Argumenty nevěrníka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2160
28.8.18 22:33

Život píše nejblbější příhody a trapasy a tohle je taková kravina, že to musí být pravda :D a nebo tě má za naprostýho debila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.18 22:34

Tak všechna čest, že něco takhle dokáže vyhodit z patra, asi bych taky byla tak překvapená, že bych mu to sežrala ???????? je vtipné na co je schopen myslet po cestě k zubaři, že zrovna zahne do sexshopu. I když já zubaře tak nesnáším, že bych si tam možná koupila nějakou pořádnou zbijecku co by mi vymlatila zuby, abych k zubaři nemusela, jaké z něj mám trauma ????????
Nicméně raději anonymně abych toho svyho neznemoznila před někým kdo by mne tu mohl znát našla jsem už i vakuovou pumpu, lubrikant též (za roky co jsme spolu jsme jej nikdy nepoužili v tomto ohledu já nemám problém) a nějakou mast na bůh ví co. Taky jsem měla dotazy co to jako má být, odpověď „jsem to chtěl zkusit“ no tak ať zkouší :) vše jsem ale našla doma i když teda vždycky někde zachumlane v něčem. Můj navíc neumí vůbec vysvětlovat on je vždycky tak nervózní, že to okecava jak ve škole půl roku až si člověk říká „on mi snad kecá“ za ty roky ho ale znám, takže mě víc rozrusi jeho jasná a prima odpověď než to, že mele půl hodiny proč to má a na co a co s tím dělal a proč a bla bla bla

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.18 22:35

No tak některé příspěvky mě tu pobavily :potlesk: hlavně si říkám, ať nemám odpověď, kdy se mi ozve dotyčná, že příběh zná, jak se její milenec šikovně vykroutil před manželkou :mrgreen:
Tak samozřejmě červík hlodal dál, pro mě je nepochopitelné na něco takto zapomenout! Mohl si na to vzpomenout při sexu, že vlastně máme gel. Mohl si vzpomenout, když hledal něco na sebe. Prostě nepochopím. Do sexshopu se mnou nikdy nechtěl, ale já teda raděj taky nakouknu bez něj. Že by měl stálou milenku, tomu neveřím, spíš bych věřila nějakýmu bordelu, je kamioňák, rýpal do mě, jak je toho na hranicích mraky. no každopádně dnes věřím tomu, že je prostě jen de.bil :roll:
 zakl.

Příspěvek upraven 28.08.18 v 22:35

• Citovat
  • Upravit
5918
28.8.18 22:35

Pěkný příběh. :palec: Tak blbé, že bych tomu asi sám věřil. Co jiného zbývá. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.18 22:37

Za sebe jako chlap musím říct proč by kecal? Dělame někdy hovadiny. Sám někdy vozim hrozné věci a třeba u prvního auta jsem hodil krabičku kondomu ke kolu. Při prodeji si teprve vzpomněl že tam bylo. Třeba jako KPZ kondom se dá použít na hodně věcí. Čisté triko? Já jsem po třech měsících našel špinavé triko pod sedačkou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2160
28.8.18 22:41

Mimochodem, když mi bylo patnáct, tak jsem taky chtěl vyzkoušet jak to funguje s kondomama a když jsem koupil celý balení, tak jsem nevěděl co s tím, použil jeden, zjistil, že to není nic moc, tak jsem zbytek balení šoupnul do knihovny mezi Devatero pohádek a Honzíkovu cestu a s úspěchem na to zapomněl. A vzpomněl jsem si na to až za tři roky, když u nás byli na návštěvě příbuzní s malým klukem, kterej chtěl něco přečíst, těsně předtím, než máma hrábla do knihovny právě pro Devatero pohádek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45688
28.8.18 22:43

Já bych tomu věřila, já bych to tam taky zapomněla. Kolikrát něco koupim, někam dam, zapomenu na to a najdu náhodou třeba za 2 roky. A někdy si ani už nepamatuju, ze jsem takovou věc vůbec koupila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.18 22:43

Ještě od chlapa
Ohledně lubrikantu na šrouby. Je dobre že se rozpouští ve vodě takže třeba z brzd a kol se líp umyje. Třeba když je díra v pneu tak se s ním dá fajnový najít díra nebo jestli ventil neupousti. Mě jednou krát voda neukázala to co mydlo. Fakt dokážeme dělat takové hovadiny stejně jako ženské a je to těžké pochopit ale fakt tomu tak je. Moje ženská taky nosí kondom v peněžence a já to neřeším je mi to fuk. Mám kupu jiných věcí co řešit. :dance:

• Citovat
  • Upravit
998
28.8.18 22:45

No, na milenku sice lubrikant nepotřebuje ale na nějakou prostitutku předpokládám, že ano. Tam se asi netolerují sliny. :) Ale tak třeba je to pravda, jen je spíš divný, že to obojí skladuje na takovém tajném místě. V takovém případě bych to klidně vzala domů nebo nechala na sedadle. Příště si dá alespoň větší pozor, jen mu to teď bude drhnout. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
28.8.18 22:46
@Anonymní píše:
Ahoj holky, předem říkám, že si nejdu pro radu. Snad jen chci situaci zlehčit a věřit manželové verzi, nechte mě u toho prosím nebo to vemte jako příspěvek pro pobavení.

