zvyknout. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
15.1.15 11:40

Popravdě ráno vypiju kafe s mlékem, pak si dám kolem 11 polévku, a někdy kolem jedné oběd, ale většinou jen dojím co zbude po dětech.
Večer mám samozřejmě hlad takže to zaplácnu něčím rychlým typu vaječná omeleta a tak.
Jsem schopná se celej den nenapít!
Vím že je to zlé!
Jsem unavená, protivná, rodinné problémy, na děti v podstatě sama.
Už jsem v létě zkoušela talířky a cvičit. Šlo to blbě ale bylo mi líp. Energie,
Sebevědomí, psychika. Jenže pak jsem byla v podstatě 2m na hromádce a už se k tomu nevrátila. Musím to změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
15.1.15 11:57

@Vrtul drzim ti palce, vazne moc! Jis hrozne :( ale to zvladnes!
Opravdu zkus zacit snidat :) to byva nejtěžší (pro me bylo). Pak pridej ke kazdu jidlu neco a mezi jidly snez aspon treba jablko. Uvidis ze to pak pujde samo :) chvili se budes premahat a pak zacnes mit sama hlad a pujde to lip. Na kalorie se vykasli. Nejdriv se nauc jist vic nez ted! Male cíle! Treba aspon dva tydny opravdu snidat. Dat si po snidani jablko. K veceri si dat k omelete salat. Na obed vzdy snist aspon kus masa. Proste neco takoveho :) :hug: vždycky když se ti podaří splnit takhle maly cil, budes mit sama ze sebe radost a uvidíš to vic optimisticky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
15.1.15 12:05

@Betusak díky. Veřím že to pujde.
Já před porody vážila kolem 60kg klukům je rok a dva a půl, předtím jsem taky jedla hrozně. Barmanka. Ale váha byla pořád stejná. Teď mám ještě hyperfunkci š. ž.! No musím se snažit.
Za jak dlouho jsi viděla výsledky. Doufám že když se zakousnu do léta bude něco znát. Jinak cvičit mohu jen doma. Jsme konec světa a hlídání není! Jsem ještě mladá nemůžu to nechat být. Předtím sportovně založená, teď fyziäčkd nulová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
15.1.15 22:32

@Betusak Nehodnotim tveho poradce. Zhubla jsi. Logicky s tak nizkym prijmem. Otazka je, co z toho?
V tomhle jsem moc posunuta a to pritom resim vyzivu fakt hodne do dusledku a dlouhodobe. Ale kult tela a vsechna ta dnesni lobby je hrozne trapna a nebezpecna.
Ja mam nacteno o vyzive a sportu hrozne moc knih a studii od znamych i neznamych autoru. Nektere skvele, jine prumerne, jine totalni blaboly. Bohuzel je to stejne jako s financnimi poradci. Muzes narazit na zkuseneho borce, co ti vyjedna nejlepsi podminky, ale taky muzes narazit na uplneho novacka nebo nekoho, kdo zamrzl v minulem stoleti u 5000kJ a dlouheho kardia..
Vyzivove poradenstvi je bohuzel volna zivnost a zadne spesl vzdelani nepotrebujes.

Osobne bych si nikdy nedovolila nikomu doporucit kaloricky prijem pod 6000kJ. Ani kdyby mi to data z bodystatu umoznila nebo dokonce doporucovala. Jasne, ze vim, ze pri 1200kcal mi bude hubnout kdokoliv, proto to taky ti dietarsti vyzivari delaj. Par jich znam. Nejsou to hajzlove, ale chtej aby klienti meli vysledky rychle, protoze na to je od zakaznika tlak. Nikdo nechce mesice nebo roky poznavat svoje telo. A oni ty vysledky maj, ale nikdo pak uz neresi, ze je za rok maj v klientele zpatky. Klasicky jojaci…
Pomaly metabolismus? To je taky dost spekulativni oblast.. Ona je vubec otazka, jestli neco takoveho existuje a pokud ano, jestli naopak nizky prijem otacky jeste nesnizi.. O vsem se pise, o vsem neco jineho. Ono je to take tezke, kdyz jde o hormony..

Tim ti nechci nabouravat tvuj rezim, jen mi proste prastilo do oci to tvrzeni o tom, jak jsi dobre zivena pri 1200kcal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
15.1.15 23:36

@Svandu mw treba na inBody vyslo, ze mam jist 1400 KJ (bazal 1200).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
20.3.16 13:31

Ahoj, potřebuji poradit ohledně této aplikace. Už tři týdny se jí řídím. Pro hubnutí mi vypočítala příjem 8480KJ. Ale at se snažím jak se snažím, pořád mám tak o 2000KJ méně. Mám nadbytek bílkovin a vlákniny, v pití pokulhávám a sacharidy mám tak na 40%, tuky tak okolo 70%. Myslíte si že je to dobře a začnu hubnout? Váha zatím stojí, ale pocitově se cítím lépe, možná i obvod jde trošku dolů. Měla bych přidat jídlo, abych dodržela těch 8000KJ? Jím dle mě dostatečně, hlad nemám, ani mlsná mě nehodí. Piju tak 1,5l - 2l vody - více nedám, jsem pak jak žába.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
20.3.16 13:45

@admenL Zkus delenou stravu, po te zhubne bezbolestne min. 80% lidi, pritom jedine zakazane krmivo je: bily rafinovany cukr, bile pecivo a vyrobky z nej a buraky - svinstvo uz od pohledu a cuchu. Ostatni je jen o tom, jestli budes telo zatezovat nevhodnym kombinovanim chemie

Viz http://www.lidicky.cz/…elena-strava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková