Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tvl, jestli něco NEPOTŘEBUJU na milenku, tak je to lubrikační gel
![]()
Nemusime.Kazdy si dovolí jen to,co mu dovolís ty sama.pokud ti tato lež stačila pro uklidnění a neresis,nemáš z toho nervy,nepodeziras,…tak jedině dobře pro tebe.
Tse! Mel cas tu historku nejak promyslet? Pokud to vyplodil z patra, tak klobouk dolu ![]()
To nové oblečení je podezřelé. ![]()
Jinak se asi dá věřit, že si prostě v autě honí ![]()
Ale, že by se pro Anču Dlaňovku převlíkal, to asi ne
Tam uz jen chybi, ze menil rezervu a ty srouby byly tak pevne utahle, ze doufal, ze jim pomuze tim lubrikantem. A pri te vymene se tak zaprasil, ze si musel koupit novy ohoz.
Já bych mu asi taky věřila… pokud nemáš jiné podezření… Zažila jsem něco podobného a vypustila jsem to z hlavy. Jestli někoho muž měl nebo ne je mi jedno, důležité pro mě je, že zůstává s námi.
Prosím o anonym, jinak smazat. Tak můj milenec sebou taky vozí převlečení, aby se to doma nepoznalo. Je ta oprsklý, že si ty saky paky veksluje už přede mnou
Nevím proč, ale hned mne napadl anální sex, respektive gay sex (s odkazem na lubrikant). A olejové lubrikanty se nesnesou s kondomy, takže možná jedou bez…
Dost se mi to líbí a přijde mi to věrohodné. Čekala bych spis výmluvu na náhradní civil na kdyby něco a lubrikant na povolení šroubů, nebo že pískal klíňák a podobný báchorky.
Smála jsem se tak moc, ze manžela zajímalo co je tak vtipné. Přečetla jsem mu příspěvek a rikal, ze je to tak neuvěřitelné, ze by to snad nikdo nevymyslel, ze by tomu i veril????
@vonajebohyne píše:
Tam uz jen chybi, ze menil rezervu a ty srouby byly tak pevne utahle, ze doufal, ze jim pomuze tim lubrikantem. A pri te vymene se tak zaprasil, ze si musel koupit novy ohoz.
Jako chlap Tě bohužel moc neuklidním, já tam takhle vozil pouta, náhradní spodní prádlo, zubní kartáček a voňavku ![]()
Jak píše „puberťák“ , tak gel na milenky rozhodně nepotřebuje, takže má rád zadečky a Ty jen doufej, že dámské.
Bejt Tebou zkusím doma zadeček nabídnout
… pak Ti chlap třeba zůstane doma
Držím palce
Dve moznosi, bud je tvuj manzel dokonakej lhar a celou story promyslel, nebo je to proste, panove prominou, blbej chlap a klidne to muze byt pravda ![]()
Ahoj holky, předem říkám, že si nejdu pro radu. Snad jen chci situaci zlehčit a věřit manželové verzi, nechte mě u toho prosím nebo to vemte jako příspěvek pro pobavení.
Takže…jedu si autem, píchnu kolo, vlezu do rezervy a tam najdu lubrikant a manželovo nové oblečení. Oblečení jsem v životě neviděla, nezmínil se, že si něco koupil, o lubrikantu jsme doma mluvili jen teoreticky. Takže co mi prolítlo hlavou tady vůbec nemá smysl psát…lubrikant otevřený, v džínách kapesník- to neobhájíš!!!
A teď se chci podělit o odpověď jak manžel celou situaci vysvětlil. Ano, věřím tomu, abych se z toho nezbláznila
Prý to tam vozí skoro rok, jenže na to jaksi zapomněl a už to nevytáhl z toho auta. Jednou měl jít hned z práce k zubaři, jenže pracuje v montérkách a nestihl to domů 40 km otočit pro čisté oblečení. Takže šel do obchoďáku a koupil si hadříky. No a v tom obchoďáku šel kolem sexshopu, kam ho zvědavost zahnala, a aby tam nebyl jako čumil, koupil si lubrikant. Ještě než došel k autu, otevřel ho a zkusil na prst kvalitku, prý ho prodavačka moc vychvalovala
celou tašku hodil do kufru, převlékl se, šel k zubaři, převlékl se a zase pracoval. Pak údajně nějakou dobu vozil tašku volně položenou v kufru. Po pár dnech měl u mých rodičů něco špinavého naložit do kufru, nechtěl si to zašpinit, tak zvedl dekl kufru a tašku hodil prostě do rezervního kola
no a údajně na to už zapomněl. Já to nepochopím, ale vem to čert už. No a několik měsíců na to píchnu a toto najdu!!! No a po pár hádkách mu to prostě věřím.

Slunce, seno…„já jsem si hned myslela, že by se ten můj moula na to nezmoh“-ale v tom filmu se na to zmoh
Holky, musíme se s těma chlapama tak trápit?