Takže…jedu si autem, píchnu kolo, vlezu do rezervy a tam najdu lubrikant a manželovo nové oblečení. Oblečení jsem v životě neviděla, nezmínil se, že si něco koupil, o lubrikantu jsme doma mluvili jen teoreticky. Takže co mi prolítlo hlavou tady vůbec nemá smysl psát…lubrikant otevřený, v džínách kapesník- to neobhájíš!!!

A teď se chci podělit o odpověď jak manžel celou situaci vysvětlil. Ano, věřím tomu, abych se z toho nezbláznila :D Prý to tam vozí skoro rok, jenže na to jaksi zapomněl a už to nevytáhl z toho auta. Jednou měl jít hned z práce k zubaři, jenže pracuje v montérkách a nestihl to domů 40 km otočit pro čisté oblečení. Takže šel do obchoďáku a koupil si hadříky. No a v tom obchoďáku šel kolem sexshopu, kam ho zvědavost zahnala, a aby tam nebyl jako čumil, koupil si lubrikant. Ještě než došel k autu, otevřel ho a zkusil na prst kvalitku, prý ho prodavačka moc vychvalovala :roll: celou tašku hodil do kufru, převlékl se, šel k zubaři, převlékl se a zase pracoval. Pak údajně nějakou dobu vozil tašku volně položenou v kufru. Po pár dnech měl u mých rodičů něco špinavého naložit do kufru, nechtěl si to zašpinit, tak zvedl dekl kufru a tašku hodil prostě do rezervního kola 8o no a údajně na to už zapomněl. Já to nepochopím, ale vem to čert už. No a několik měsíců na to píchnu a toto najdu!!! No a po pár hádkách mu to prostě věřím.
Slunce, seno…„já jsem si hned myslela, že by se ten můj moula na to nezmoh“-ale v tom filmu se na to zmoh :pocitac:
Holky, musíme se s těma chlapama tak trápit? :pocitac:
:lol: :lol: no jako. To je tak promysleny, ze bych tomu mozna i verila. Ale jen do te doby, dokud si nenapsala, ze je kamionak… Dam ruku do ohne, ze by kecal, kdyz by rekl, ze si to nikdy nenechal udelat, aspon oralne.

Kolik tam bylo toho lubrikantu?
To obleceni platil kartou nebo hotove? Nebo aspon listek od toho. Kdy to priblizne bylo. Kdo da novy, cisty obleceni k rezerve 8o snad kdyz vezu naklad, tak to dam na sedacky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
28.8.18 22:46

To je fakt a nebo třeba dřív, ještě za dob škodovek stodvacítek, vozili chlapi běžně v přihrádce balení dámských punčocháčů, protože se to dalo bezvadně použít místo prasklýho klínovýho řemene. A málokterá ženská to tehdy chápala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
28.8.18 22:52
@TopSecret píše: :lol: :lol: no jako. To je tak promysleny, ze bych tomu mozna i verila. Ale jen do te doby, dokud si nenapsala, ze je kamionak… Dam ruku do ohne, ze by kecal, kdyz by rekl, ze si to nikdy nenechal udelat, aspon oralne.Kolik tam bylo toho lubrikantu?
To obleceni platil kartou nebo hotove? Nebo aspon listek od toho. Kdy to priblizne bylo. Kdo da novy, cisty obleceni k rezerve 8o snad kdyz vezu naklad, tak to dam na sedacky. :nevim:

Ale no tak, to snad ne :D Jednak zakladatelka píše, že to bylo před rokem, za další, když jdu nakupovat ve spěchu oblečení, nota bene takový, který nepotřebuju, tak to poslední o co se zajímám je účtenka a už vůbec si nepamatuju, jestli to bylo placený hotově nebo ne :D a nakonec - když něco vozím v kufru, aby to nikdo neviděl, protože bych to těžko vysvětloval, tak to nebudu cpát na sedačky, tam by to dala ženská a ne chlap, navíc to pravděpodobně bylo v tašce, tudíž chráněný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
28.8.18 22:53

Já bych také tomu verila :kytka: Pokud nic jiného nemas tak je to i mozne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
28.8.18 23:11

Tak s tím oblečením bych tomu věřila,na tom mi nepřijde nic divného,když někam pospíchám a zapomenu čistý oblečení a mám blíž obchod…Zrovna dneska jsme šli s malým rovnou ze školky do herny a já cestou zjistila,že má ponožky z písku jako prase,tak jsem skákla k vietnamcům pro nový ponožky,ať nedělá ostudu..No ten lubrikant mě zmátl,to jsem nevěděla ,jak vysvětlit,ale bohužel,když jsi napsala,že je kamioňák,tak se mi hned vybavila nějaká prostitutka,kde určitě ty lubrikanty bývají nutné,potřebné…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
28.8.18 23:23
@fera21 píše:
Ale no tak, to snad ne :D Jednak zakladatelka píše, že to bylo před rokem, za další, když jdu nakupovat ve spěchu oblečení, nota bene takový, který nepotřebuju, tak to poslední o co se zajímám je účtenka a už vůbec si nepamatuju, jestli to bylo placený hotově nebo ne :D a nakonec - když něco vozím v kufru, aby to nikdo neviděl, protože bych to těžko vysvětloval, tak to nebudu cpát na sedačky, tam by to dala ženská a ne chlap, navíc to pravděpodobně bylo v tašce, tudíž chráněný :D

No chraneny. Ale jak to pak vypada, kdyby si to chtel jeste nekdy vzit.
Pred rokem? To sem prehledla…
No, ale asi nikdy moc nepochopime vase mysleni :P :mrgreen: tak jako vy, nepochopite to nase :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí