Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ta v tom prvním příspěvku byla prosím kde? Protože jízlivý jsi už od první reakce. Samochvála Ti sympatická není, ale vlastní reakce ti přijdou v pohodě? Možná by to chtělo trochu sebereflexe..
První příspěvek byl hodně hloupej. Tvrdit že velikost vagíny je závislá na výšce…
Ten gel byl fakt plny, ja jsem nepoznala, ze je pouzity, ja to jen na nej zkousela, jak bude reagovat a sam priznal, ze ho zkusil. Ale ja jsem mu rekla, ze tu premrzlou svinu mi do baraku nedotahne. Koupil to pry me, ne na klinak ![]()
Zakl.
@TopSecret píše:![]()
no jako. To je tak promysleny, ze bych tomu mozna i verila. Ale jen do te doby, dokud si nenapsala, ze je kamionak… Dam ruku do ohne, ze by kecal, kdyz by rekl, ze si to nikdy nenechal udelat, aspon oralne.Kolik tam bylo toho lubrikantu?
To obleceni platil kartou nebo hotove? Nebo aspon listek od toho. Kdy to priblizne bylo. Kdo da novy, cisty obleceni k rezervesnad kdyz vezu naklad, tak to dam na sedacky.
Aj mne napadlo niečo podobné…kamioňák??? …čistý ako ľalia???…ja to skôr vidím na : odstavím kamión, prehodím rýchlo veci do auta, čo s tou ,,inou" taškou tak narýchlo?…zatiaľ dám do rezervy a neskôr to vybavím…a zabudnem - alebo nestihnem.
@káťa Zakladatelka psala, že je kamioňák. Takže je často sám. Ona taky. On může být klidně víkend na odstavném parkovišti. To musí být pěkná nuda.
Jak to přesně je se podle mně nedá zjistit. To by museli být v normálním kontaktu.
@Prof. Farnsworth píše:
První příspěvek byl hodně hloupej. Tvrdit že velikost vagíny je závislá na výšce…
to netvrdím, jen se mi to stalo pouze s ženami menšího vzrůstu..
@Prof. Farnsworth píše:
Samoztrejme, ze velikost vaginy zavisi na rozmeru jedince.
Neni tam nejaka exaktni matematicka formule na to, ale je logicky, ze vetsi organismus bude mit pravdepodobne vetsi organy a vsechno. Myslis, ze nejaka asiatka 145cm ji bude mit stejne velkou jako dvoumetrova zena? ![]()
Věř mu, kapesník máme cestou od zubaře v kapse všichni. A jak říká Simona Stašová: není důležité ke které chodí, ale ke které se vrací ![]()
Zakladatelko co mi na tom nesedi je ze proc to schoval k rezerve nove obleceni? To mi nesedi? Kdyz si neco koupim tak dam na zadni sedadlo nebo k spolujezci…byt tebou tak zbystrim!
@Anonymní píše:
to netvrdím, jen se mi to stalo pouze s ženami menšího vzrůstu..
Toto může spíš souviset s pánevními kostmi a vůbec její velikostí (nebo spíš útlostí) celkově té konkrétní ženy. Jinak elasticita je určitě srovnatelná. Máte asi oba svoji pravdu.
@LaPaloma píše:
Toto může spíš souviset s pánevními kostmi a vůbec její velikostí (nebo spíš útlostí) celkově té konkrétní ženy. Jinak elasticita je určitě srovnatelná. Máte asi oba svoji pravdu.
Hele, to je jako tvrdit, že vyšší muži mají delší penis…
@Prof. Farnsworth píše:
Tak to netvrdím, jelikož to z praxe nevím. Hodně vysokého tuzemského muže (to je pro mně např. 190 cm a více) jsem neměla. Myslím, že nejvyšší exemplář je můj současný manžel a ten je na svých 180 cm přesně akorát. Já mám cca 165.
A když jsem měla menšího a štíhleji stavěného chlapa - mohl mít tak 172-175 cm, tak byl taky méně obdařen. V jeho případě mi to bylo tak málo, že jsem neměla zájem o opakování. Tak do ještě menšího a k tomu velmi hubeného bych se snad bála jít. Prostě intuitivní podezření přetrvává.
Navíc - slyšela jsem, že Asiati chlapi jsou menší nejen vzrůstem. To odrazuje dostatečně od jakýchkoliv experimentů, jelikož se nějak obávám, že na tom něco je. Navíc mi smrdějí. Ale můžou být akorát pro holky Asiatky.
@Prof. Farnsworth píše:
Ale vzdyt to je taky pravda.
Podivej, je jasny, ze kdyz je ten rozdil ve vysce 10-15cm, tak to neni zasadni faktor pro velikost pohlavnich organu a ty rozdily budou malo znatelne vetsinou, ale porad plati vetsi organimus vetsi organy a vsechno. Ale zkus premyslet nejakyho pidi muze krovaka se 150cm a nejakyho obra pres 2m. ![]()
Ale u penisu je samozrejme zasadni faktor testosteron, jenze vyska ma taky svou vahu.
@LaPaloma píše:
Tak to netvrdím, jelikož to z praxe nevím. Hodně vysokého tuzemského muže (to je pro mně např. 190 cm a více) jsem neměla. Myslím, že nejvyšší exemplář je můj současný manžel a ten je na svých 180 cm přesně akorát. Já mám cca 165.A když jsem měla menšího a štíhleji stavěného chlapa - mohl mít tak 172-175 cm, tak byl taky méně obdařen. V jeho případě mi to bylo tak málo, že jsem neměla zájem o opakování. Tak do ještě menšího a k tomu velmi hubeného bych se snad bála jít. Prostě intuitivní podezření přetrvává.
Navíc - slyšela jsem, že Asiati chlapi jsou menší nejen vzrůstem. To odrazuje dostatečně od jakýchkoliv experimentů, jelikož se nějak obávám, že na tom něco je. Navíc mi smrdějí. Ale můžou být akorát pro holky Asiatky.
Jo, asiati je mají menší a černoši větší. Stejné to bude asi u asiatek a černošek. Ale u bílých nemá výška na délku či velikost vliv.
@Prof. Farnsworth píše:
Jo, asiati je mají menší a černoši větší. Stejné to bude asi u asiatek a černošek. Ale u bílých nemá výška na délku či velikost vliv.
Co my holky řešíme u vás - bílých kluků - je kalibr a minimální potřebná délka. Hubenej je nanic, moc krátkej je menší zlo než hubenej, ale není to stopro.
Přesto budu předem předpokládat, že malý hubený chlap, kterýho bych snad přeprala - třeba do 165 cm je stejně obdařen jako chlap 180 a více, podsaditější kostra. Podle mně to souvisí. Vyskytne se nějaké procento anomálií - jako že pěkně rostlý chlap tam skoro nic nemá - ale pravděpodobnost je malá.
Nemám praxi s těmi echt vysokými - ale předpokládám, že už není zásadní rozdíl u bílého chlapa 180, 190 a více cm. Jen u těch hodně malých a hubených do 170 cm bych se prostě bála a už předem mně odjakživa nezajímají.
A myslím si, že malá bílá žena - třeba 155 cm je i kvůli kyčlím špatně přístupná pro hodně velkého chlapa. Pokud nechodila na gymnastiku, že. Určitě to není ideální pár na tyhle věci.
@Prof. Farnsworth píše:
Ale to je pravda. Byla jsem jak s vysokym, tak nizkym chlapem. Do 170 cm. 2 byli. A oba maly nejen vzrustem. Oproti tomu chlapi(2) nad 170 cm tak meli normalni delku. ![]()
Tak schvalne… Jak to mas ty?
![]()