Aplikace kalorické tabulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15575
25.1.18 18:12

@dada85 no budu se muset snažit, je to hrůza, zjišťuji, že jsem asi opravdu málo jedla. Nebo nevím :lol: no jsem zvědavá na výsledky, zda to opravdu pomůže a váha se hne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
17.5.18 08:52

Ahoj ženy,

také jsem si před týdnem stáhla aplikací a snažím se v zorientovat. Ale jediné, co dokážu bez problémů splnit je vláknina, občas tuky, ale sacharidy a bílkoviny nikdy. Do toho energií mám věčně buď v mínusu nebo do dvaceti procent. Co s tím? Nemyslím si, že bych jedla málo, naopak je toho jídla teď mnohem víc. Napíšu včerejší jídelníček, třeba poradíte.

Snídaně - dalamánek se šunkou a hlávkovým salátem

Svačina - ovoce

Oběd - grilované kuřecí prso se špenátovo hraskovym pyré a bramborovou kaší, kuřecí vyvar

Odpoledni svačina - nektarinka, bluma a půl horalky, co dítě nedojedlo ( byli jsme po hodinovém vyslapu do schodů s nejmladším v nosítku)

Večeře - candát s fazolkami a pecenymi brambory ve slupce.

Měla jsem za sebou 6 hodinové řízení, při kterém jsem vypila dvě kávy s cukrem a půl litru coly a stejně mi ten cukr nevybehl. Mám pocit, že i kdybych se celý den cpala čokoládou, nemůžu to splnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
18.5.18 10:44

Cukry a sacharidy jsou trochu něco jiného

podívejte se, jak to máte nastavené, u aktivního člověka je nutné defaultní nastavení předělat podle svých potřeb a rozdělení nutričních hodnot

nepíšete u jídel gramáže, takže se množství nedá úplně odhadnout
třeba já mám sníst 190gr sacharidů a celkem bez problémů to splním zdravou stravou. Ráno snídám hodně kaše (jáhlová, pohanková, ovesné vločky… s ovocem), celkově zkuste jídelníček poštelovat (třeba 2× denně ty brambory bych nahradila nějakou cizrnou nebo luštěninou nebo celozrnnými těstovinami..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
18.5.18 11:11

@katyna1984 Je to blby, ja se tomu dlouho branila (mj. I pohybem) a nechtela si to priznat, ale pokud chces zhubnout, je potreba nejist ty skadkosti, zadne :(, proste bez nich to najednou zacne krasne vychazet a vaha i cm jedou dolu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
18.5.18 11:26

@katyna1984 Cola a sladké kávy určitě do dietního jídelníčku nepatří. Sacharidů tam máš podle mě dost - dalamánek, 2× brambory - řekla bych, že k večeři je to až přebytek. A pokud jsi měla šunku - kuře - rybu, tak samozřejmě podle porcí, ale podle mě máš i maso přeplněno za tento den. Možná špatně zadáváš hodnoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
18.5.18 11:26

@katyna1984 Zkus napsat do této poradny pro nějaké rady, co a jak s jídelníčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
24.2.25 16:43

@Svandu je tato aplikace zdarma prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie