Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@TopSecret píše:
Ale to je pravda. Byla jsem jak s vysokym, tak nizkym chlapem. Do 170 cm. 2 byli. A oba maly nejen vzrustem. Oproti tomu chlapi(2) nad 170 cm tak meli normalni delku.
Tak schvalne… Jak to mas ty?![]()
Já mám kolem 2 metrů, tak si to dopočítej ![]()
@káťa píše:
U žen nevím, ale u chlapů to teda absolutně neplatí. Vůbec není žádná sebemenší souvislost mezi tělesným vzrůstem a velkikostí pohlaví. Naopak nejmenší kašpárek, co jsem kdy zažila, byl paradoxně nejvyšší a neurostlejší muž, kterého jsem měla. U chlapů je to tam dole zcela nezávislé na velikosti čehokoli (bot, nosu, tělesné schránky…)
Je to jen tvuj nazor, ktery vychazi z tveho pozorovani, ale ikdyz muzes mit vysoke pocty, stejne v tom muze byt jen nahoda. Ja jsem slysel od dost zkusenych zen pravy opak.
Ale u muzu je velikost hodne dana testosteron v mladi, kdyz se organismus vyviji.
@Prof. Farnsworth píše:
Já mám kolem 2 metrů, tak si to dopočítej
No kolem. To je sirokej pojem.
Muzes bejt 170 nebo 198 cm vysokej
![]()
@káťa píše:
U žen nevím, ale u chlapů to teda absolutně neplatí. Vůbec není žádná sebemenší souvislost mezi tělesným vzrůstem a velkikostí pohlaví. Naopak nejmenší kašpárek, co jsem kdy zažila, byl paradoxně nejvyšší a neurostlejší muž, kterého jsem měla. U chlapů je to tam dole zcela nezávislé na velikosti čehokoli (bot, nosu, tělesné schránky…)
Vyjimka, nahoda… ![]()
@TopSecret píše:
No kolem. To je sirokej pojem.Muzes bejt 170 nebo 198 cm vysokej
![]()
Spíš to druhý číslo ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Spíš to druhý číslo
Na to je nejakej vzorec? ![]()
@Chytrak píše:
Na to je nejakej vzorec?
Zeptej se ženskejch, já penisy neměřím ani nepřepočítávám ![]()
Každej je jinej a nic s ničím nesouvisí
Byli jsme s pár kámošema na kolech, dojeli jsme k rybníku, bylo vedro, my bez plavek tak jsme šli na ostro (podotýkám, že jsme všichni hetero). Paradoxně ten největší (206 cm) a nejurostlejší (sportovec, fotbalista, třikrát týdně fitko) byl nejmíň vyvinutý.
@Anonymní píše:
Každej je jinej a nic s ničím nesouvisíByli jsme s pár kámošema na kolech, dojeli jsme k rybníku, bylo vedro, my bez plavek tak jsme šli na ostro (podotýkám, že jsme všichni hetero). Paradoxně ten největší (206 cm) a nejurostlejší (sportovec, fotbalista, třikrát týdně fitko) byl nejmíň vyvinutý.
Jestli neměli všichni erekci, tak není co porovnávat.
@Anonymní píše:
Ten gel byl fakt plny, ja jsem nepoznala, ze je pouzity, ja to jen na nej zkousela, jak bude reagovat a sam priznal, ze ho zkusil. Ale ja jsem mu rekla, ze tu premrzlou svinu mi do baraku nedotahne. Koupil to pry me, ne na klinak
Zakl.
takž ne na klíňák ale na kliťák ![]()
@TopSecret píše:
Dlouhodobe badani..
nejpřesnější je archetypální odkaz; ztělesnění mužský sexuální síly je připrcatělej Satyr
@pohledzdruhestrany píše:
nejpřesnější je archetypální odkaz; ztělesnění mužský sexuální síly je připrcatělej Satyr
Ehm, ehm,…
(ne)rozumim
![]()
@TopSecret píše:
Ehm, ehm,…(ne)rozumim
![]()
viz dabata vazby mezi délkou těla a péra
@pohledzdruhestrany píše:
viz dabata vazby mezi délkou těla a péra
To vim
nevim co je priprcatelej Satyr
![]()